Doğru bir ilişkinin içerisinde miydim?

Sevgili arkadaşım, erkek arkadaşınızın kıskançlığını bir kenara bırakırsak, biraz da aile yapısı ve yetiştirilme tarzıyla da ilgili olabilir. Sizin dünya görüşünüze göre, bir kadının normal erkek arkadaşları olabilir ama onun zihniyetinde bu tamamen yanlış olabilir. Bana göre de bir kadının erkek arkadaşları olamaz, bir erkeğin de bayan arkadaşları olamaz. Ben eşimin iş harici, her hangi bir bayanla görüşmesine asla razı olmam. Benim de iş konusu dışında bir erkekle görüşmem mümkün değil. Anladığım kadarıyla sizin dünya görüşleriniz farklı ve bu durumda evlenmeniz çok çok büyük sıkıntı oluşturur ve büyük ihtimalle boşanmayla sonuçlanır. Şimdi öyle hissetmeseniz de başka birini de seversiniz.
evet aile yapısı öyle olabilir belki ama sonuçta bu kişilerde eğitim alıp arkadaşlarıyla sosyal çevrelere karışıyorlar dolayısıyla kendilerini yetiştirmeleri gerekir. belli bi rsınır olmak kaydıyla erkek kız arkadaşlar olabilir hemen ilk görüşte onu bu şeklde yargılayıp diğer açıdan bakmak çok yanlış.

Sevgili arkadaşım, erkek arkadaşınızın kıskançlığını bir kenara bırakırsak, biraz da aile yapısı ve yetiştirilme tarzıyla da ilgili olabilir. Sizin dünya görüşünüze göre, bir kadının normal erkek arkadaşları olabilir ama onun zihniyetinde bu tamamen yanlış olabilir. Bana göre de bir kadının erkek arkadaşları olamaz, bir erkeğin de bayan arkadaşları olamaz. Ben eşimin iş harici, her hangi bir bayanla görüşmesine asla razı olmam. Benim de iş konusu dışında bir erkekle görüşmem mümkün değil. Anladığım kadarıyla sizin dünya görüşleriniz farklı ve bu durumda evlenmeniz çok çok büyük sıkıntı oluşturur ve büyük ihtimalle boşanmayla sonuçlanır. Şimdi öyle hissetmeseniz de başka birini de seversiniz.
Öncelikle bana göre bir erkek ve bir kadın arkadaş olamaz değil, samimi arkadaş olamazlar. Sınırları bilmek önemli. Onun haricinde en başta söylediğim gibi sağlık çalışanıyım ve ilişkinin ilk başlarında çalışıyordum. Arzu edersiniz ki bir hastanede yalnızca kadınlar çalışmıyor ve illaki aynı ortamda bulunuyorduk ve konuşuyorduk. Eski erkek arkadaşıma göre bu da olmamalıydı. Hiçbir şekilde konuşamazdım hatta çalışamazdım bile. Bunlar pek sağlıklı fikirler değil malesef. Ot gibi yaşamak kim ister

yani doğru bir ilişki olsaydı bunu sormazdın bence yazdıklarından bağımsız söylüyorum bunun şüphesine düşüldüğü anda harekete geçilmeli. yani adamı biz tanımıyoruz sen tanıyorsun hep kötü yönlerinden bahsetmişsin iyi yönü olmasa sende durmazsın onla fakat teraziye koy tart iyice hangi taraf ağır basıyor bir bak. fakat sana yaşattıkları o kadar ağırki aslında yani iyi ne yapsa ağır basmaz o terazide biraz mantıklı düşünürsen fark edeceksindir. sen didinip çalışıp bir şekilde kendini var etmişsin, sen sen olmayı başarmışsın neden birinin seni taksit taksit yok etmesini seyrediyorsunki?

Hanım kızlarımız da iyi ki manipülasyon kelimesini öğrendi hee. O da olmasa naparlardı bilmiyorum. “Neden böyle bir ilişkiyi sürdürüyorsun? Manipüle ediliyorruuum.”

Arkadaşım manipülasyon manipüle edildiğinin farkında değilken yapılır. Manipülasyonun farkına vardığının an artık o manipülasyon değildir

valla o kadar doğruki manipüle edildiğimin farkına vardığımda ve bunu ona söylediğimde daha fazla manipüle edemeyeceğini anladığı için soğudu benden doğal olarak ilişkiyide yürütemedik.

yani doğru bir ilişki olsaydı bunu sormazdın bence yazdıklarından bağımsız söylüyorum bunun şüphesine düşüldüğü anda harekete geçilmeli. yani adamı biz tanımıyoruz sen tanıyorsun hep kötü yönlerinden bahsetmişsin iyi yönü olmasa sende durmazsın onla fakat teraziye koy tart iyice hangi taraf ağır basıyor bir bak. fakat sana yaşattıkları o kadar ağırki aslında yani iyi ne yapsa ağır basmaz o terazide biraz mantıklı düşünürsen fark edeceksindir. sen didinip çalışıp bir şekilde kendini var etmişsin, sen sen olmayı başarmışsın neden birinin seni taksit taksit yok etmesini seyrediyorsunki?
Olayın tam içindeyken ne kadar farkında olmasam da şu an farkındayım o kadar taviz vermişim ki. Ve o kadar olmadığım biri gibi davranmışım ki. Kendi benliğimi unutmuşum. Çok haklısınız.

Back
X