Werdim gitti canim5 ide ben alyim ozamn
Yok kiz ne uzunu tskrr ettik secde tilaveti her cüz de oluyormuTilavet secdesi yapılışı:Kıbleye dönülür niyet edilir oda şöyledir niyet ettim Allah rızası için kuranda geçen tilavet secdesini yapmaya denir eller kaldırılmadan allahü ekber diyerek secdeye gidilir 3 defa "sübhane rabbiyel alâ dedikten sonra allahüekber diyerek ayağa kalkerken "gufraneke rabbena ve ileykel masir denilir ve secde biter uzun oldu kusura bakmayın
Yazdım canim6yida ben alayim kuzular
Yazdm caaaannnnBenide yazdin mi balimmmEsr02
AMIN bitanemAllah kabul etsin Rabbim tez zamanda gonlumuzden geçenleri nasip etsin
Kuzum ALLAH razi olsunTilavet secdesi yapılışı:Kıbleye dönülür niyet edilir oda şöyledir niyet ettim Allah rızası için kuranda geçen tilavet secdesini yapmaya denir eller kaldırılmadan allahü ekber diyerek secdeye gidilir 3 defa "sübhane rabbiyel alâ dedikten sonra allahüekber diyerek ayağa kalkerken "gufraneke rabbena ve ileykel masir denilir ve secde biter uzun oldu kusura bakmayın
Amin sendende kuzumm
Hayır tatlım secde olan yerde sayfanın yanında secde dye yazar bitanem bu arada rica ederim ne demek tatlımYok kiz ne uzunu tskrr ettik secde tilaveti her cüz de oluyormu
TM canımın içi teşekkür ettim tekrardan okumaya çok hewslisin maşallah allhm boş cewrmesinHayır tatlım secde olan yerde sayfanın yanında secde dye yazar bitanem bu arada rica ederim ne demek tatlım
Amin rabbim gönlümüze göre versin inşallah da artık başlayalım madem kandile yetişecek hadi bakalımm boş duranı Allah sevmez bismillah diyip başlayalım beybilerTM canımın içi teşekkür ettim tekrardan okumaya çok hewslisin maşallah allhm boş cewrmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?