Hattımın dökümünü inceleyebilir mi ?

ben ısın ıcınden bırı olarak cvp vereyım hattını senden ıstemesı senın kız arkadaslarına falan mesaj atıp senın adına onlarında agzını aramaktı tel gorusme olayları bunu operatorler ve resmı bır kac kurum gorur ama bu kurumlar bıle senın msaj ıcerıgını zor gorur cunku bu cok rısklı bır olay senın ozel hayatına mudaheleden mılyonlarca tazmınat ve adlı boyutunu kımse goze alamaz yanı ıcın rahat olsun sana sadece zarf atmıs sen dusermısın dıye

Seni denemiş.Seninde korktuğun birşey var gibi geldi.Yalnız böyle bir insanla ömür geçmez sürekli deneyen yoklayan şüpheli kişi ile evlilik falan zor eğer niyet ciddiyse.Hatta başka hat alıp sms atıp seni yoklayabilirde.Denemiş canım güvenmiyorsan ayrıl o zaman de tavrını koy taviz verme eziği olma asla:20:

Teşekkür ederim hepinize..evet beni denemş tabi bunu söylemedi ama anladım yani ben saflık yaptım.. konuştuk aramız düzeldi o olaydan sonra :)

mesajları göremez fakat kimlerle görüştügünü görmesi zor degil telefonundan sifre yazıp 7000 gönderdigin zaman gelen şifreyele kimlerle hangi saatte görüştügünü görebilir...

Back
X