Haute Tension (Yüksek Tansiyon)

Korku, şiddet , dehşet, iğrenme duygusu uyandıran, tiksindiren, rahatsızlık verici yazı resim vb. paylaşımda bulunmak yasak ve uyarı alma sebebidir.
Paylaşımlarınızda bu kuralı hassasiyetle uygulamanızı rica ediyoruz.

pardon filme ait sahneleri paylasmak istemistim yasak oldugunu bilmiodum

Korku, şiddet , dehşet, iğrenme duygusu uyandıran, tiksindiren, rahatsızlık verici yazı resim vb. paylaşımda bulunmak yasak ve uyarı alma sebebidir.
Paylaşımlarınızda bu kuralı hassasiyetle uygulamanızı rica ediyoruz.

boyle birseyi bilmıyorduk ...biz sadece filmlerden bazı kareleri paylasmak istemıstık ...

Korku, şiddet , dehşet, iğrenme duygusu uyandıran, tiksindiren, rahatsızlık verici yazı resim vb. paylaşımda bulunmak yasak olduğunda konu başlıklarına +18 ibaresi konulabilir bence insanlar bunu göze alarak konuya bakabilir ve paylaşımlarda kısıtlanmamış olur. Naçizane fikrim bu yöndedir.
Neyse filme gelince benim en beğendiğim gerilim filmidir, filmi izleyecek olanlar başını ve sonunu çok dikkatlice izlesinler tavsiyemle izleyen insanların bir kısmı anlamadıklarını söylemişlerdi çünkü
Konu itibariyle gerçekten farklı bir yapım kesinlikle tavsiye ediyorum ortalıkta bir çok saçma gerilim ve korku filmi olduğunu varsayarsak eğer bu tarzı sevenlerin kaçırmaması gerek diye düşünüyorum.

bencede cok farkli cogu kisinin tek sefer izleyip anlamadigi ikinci kez izlediginde daha netlik olusturan bi film bende cok begenmistimm

bencede cok farkli cogu kisinin tek sefer izleyip anlamadigi ikinci kez izlediginde daha netlik olusturan bi film bende cok begenmistimm

Evet değişik bir kurgusu var filmin, ben pek öldürmeli katilli filmlerden korkmam o yüzden çok korkutucu gelmedi bana ama izleyen bir çok kişi için korkutucu diyebilirim. Sonunda Aaaaa böyle miymiş diyeceksiniz.

Bir de tek sefer izlemeyle de anlaşılacak bir film bence zaten sonunda her şey netleşiyor. Gayet açık yani ben filmi bir kez izledim ve kızdaki o problemi filmin başlarında fark etmiştim ama filmin sonunu bu şekilde tahmin etmemiştim açıkcası.

Filmin müzikleri de çok güzel bu arada. Bence izlenmeye değer. yerimseniben

Evet değişik bir kurgusu var filmin, ben pek öldürmeli katilli filmlerden korkmam o yüzden çok korkutucu gelmedi bana ama izleyen bir çok kişi için korkutucu diyebilirim. Sonunda Aaaaa böyle miymiş diyeceksiniz.

Bir de tek sefer izlemeyle de anlaşılacak bir film bence zaten sonunda her şey netleşiyor. Gayet açık yani ben filmi bir kez izledim ve kızdaki o problemi filmin başlarında fark etmiştim ama filmin sonunu bu şekilde tahmin etmemiştim açıkcası.

Filmin müzikleri de çok güzel bu arada. Bence izlenmeye değer. yerimseniben

bencede canim izlenmeye deger bi film

CHESS İN YORUMLARI ÇOK ÇOK SPOİLER İÇERMEKTEDİR, OKUMAYIN KARDEŞİM
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
şimdi cnbc e de izledim, sonu ne salaktı ya, çakinin gelini mübarek, ölmüyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Yorumların yarısının hangi filmle ilgili olduğunu anlamadım. Liv'in tavsiye ettiği filmle mi ilgili prensesin filmi ile mi ilgili. Hepsi iç içe geçmiş.

sonumu salakçaydı =))))))))))

ay başını kaçırdım ki, pis kamyonet eve geldikten sonrasını izledim sadece, sence neresi salaktı canımkaydirigubbakcemile3

ay o levgeyi değil göğsüme koluma yesem ölürüm şekerim, yani flimin sonundaki süpriz değilde o kadar darbeye ölmemesi saçma olmuş, kız bunu bi bıçaklıyo, sonra levyeliyo, yinede ölmüyo yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay yorumlarınmı sileyim hepsini anlattım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Yorumların yarısının hangi filmle ilgili olduğunu anlamadım. Liv'in tavsiye ettiği filmle mi ilgili prensesin filmi ile mi ilgili. Hepsi iç içe geçmiş.

Valla ben yüksel tansiyondan bahsediyorum, dün akşam cnbc-e de idi. Şimdiye kadar tırsarım diye izlememiştim, korkmaktan ziyade sinir bozucu bi duygu verdi:hulya:

Back
X