• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hauck Marka Bebek Arabası Kullananlar

$malibu-all-in-one-komplettset_black_kollektion-2012_hauck_detail.webp

merhaba kizlar ben almanyadayim ve bu bebek arabasini alicam cok hosuma gitti cok rahat kullanmayida nasip eder rabbim insalllah:16:

Eki Görüntüle 688929

merhaba kizlar ben almanyadayim ve bu bebek arabasini alicam cok hosuma gitti cok rahat kullanmayida nasip eder rabbim insalllah:16:

Canım inşallah almadın arabayı:(
ben aldım şu an kızım 5 aylık ve aktif olarak bu arabayı taş çatlasın 3 ay kullandım oda parka git gel.Ve yarın başka araba almaya gidiyoruz!

Bu bizimkinin bi üst modeli galiba
bizimki hauck malibu

Almaman için nedenler;

1-tutacak yerleri eskidi yırtıldı,
2-ön tekerlekleri yamuluyo gitmiyo ters duruyo (bu en önemli neden,bebeş düşecek gibi oluyo)
3-uyuyunca arkasını indiriyorsunya,bidaha kalkmıyo,bozuldu
4-Kullanılan malzeme çok kötü
5-arka dayanma kısmı yan çocuk hep bi tarafa düşüyo,

Ama bu iyisidir belki,ben moralini bozmimm canim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: esy
hanımlar bu arabaya bende bı gözattım hoşuma gitti fakat sonlara doğru yorumları okuyunca kafam karıştı..kullanıpta arabamız sağlam çıktı çok memnunuz diyen bi kişidemi yok ? =)

hauck : bende aldim 3 hafra oluyor bebegim icin allah nasip ederse kullanicaz actim kurdum cok kullanisli hafif magazada herbirini denedik kumasi ve yapisi cok guzel ve estetik.Tekerlekleride burasi kis memleket oldugu icin tam kar icin. (almanya) Simdilik Tavsiye ederim :) :40:

en büyük eksikliği çift taraflı olmaması.. tamam ana kucağını takınca problem ortadan kalkıyor fakat ana kucağı ciddi anlamda dar olduğu için kızım 8 aylık yeterince zayıf olmasına rağmen içine sığmıyor.. bebek arabası alırken çift taraflı olmasına mutlaka dikkat edin.. ayrıca üst kısmı tamamen kapanabilecek olanları tercih edin güneşte ciddi sıkıntı oluyor.. ebeveyn için hafif, kaliteli ve kullanışlı olması bir anlam ifade etmiyor.. önemli olan bebeğe hitap etmesi..

Back
X