• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hauck Marka Bebek Arabası Kullananlar

esy, arabanı kullanmaya başladınmı? nasıl memnunmusun?
ben bu arabayı almaktan vazgeçmiştimki paraminide de istediğim gibi tam set halinde indirimli sattıklarını gördüm.şimdi tekrar alsammı almasammı düşünüyorum.çift yönlü kullanılıyo olsaydı keşke.. :31: daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. memnunmusun sen?

canım ben daha kullanamadım:)) bebeğim bgn yarın gelir eli kulağında.. ama puset çift taraaflı değil sadece.. ana kucağını kendi tarafına dönük kullanabiliyosun..ama cidden hem hafif hem kaliteli.. tek sorunum yağmurluğu çıkmadı içinden onuda satın alıcam mecbur... ama onun dışında cidden güzel

canım ben daha kullanamadım:)) bebeğim bgn yarın gelir eli kulağında.. ama puset çift taraaflı değil sadece.. ana kucağını kendi tarafına dönük kullanabiliyosun..ama cidden hem hafif hem kaliteli.. tek sorunum yağmurluğu çıkmadı içinden onuda satın alıcam mecbur... ama onun dışında cidden güzel

ne güzel memnunsun sen.ben vazgeçtim bunu almaktan. :106: çift yönlü olsaydı kesin alcaktım.çift yön önemli ya... :97: başka arabalara bakcaz artık...
tşkler yorumların için, güle güle kullansın bebişin.

Arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım. 4,5 aylık hamileyim :49: ve bebek arabalarını araştırıyordum. Ben de hauck malibu'yu beğendim, fiyatı bana çok uygun geldi. Esy sen resimlerini paylaşmışsın (güzel günlerde kullanın, keyiffli "atta"lar size ), memnun olduğunu da söylüyorsun. Ben sadece kumaşını merak ediyorum, çünkü resimlerde biraz kaygan bir kumaş gibi görünüyor.

Bir de tam paket içeriği nedir? yağmurluğu, rüzgarlığı vs. oluyor, araba ve ana kucağı&koltuğu haricinde neler geliyor birlikte? Alacağım sitelerde açıklama bulamadım.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım... evet kaygan kumaşı var.. aslında onlar pek sorun teşkil etmedi ama sadece yaz günleri olduğu için mi anlamadım aşırı terletiyo ana kucağı.. oto koltuğu havlusu alarak onu önledim.. kuttusunda yağmurluk rüzgarlık felan yoktu.. sadece anakucağı arabası ve araba koltuğu mevcuk.. üstünde de güneşlikleri var.. yani resimlerde paylaştıklarımın dışında bir şey yok.

hoşbulduk :) terlemeye çare bulunabilir, dediğin gibi havlu ya da yazlık penye battaniyelerle.. hatta kızkardeşimin de arabada, mama sandalyesinde ve oto koltuğunda kullandığı özel "terletmez" bir şey var, onlar da işe yarıyor. biraz da çocuğun ter bezleri ve cildiyle de alakalı olabilir, benim yeğenim de pek terler. gidip bir mağazada elimle gözümle kontrol etmek istiyorum, bakalım :) paket içeriği de başka ürünlerle karşılaştırmak için sordum. yanında verenler de var çünkü...

çok teşekkür ederm Esy ;)

selam kızlar bende hauck apollo modelini aldım ama perşembe elimde olacak Almanyadan glecek 170 euro ya aldım indirime girmişti.. çok tereddüt ettim inşallah memnun kalırım.. aslında çok araştırdım ve teutonia almak istiyordum 2.almak istediğimde buydu.. benim ki 5 parça yağmurluğu felan da içinde... inşallah kullanınca tecrubelerimi yazarım

selam kızlar bende hauck apollo modelini aldım ama perşembe elimde olacak Almanyadan glecek 170 euro ya aldım indirime girmişti.. çok tereddüt ettim inşallah memnun kalırım.. aslında çok araştırdım ve teutonia almak istiyordum 2.almak istediğimde buydu.. benim ki 5 parça yağmurluğu felan da içinde... inşallah kullanınca tecrubelerimi yazarım

Merhabalar bir şey soracaktım Almanyadan gelecek yazmışsınınz hangi siteden aldınız acaba kargo ücreti felan ne kadara geliyor sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim =) Şimdiden teşekkür ederim

canım araba gerçekten çok güzel.. arabanın koltuğunu söküp yerine ana kucağını takabiliyosun.. ve çok ağır değil özellikle kraft twist gb hantal değil.. ana kucağı da çok güzel..güneşlik gb bişi var ya o çıkabiliyo araba koltuğunun kide çıkıyo.. çok beğendim ben valla...

canım bişey sormak istiyorum.biz de hauck malibu travel sistem aldık ancak oto koltuğunun sırt kısmı çok dik göründü gözüme, yani bebek içinde oturur gibi duracak galiba, oysa yatar pozisyonda olması gerekiyor ilk 6 ay.diğer markalarınkine bakınca onların oto koltuklarının içi daha yatar pozisyonda...sen oto koltuğunu kullanıyor musun?buna benzer sıkıntılar yaşadın mı?lütfen bana tecrübelerini aktar, sırf oto koltuğu için arabayı değiştirmeyi düşünüyorum...

canım bişey sormak istiyorum.biz de hauck malibu travel sistem aldık ancak oto koltuğunun sırt kısmı çok dik göründü gözüme, yani bebek içinde oturur gibi duracak galiba, oysa yatar pozisyonda olması gerekiyor ilk 6 ay.diğer markalarınkine bakınca onların oto koltuklarının içi daha yatar pozisyonda...sen oto koltuğunu kullanıyor musun?buna benzer sıkıntılar yaşadın mı?lütfen bana tecrübelerini aktar, sırf oto koltuğu için arabayı değiştirmeyi düşünüyorum...

Canım Merhaba, bende aldığımda gözüme öyle görünmüştü. ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. uzun bir süre o şekilde oto koltuğunu kullandım. bi problem olmadı..yaklaşık 7ay öyle kullandım.. daha sonra arabasına geçtim..ordada hafif yatar pozisyonda kullandım başlarda. tamamen oturmaya başlaığında sırt kısmını biraz daha dikleştirdim

Canım Merhaba, bende aldığımda gözüme öyle görünmüştü. ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. uzun bir süre o şekilde oto koltuğunu kullandım. bi problem olmadı..yaklaşık 7ay öyle kullandım.. daha sonra arabasına geçtim..ordada hafif yatar pozisyonda kullandım başlarda. tamamen oturmaya başlaığında sırt kısmını biraz daha dikleştirdim

sağol canım, ben de galiba içine destek koyarak falan kullanmaya çalışıcam, sen herhangi bir destek ya da battaniye falan koymuş muydun? önerebileceğin bi şey var mı bana?

sağol canım, ben de galiba içine destek koyarak falan kullanmaya çalışıcam, sen herhangi bir destek ya da battaniye falan koymuş muydun? önerebileceğin bi şey var mı bana?

canımm bi kere öle yapayım dedim ama bu seferde baya yukarrda oldu..demekki böle oluyomuş dedim ben.. hiç bi destek felan kullanmadım.. ama bi probleme olmadı

Merhabalar mayıs2012 annesi olacaktım ama kuzum erken geldi Nisan annesi oldum :)

Byük araştırmalar sonucu kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için kızıma Hauck Malibu travel sistem almıştık. 40'ımız çıkınca dışarı çıkmak için kullanalım dedik. Fakat anakucağını pusete taktığınızda bebek resmen dik duruyor. Evde anakucağını kullanıyoruz gayette rahat fakat arabaya takınca eğimli duruyor bu özelliğinden hiç ama hiç memnun değilim. Yaz bebeği olduğu için sıkça dışarı çıkartmayı planlıyordum. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Yeni alacakların aklında olsun... :( Diğer anakucaklarını dışarıda görünce iyice inceledim hauck gibi dik konumda olanı yok. çocuk aşağıya kayıp iki büklüm kalıyor :(((( :19:

Merhabalar mayıs2012 annesi olacaktım ama kuzum erken geldi Nisan annesi oldum :)

Byük araştırmalar sonucu kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için kızıma Hauck Malibu travel sistem almıştık. 40'ımız çıkınca dışarı çıkmak için kullanalım dedik. Fakat anakucağını pusete taktığınızda bebek resmen dik duruyor. Evde anakucağını kullanıyoruz gayette rahat fakat arabaya takınca eğimli duruyor bu özelliğinden hiç ama hiç memnun değilim. Yaz bebeği olduğu için sıkça dışarı çıkartmayı planlıyordum. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Yeni alacakların aklında olsun... :( Diğer anakucaklarını dışarıda görünce iyice inceledim hauck gibi dik konumda olanı yok. çocuk aşağıya kayıp iki büklüm kalıyor :(((( :19:

Merhabalar,

Öncelikle bahsettiğiniz araba bu mudur ?
Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Acaba bahsettiğiniz durumun bebişiniz ağırlığı ile ilgilisi olabilir mi ? kaç kilo kuzucuk ? yani bebeğin ağırlığına göre öle duruyo olabilirmi ?
Başka bişey gelmedi aklıma. Ama bahsettiğiniz gibiyse normal şekli o zaman hiç rahat ve güvenli değildir. iLk zamanlar omurga gelişimi açısından en önemli dönem çünkü... zaten ana kucağını da 7-8 ay kullanıcaz sonuçta...
Benim yenı doğum yapan arkadaşım 1 aydır kullanıuor. Çok memnunmış.. sizin yorumunuzu okuyunca şüphede tereddütte kaldım bende..

Herkese merhaba benim 1 buçuk yasında bir oğlum var,ve bizim de arabamız hauck.ilk zamanlar cok guzel kullandik ama 10. Aydan itibaren oğlumun kilosu da arttıkça rezalet bir hal aldi.tekerlekleri resmen yamuldu,zor suruyoruz simdi.ve kapatirken arkada kullanılan mekanizma kırıldı.cok pişman oldum aldığıma,ilk zamanlar gUzel kullanılıyor evet ama sonrasında kaldır at.benim görüşüm bu umarım siz memnun kalırsınız..

son durumu bildiriyorum :) son 1 aydır kızımla dışarıya çıkmaya başladık şimdiden arabanın tekerlekleri yamulmaya başladı :( Dayanıklı bir araba değilmiş.... önümüzdeki yaz için tekrar araba almayı planlıyoruz! Anakucağı için yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım iki büklüm kalıyor :( hele uyursa tam felaket...
Asla tavsiye etmiyorum özellikle benim gibi bebeğiniz henüz 3-4 aylıkken dışarıya çıkartmayı planlıyorsanız......

[arabanın sürüşü çok güzel kayar gibi gidiyor.fakat eksiler var ne yazıkki 1.si sırt kısmı tuş yardımıyla yatmıyor bebek içindeyken yatırmak ve kaldırmak biraz sıkıntı yaratıyor 2.si sırt kısmı tam yatar olduğunda sepete ulaşamıyorsunuz 3.sü ise bebek kucağınızdayken kapatamazsınız arabayı güzel tarafı tekerlekleri çok kolay çıkıp takılabiliyor bagaj için önemli bir özellik

bir hatırlatma daha bebeğim 3.ayına 19'unda girdi daha ve ana kucağı rahat bebişim 6 kilo ancak biraz daha kilo alırsa en fazla 2-3 ay daha kullanabiliriz anlayacağınız biraz dar

Mrb ben hauck minnie baston kullaniyorum cok memnunum 4 kg araba alti sepet baya buyuk tam yatiyo
Bu yaz cok kullandim bi problem yok gayet saglam cikti baston bida bebegim olsa yine alirim

son durumu bildiriyorum :) son 1 aydır kızımla dışarıya çıkmaya başladık şimdiden arabanın tekerlekleri yamulmaya başladı :( Dayanıklı bir araba değilmiş.... önümüzdeki yaz için tekrar araba almayı planlıyoruz! Anakucağı için yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım iki büklüm kalıyor :( hele uyursa tam felaket...
Asla tavsiye etmiyorum özellikle benim gibi bebeğiniz henüz 3-4 aylıkken dışarıya çıkartmayı planlıyorsanız......

Çok teşekkürler tespitler için, Bende bakıyordum bu arabaya ... Fiyat olarak uygun gibi gelmişti , Çok üzüldüm şimdi yaşadığınız durum için,

Aklıma şu geldi acaba yanımızda 6-7 aylık bebeklemi gitsek deneme yaparız :1:
tanıdıklardan rica edeyim bana verirler mi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar ben dün hauck malibu puset aldım.Kraft ya da hauck alcaktım ikisi yanyanaydı ve hauck un tek rengi kalmıştı.Ben kırmızı düşünüyordum aslında ama kraft hauck un yanında okadar hantal ve ağır duruyordu ki, kırmızı tutkumu biryana bırakıp kullanışlı olanını seçmeye karar verdim ve kesinlikle haucku seçtim.Birkere kraftın 6 ay sonrasında kullanılacak pusetinde çocuğun ayağını uzatarak oturma şansı yoktu.Ayak kısmı aşşağıya doğru sabitti ve çocuk hep ayaklarını sarkıtarak gidecekmiş. Ancak hauck ta ayak bölümü yatık hale de getirilebiliyordu.Ayrıca ana kucaklarını taşıdığımda hauck çok daha hafifti. Ana kucağının darlığı konusunda ben de öyle düşündüm ama 6 aya kadar da oturabilir diye düşünüyorum.Benim 2. hamileliğim Kızımın 6 aylık halleri gözümün önüne gelince sığacağını farkettim.Oturma pozisyonuna gelince bebeğin anne karnındaki duruşuna göre tasarlanmış olduğu söylendi satıcı trfından.Cidden de bebek anne karnında hafif bükülerek duruyor. Terleme vs konusunda birşey diyemem kullanmak lazım.Ama şu da bir gerçek yaz sıcaklarında hangi markayı kullanırsak kullananlım biz bile şırırl şırıl terlerken bebişlerimizin sırtı sürekli aynı yere değeceğinden terlemeleri çok normal bence.Sürekli emici bezlerle sırtını desteklemeli ve çamaşırlarını değiştirmeliyiz sonuçta. Bir de sonuçta 1sene sonra en rahatı baston pusetler.Kızımda da aynısını yaşadım kraft marka arab almıştık ilk önce 1 yaşından sonra ise hep baston puset kullandık hem taşıması kolay hem hafif ve rahat katlanır pratik olduğundan. Yine de kullanan annişlerimiz eğer çok kötü olduğunu düşünüyorsanız değiştirme şansım varsa lütfen bana tavsiyede bulunun.Yanlış bir karar vermiş olabilir miyim sizce?

Back
X