Kızlar ne yazikki bu ayda hüsran böyle beklemekle stresle birşey elde edemiyoruz belki de bu bizim için bi imtihan toplanalım hatimimizi yapalım cüz okumak isteyen warsa buyursun hatim dagitiyorum hepimizin sevabına okuyacak olanlardan şimdiden allah razı olsun..
@Umya 1.cüz
Seskes 2.cüz 3.cuz
@93elizan 4.cuz
@Babies16 5.cüz
_Masalim_ 6.cuz[/QUOTEcanm ben bilsem kuran okurdum ama bilmiyorum ya Türkçesini okuyorum bende Allah kabul etsin inşallah herkesin duasini.yasin okurum kitaptan ama sizin niyetinize
Amin canm dualarimda gerçekten bunu da surekli söylüyorum allahım isteyen herkese nasip et inşaallah .tez zamanda yuzunuz gülsün İnşallah cnmCanım bilmemen önemli değil duanı esirgeme bizden yeterli inşallah ettiğin ve ettiğimiz dualarımız okuduğumuz hatim yüzüsuyu hürmetine kabul buyursun rabbim...inşallah
Aminnn hatim topiğimizin anne adayı Allah'da senin evladını sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat olsun inşallah canım benim...Amin canm dualarimda gerçekten bunu da surekli söylüyorum allahım isteyen herkese nasip et inşaallah .tez zamanda yuzunuz gülsün İnşallah cnm
Canım Bn sonunu getriyim die düşündüm sona yazarım kendimi yarın okucam bi kaç cüz okurm mevlide kadar@esra02 tatlım sende cüz okuduysan ekle bitanem
Allah razı olsun canm çok tesekkur ederim inşallah sağlıkla gelir dünyaya yavrum.sizinde güzel haberlerinizi alırız .burdan hamilelik haberi alınca çok mutlu oluyorum benAminnn hatim topiğimizin anne adayı Allah'da senin evladını sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat olsun inşallah canım benim...
12 sine kadar canım mevlide kadrNe zamana kadar? Bende alabilirim canım
Tamam canım bana da bir tane verirmisin12 sine kadar canım mevlide kadr
7. cüz sende o zmnTamam canım bana da bir tane verirmisin
Tamam canım çok sagol. Yarın okurum insallah. Hatim duasını da mevlid gecesinde yaparsın insalah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin cümlemize insallah7. cüz sende o zmn
Ağzından bal damlıyor sanki kuzum cümlemizin insallhTamam canım çok sagol. Yarın okurum insallah. Hatim duasını da mevlid gecesinde yaparsın insalah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin cümlemize insallah
Canım Bn sonunu getriyim die düşündüm sona yazarım kendimi yarın okucam bi kaç cüz
Kandile kadar bitirmeyi planladık inşallah yetiştirirzNe zamana kadar? Bende alabilirim canım
Canımcım ben 8.cüzüde okudumKızlar hatimimize katılın daha 7 cuzdeyiz hem 2 güne bitirmiş olurz hemde sizlerinde sevabına olur
Canim sen kadar yüreği guzel bi insansin cok AMIN INŞALLAH kuzumCanım bilmemen önemli değil duanı esirgeme bizden yeterli inşallah ettiğin ve ettiğimiz dualarımız okuduğumuz hatim yüzüsuyu hürmetine kabul buyursun rabbim...inşallah
ALLAH razi olsun canimmm yüreğine sağlık ALLAHIM bebegini sagliklica kucagina almayi nasip etsin INŞALLAHAmin canm dualarimda gerçekten bunu da surekli söylüyorum allahım isteyen herkese nasip et inşaallah .tez zamanda yuzunuz gülsün İnşallah cnm
Allah razı olsun böyle düşünen birininde eminimki yüreği güzel bitanem hem buradaki herkesin güzel kalpli iyi yürekli candan kişiler olduklarına inanıyorum canım benimCanim sen kadar yüreği guzel bi insansin cok AMIN INŞALLAH kuzum
AMIN can kardeşim cümlemizdenAllah razı olsun böyle düşünen birininde eminimki yüreği güzel bitanem hem buradaki herkesin güzel kalpli iyi yürekli candan kişiler olduklarına inanıyorum canım benim
Aminnn...güzelim bende burda olmaktan çok mutluyum huzurluyum sizleri Allah için çok sevdim...AMIN can kardeşim cümlemizdeniyiki sizleri tanidim cok sevdim sizleri ALLAHIM dualarimizi kabul etsin bitanem
Aminnn...güzelim bende burda olmaktan çok mutluyum huzurluyum sizleri Allah için çok sevdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?