Hattımın dökümünü inceleyebilir mi ?

Kullandığın operatörün sitesinden harcama detaylarına bakılabilir ordada dk dk kimle msjlaştığın çıkar cnm ama içerik kesinlikle görüntülenmez içinin rahat etmesini istiyorsan şifreni değiştir bence

hepinize teşekkür ederim..bana inanmadı hattımı göndermemi istedi bnde gönderemyceğimi söyledim ve ayrıldık sanırım.seni çok sevmiştim felan dedi ben bitmesini istemiyorum ama elimden geleni yptım..şmdi napmalıyım sizce geri döner mi ?

hepinize teşekkür ederim..bana inanmadı hattımı göndermemi istedi bnde gönderemyceğimi söyledim ve ayrıldık sanırım.seni çok sevmiştim felan dedi ben bitmesini istemiyorum ama elimden geleni yptım..şmdi napmalıyım sizce geri döner mi ?

Hem bir şey yok diyorsun hemde korkuyorsun görüşme dediği arkadaşının beğenmdiği huylar vardı ki seni uzak tutuyordu neler yazıştınız bunlamı sınırlı bunlar aranızdadır tamam ama bu panik niye dürüst olsaydınız o yazınca cevapladım tarzında güven sorunu varsa dönsede fark etmez artık.

sizi deniyor bence. ne anlatman gerektiğini biliyorsun demezdi emin olsaydı. erkekler düz mantık o kim bu kim neden konuştun onunla, aldatmışsın filan derdi. askerdeymiş hem kuruntu yapmıştır acaba birşeyler oldu mu, gönlü kaydı mı başkasına diye.

Hem bir şey yok diyorsun hemde korkuyorsun görüşme dediği arkadaşının beğenmdiği huylar vardı ki seni uzak tutuyordu neler yazıştınız bunlamı sınırlı bunlar aranızdadır tamam ama bu panik niye dürüst olsaydınız o yazınca cevapladım tarzında güven sorunu varsa dönsede fark etmez artık.

hayır sorun konuşmalarım değl onada anlattım zaten söyledim ama bana inanmadı telefonumu gndermemi istedi ailemden dolayı yapamadm ve btti dedi..blmyorum geri döner mi..

arkadasin tedirgin olmakta hakki var yani.bazen kiz kiza da olsa sacma sapan konusmalar oluyo veya erkek arkadasi ile yasanilan olaylar anlatilio.cogu erkekte kizio bu sekil konusmalara.ben evliyim ve esim bana mesaj geldigi zaman okuo bazen.bende mesajlastigim arkadaslarima aman kizlar esimin evde oldugu zamanlarda sacma sapan mesaj atmayin diyorum yani:))

hem bazi erkekler var erkek kuzenle bile konusturmuyo yani.belki arkadasin da boyle bi durumu olmustur.illa aldatan insan mi boyle endise eder.hemen suclu damgasi yapistiriosunuz insanlara.

Sevgilinn kesinlikle zarf atmış canım bu mümkün değil için rahat olsun :34:

mesaj ve konuşma içeriklerini görmesi bir programla mümkün değil kesinlikle. böyle bişey olmuşsa ki imkansız dava et gsm operatörünü dünyanın parasını tazminat alırsın özel hayat bu. sadece internet müşteri hizmetlerinden senin numaranı ve verdiysen şifreni girip görüştüğün numaraları kaç dk konuştuğu ve görüşme saatlerini görebilir.

Canım sen hala bu adamla mı birliktesin ya.Sana ya gel,ya başkasıyla olmama müsade et, ya ayrılalımm falan demişti.Üni.ye gitmeni istemiyordu.Şimdi de bu.
Bence resmen ayrılmak için bahane aramış.Boşver ya ne hali varsa görsün sana güvenmiyorsa sen de ona güvenme.
Kim ki o senin kimlerle görüştüğüne bakıcak, sende ailemden dolayı gönderemedim demişsin.Kendi mantığınla göndermemen lazım tabi ki hattını evli bile değilsiniz ki evli olsanız bile bu kadarına hakkı olamaz.

Canım sen hala bu adamla mı birliktesin ya.Sana ya gel,ya başkasıyla olmama müsade et, ya ayrılalımm falan demişti.Üni.ye gitmeni istemiyordu.Şimdi de bu.
Bence resmen ayrılmak için bahane aramış.Boşver ya ne hali varsa görsün sana güvenmiyorsa sen de ona güvenme.
Kim ki o senin kimlerle görüştüğüne bakıcak, sende ailemden dolayı gönderemedim demişsin.Kendi mantığınla göndermemen lazım tabi ki hattını evli bile değilsiniz ki evli olsanız bile bu kadarına hakkı olamaz.

Evet hala onunla birlikteyim ayrılamyorum üzse de kırsa da..Tabi ki hattımı zaten göndermiycem artık bende şüphe duyuyorum bi bunun için ayrılcaksa ne kadar üzülsemde yapmıycam hiçbişey..kafam çok karışık bilmiyorum gerçekten..

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için..

kesinlikle seni deniyor.Onun dediği gibi şeyleri herkes yapmaz daha doğrusu yapamaz.mit wb. tarzı bir yrde çalışmak gerekir diye düşünüyorum.veya operatörünün bağlı olduğu yerde çalışan biri yapabilir.bunlar da gizli tutulur.diyelim öle bişey yaptırdı.bitti der,sebebini de gizli tutar çünkü tutmak zorundadır!!!

Sizden uzakta kaldığı için sizi deniyor olabilir evet blöf yapıyor olabilir.

Velakin bazı internet sitelerinde internetten telefona indirilen program ile, pc'ye indirilen program gibi hilekar şeylerle telefonun içeriğine ulaşabileceğini duymuştum ne kadar doğru bilemem..
:20:

Aradaki uzaklık diye değerlendirmelisin yaptıklarını bence canım ,anlayışlı olup olmamakta sana kalmış.

mesaj içeriği dökümleri felan kolay kolay herkese verilmez. ancak operatörün sitesine girildiğinde senin TL harcamalarını görebilir, örneğin SMS attığın numaralar, telefon görüşmelerin. sadece 'numara'

senin telefonundan şifre alarak konuştuğun ve mesaj attığın numaraları görebilir Önceden telefonundan gsm şirketine mesaj çekerek şifre almış demekki

Teşekkür ederiim hepinize..evet beni denedi sanırım bişey söylemedi ama konu kapandı telefonumu göndermedim artık güven bana mutlu olalım dedim baya konuştuk tartıştık ağladık ve barıştık çok şükür..ona kızamam ki ben ne olursa olsun..Biliyorum aradaki mesafe askerliğin zorlukları yüzünden psikoloji bozuldu..
Tekrar teşekkür ederim paylaştıkça rahatlıyo insan..

merhabalar kızlar ben çok kötüyüm bana yardımcı olun lütfen..askerdeki sevgilim hattımın geçmiş dökümanına baktğnı söyledi nasıl bakıyosun dedim pc ye arkadaş yükledi dedi kimlerle konuştun söyle yoksa bakmaya devam etcem dedi bakma yapma bana güven ara konuşalım dedim aradı bende sinirlendim elim ayağım titriyodu ağlıyodum bişey diyemedim kızlarla mesajlaştım kuzenimle felan dedim ben bunu duymak istemiyorum ne anlatman gerektiğini biliyosun dedi bilmiyorum ne anlatmamı istiyosun söyle dedim anlat bak dedi ne anlatcam dedim kim bu numara dedi hangisi kimmiş dedim erkek dedi hangi erkek ben erkeklerle felan konuşmadım dedim ama kızdı baya telefonu kapattı şimdide bitti diyo ama eğer telefonumdaki mesajları görebilseydi bu kadar sakin olamazdı numaramı yapıyo beni mi deniyo anlamyorum yoruldum artık bi güvenmiyo sürekli deniyo bişeyler söylüyo laf bulmaya çalışıyo en ufak yanlış bi kelime kullanıyım şüphe duyuyo napmalıym yardımcı olun lütfen..

selam .ben o işi 1 yıl yaptım.hat sabihinden başka kimse döküman göremez hatta o an hat sahibi bile göremez istersen adresine yollanır.o mümkün değil.yollanan zaten mesajların değil aradığın numaralar.o iş çok daha teferruatlı ve hukuki süreçte olan bişey.rahat ol.şunu yapabilir online işlemlerden şifre alır ama o şifre yine senin teline gelir yani senin telini karıştırmıyorsa onada ulaşamaz şayet bunu yaptıysada dediğim gibi yaptığın aramaları görür.

merhaba canım..senin dökümanına ulaşabilmesi için hattın yasal sahibi olması gerekir..hat kimin üzerine kayıtlı ? eğer hattın yasal sahibi ise ulaşabilir bu bilgilere..değil ise hiç endişelenme öyle bi durum söz konusu olamaz..internet aracılığıyla bile girse senin numaran kullanılarak bir giriş yapıldığı takdirde cep telefonuna kısa mesaj yolu ile bildirilir..hattın yasal sahibiysen senin onayın olmadan kimse bişey yapamaz..

merhabalar kızlar ben çok kötüyüm bana yardımcı olun lütfen..askerdeki sevgilim hattımın geçmiş dökümanına baktğnı söyledi nasıl bakıyosun dedim pc ye arkadaş yükledi dedi kimlerle konuştun söyle yoksa bakmaya devam etcem dedi bakma yapma bana güven ara konuşalım dedim aradı bende sinirlendim elim ayağım titriyodu ağlıyodum bişey diyemedim kızlarla mesajlaştım kuzenimle felan dedim ben bunu duymak istemiyorum ne anlatman gerektiğini biliyosun dedi bilmiyorum ne anlatmamı istiyosun söyle dedim anlat bak dedi ne anlatcam dedim kim bu numara dedi hangisi kimmiş dedim erkek dedi hangi erkek ben erkeklerle felan konuşmadım dedim ama kızdı baya telefonu kapattı şimdide bitti diyo ama eğer telefonumdaki mesajları görebilseydi bu kadar sakin olamazdı numaramı yapıyo beni mi deniyo anlamyorum yoruldum artık bi güvenmiyo sürekli deniyo bişeyler söylüyo laf bulmaya çalışıyo en ufak yanlış bi kelime kullanıyım şüphe duyuyo napmalıym yardımcı olun lütfen..

hem bu kadar korkaksın böyle bir numarayı yiyebilecek kadar safsın o zaman neden korkacak seyler yapıyorsun.dediklerine bakılırsa birşeyler yapmıssın belli insan sevdiğine bunu yaparmı peki.sen bunu sorgula bence...

numaranız turkcell mı bılmıyorum sanırım tum op. aynıdır.Turkcell musterı temsılcısı olarak sana sunu soleyebılrım ogrenebılecegı en buyuk bılgı sms veya arama olarak son dort rakam gızlı olmakla berabr numara bılgısını ogrenebılır bunu net ogrenebılmesı ıcın tel uzerınden sms gonderılerek alınan sıfreye veya cagrı merkezin den ogrenebılmesı ıcın hattın yasal sahıbı olması gerekır.Ama kullanıcıyım derse ve gereklı soruları bılırse 539 mu 532 sadece bastan 3 rakmını ogrenebılır:)
umarım yardımcı olabılmısımdr.

Bana sorarsan resmen seni denemis. agzindan laf almaya calismis. sen biliyosun demesi. numarayi soylemiyo erkek numarasi diyo. soyle yoksa bakmaya devam ederim de ne demek, belli ki agzindan bir seyler kacirir mi diye sansini zorluyo. zaten benimde bildigim kadariyla oyle her isteyen hat dokumlerine bakamaz.

Back
X