Hatiim Icin Toplanalım Canlar

Canım bilmemen önemli değil duanı esirgeme bizden yeterli inşallah ettiğin ve ettiğimiz dualarımız okuduğumuz hatim yüzüsuyu hürmetine kabul buyursun rabbim...inşallah

Canım bilmemen önemli değil duanı esirgeme bizden yeterli inşallah ettiğin ve ettiğimiz dualarımız okuduğumuz hatim yüzüsuyu hürmetine kabul buyursun rabbim...inşallah
Amin canm dualarimda gerçekten bunu da surekli söylüyorum allahım isteyen herkese nasip et inşaallah .tez zamanda yuzunuz gülsün İnşallah cnm

Amin canm dualarimda gerçekten bunu da surekli söylüyorum allahım isteyen herkese nasip et inşaallah .tez zamanda yuzunuz gülsün İnşallah cnm
Aminnn hatim topiğimizin anne adayı Allah'da senin evladını sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat olsun inşallah canım benim...

Aminnn hatim topiğimizin anne adayı Allah'da senin evladını sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat olsun inşallah canım benim...
Allah razı olsun canm çok tesekkur ederim inşallah sağlıkla gelir dünyaya yavrum.sizinde güzel haberlerinizi alırız .burdan hamilelik haberi alınca çok mutlu oluyorum ben dualarım sizinle kızlar

Tamam canım çok sagol. Yarın okurum insallah. Hatim duasını da mevlid gecesinde yaparsın insalah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin cümlemize insallah
Ağzından bal damlıyor sanki kuzum cümlemizin insallh

Kızlar hatimimize katılın daha 7 cuzdeyiz hem 2 güne bitirmiş olurz hemde sizlerinde sevabına olur

Canim sen kadar yüreği guzel bi insansin cok AMIN INŞALLAH kuzum

ALLAH razi olsun canimmm yüreğine sağlık ALLAHIM bebegini sagliklica kucagina almayi nasip etsin INŞALLAH

Allah razı olsun böyle düşünen birininde eminimki yüreği güzel bitanem hem buradaki herkesin güzel kalpli iyi yürekli candan kişiler olduklarına inanıyorum canım benim
AMIN can kardeşim cümlemizden iyiki sizleri tanidim cok sevdim sizleri ALLAHIM dualarimizi kabul etsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…