Doğuma Hazırlık hauck ve cybex bebek arabası kullananlar memnunmusunuz? Ankara'da hauck nerde bulrm?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben hauck almistim travel sistem olanindan yesil renk olan.. hic memnun kalmadim araba koltugundan normal olana gecis yaptigimizda hic saglam bir bebek arabasi olmadigini farkettim..

ben hauck almistim travel sistem olanindan yesil renk olan.. hic memnun kalmadim araba koltugundan normal olana gecis yaptigimizda hic saglam bir bebek arabasi olmadigini farkettim..

yaa ilk defa olumsuz yorum aldım hauck için. keşke bi yerde görsem bende incelesem. inan yolda araba bakıyorum paso kim ne marka kullanıyo nasıl görünüyo deli olcam:35::35:

canim bak londradada ilk olarak bir cok anne hauck tercih ediyor dedigin gibi hem gorunum olarak hos hem fiyati iyi oluyor ama malesef etrafimdaki bircok kisi memnun degil..

graco yu cok begeniyorum ben simdi ikili bebek arabalarindan alacam ve graco dusunuyorum kesinlikle zaten aralarinda cok bir fiyat farki yok burda..

canim bak londradada ilk olarak bir cok anne hauck tercih ediyor dedigin gibi hem gorunum olarak hos hem fiyati iyi oluyor ama malesef etrafimdaki bircok kisi memnun degil..

graco yu cok begeniyorum ben simdi ikili bebek arabalarindan alacam ve graco dusunuyorum kesinlikle zaten aralarinda cok bir fiyat farki yok burda..

gracolar ağır geldi gözüme bakmıştım ben ama 10 kilo falan puset

kızlar neonato diye bir marka indirimdeydi geçenlerde fikri olan var mı??

Back
X