Allah kabul eylesin simdidenKızlar ne yazikki bu ayda hüsran böyle beklemekle stresle birşey elde edemiyoruz belki de bu bizim için bi imtihan toplanalım hatimimizi yapalım cüz okumak isteyen warsa buyursun hatim dagitiyorum hepimizin sevabına okuyacak olanlardan şimdiden allah razı olsun..
Umya 1.cüz
Amin insallh allhm dualarımızı hatimlerimizi kabul etsinAllah kabul eylesin simdiden
Aynen bitanem hayırlara vesile olur insallhAllahım şimdiden kabul etsin okuycağımız hatimlerimizi inşallah...hayırlara vesile olsun yeni nur topu gibi topiğimiz inşallah canlarım...
12 si mevlid kandilidir o gune bitirsek ne guzel olur demi kuzumOlur canım hatimimizi kaç güne bitiririz sence
Tmm canım bnm sen yetr ki iste şimdiden maşallah bize hızlı ilerliyorzBende 2 ile 3'ü alayım arada boşluk kalmasın canımcım
Aynen insallh hatimimz tamamlanır bitririz12 si mevlid kandilidir o gune bitirsek ne guzel olur demi kuzum
Sen merak etme kuzum kuran okumada seriyimdir inşallah birazdan başlarım okumaya ama kızlaaar tilavet secdelerine dikkat edelim okuma bittiği an secde ayeti geçtiyse hemen secdemizi yapalım inşallah nacizane fikrim hatırlatmak istedimTmm canım bnm sen yetr ki iste şimdiden maşallah bize hızlı ilerliyorz
Doğru canım iyi hatırlattın burda anlatrmisin herkes bilgilensin bnde dahil olmak üzere yanlışımız olmasinSen merak etme kuzum kuran okumada seriyimdir inşallah birazdan başlarım okumaya ama kızlaaar tilavet secdelerine dikkat edelim okuma bittiği an secde ayeti geçtiyse hemen secdemizi yapalım inşallah nacizane fikrim hatırlatmak istedim
Olur canım o da sevaptır duamizin içine senide katarzCanim ben bildigim dualarla eslik etsem olurmu kuran okumayı bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?