- 23 Ağustos 2025
- 105
- 93
- 13
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Herkes kapısının önünü süpürse keşke. Ben konu sahibinin davranışlarını etkiye tepki olarak yorumladım. Bizim Türk halkının genlerinde var karşılaştırma.Sanki hukuk tıp kazanabiliyordu da kendi istemedi. Dört senede ancak iki yıllık bir yüksek okul tutturabildi. Şimdi elin çocuğunu ezikleyecek aklınca.
Siz konu sahibini tanımıyorsunuzHerkes kapısının önünü süpürse keşke. Ben konu sahibinin davranışlarını etkiye tepki olarak yorumladım. Bizim Türk halkının genlerinde var karşılaştırma.
Aboooooovvvv eyvahlar olsun bana . Bir an nasıl biri olduğumu unuttum. Teşekkür ederim kainat önderim ayak feministimSiz konu sahibini tanımıyorsunuz
Sen unutursun biz unutmayız burada sergilediğin karakteri. Hiç üzülme sen.Aboooooovvvv eyvahlar olsun bana . Bir an nasıl biri olduğumu unuttum. Teşekkür ederim kainat önderim ayak feministim
Yooo kainat önderi demek istedim.neyse ya uf bbSen unutursun biz unutmayız burada sergilediğin karakteri. Hiç üzülme sen.
Kainat önderi değil o kanaat önderi demek istedin sanırım.
Ascilik için ne çaba harcadınız mi ? Puhahhaahhs ayy vallahi bana muhaletlik yapmak için konuşuyorsunuz ha . Yani sınava giriyorsun belli bir puanın üstünde alıyorsun az veya çok. Tercih yapıyorsun yerlesiyorsun . Okurken zaten çabam olacak . Siz ne yaşıyorsunuz ya puahhabshs. Ay vallahi ne cevap versem bilemedim. Ascilik zaten Cook yüksek puan isteyen bir bölüm değil ki. Bu kadar çaba harcamak istesem başka bölüm secerdin . Tyt de 600 bin sıralama ile gireceğim bi bölüme neden aşırı çaba harcayayım ki . Mantık? Ha akdeniz aşçılık daha iyi ama ona da kapasitem yetmedi napim. Mat hiç yok bendeBir güzel sanatlar mezunu olarak üzülerek okudum burada yazanları. O üniversitede yetenek sınavlarını geçmek o kadar zor ki..
Benim elimde kist çıktı sınavlara hazırlanırken. Tenis yapanlarda oluyormus genelde dr oyle demişti ve hala da durur.
Meslekleri karşılaştırmayı dogru bulmam insan içinden geleni yapmalı. Bize de zamanında memur ol diyorlardı, dinlemedik. Siz de dinlemeyeceksiniz. Kendi tercihiniz.
en yakın arkadasım MSA'da eğitim aldı ancak aşçılıktaki yogun çalışma saatleri, sürekli ayakta olma, mutfak toplama, Mobbing vs kaldıramadı. Tasarımcılıga geri dondu o da. Yanı bunlar tercih meselesidir.
Siz aşçılık için özel bir çaba harcamamışsınız el lezzetiniz olabilir okey ama her çizgi çekmeyi bilen de güzel sanatlar fakültesine giremiyor. Yani aşçılık kazanmak için ne çaba harcadınız?
Boşver, eğer severek yapıyorsan aşçılık çok güzel ve hiçbir zaman ölmeyecek olan bir meslek. Bu kıyaslamalar ve hadsiz insanlar her sülalede var, bu yüzden hiç moralini bozmaya gerek yok. He de geç, hayırlısı olsun hakkında.Tabi ki var . 13 yaşımdan beri yemek yapıyorum. Yemeklere de hakimim. Ve istiyorum ne var bunda . 20 yaş çok mu geç. Ayrıca mezuna kaldigim zamanlarda 4 yilliklar geliyordu. Hiçbirini istemedim çünkü yapabilecek gibi hissetmiyordum. Şu an istiyorum. Herkesin zamanı kendine göre akar
Okuduğunu anlasan belki Akdeniz'i kazanabilirdin.Ascilik için ne çaba harcadınız mi ? Puhahhaahhs ayy vallahi bana muhaletlik yapmak için konuşuyorsunuz ha . Yani sınava giriyorsun belli bir puanın üstünde alıyorsun az veya çok. Tercih yapıyorsun yerlesiyorsun . Okurken zaten çabam olacak . Siz ne yaşıyorsunuz ya puahhabshs. Ay vallahi ne cevap versem bilemedim. Ascilik zaten Cook yüksek puan isteyen bir bölüm değil ki. Bu kadar çaba harcamak istesem başka bölüm secerdin . Tyt de 600 bin sıralama ile gireceğim bi bölüme neden aşırı çaba harcayayım ki . Mantık? Ha akdeniz aşçılık daha iyi ama ona da kapasitem yetmedi napim. Mat hiç yok bende
İkisini kazanma kısmını bir tutmuyorum ama ascilik da bir yetenektir . Güzel yemek yapmak da. Benim yaptığım yemekleri de o yapamaz mesela.... herkesin yeteneği kendine özeelll. Yemek yapmak sunmak da bir sanattır. Eh bende sanatımı farklı şekilde icra edeceğim...Okuduğunu anlasan belki Akdeniz'i kazanabilirdin.
Kadin demis ki guzel sanatlar icin yetenek sinavi kazaniyorsun, ascilik için 600 bin siralama yetiyor. Ikisinin kazanma kismini bir mi tutuyorsun gercekten?
Mantik? dedigin uye muhtemelen senin sıralamanı cok rahat yapar da senin onun cizimlerinin birini bile yapamazsin, keza ben de.
Guzel sanatlari küçümseyene kadar kendi siralamana bak demek istemis ama kibar kadin oldugu icin boyle diyememis.
E o cevabi yazdigin uye sana direkt kazanma kismindan bahsetmis zaten, okuma kismindan degil.İkisini kazanma kısmını bir tutmuyorum ama ascilik da bir yetenektir . Güzel yemek yapmak da. Benim yaptığım yemekleri de o yapamaz mesela.... herkesin yeteneği kendine özeelll. Yemek yapmak sunmak da bir sanattır. Eh bende sanatımı farklı şekilde icra edeceğim...
Şimdi muhalefet yazamadığınız için zaten ben onu anladım. Yani bir çaba harcamadığınızı.Ascilik için ne çaba harcadınız mi ? Puhahhaahhs ayy vallahi bana muhaletlik yapmak için konuşuyorsunuz ha . Yani sınava giriyorsun belli bir puanın üstünde alıyorsun az veya çok. Tercih yapıyorsun yerlesiyorsun . Okurken zaten çabam olacak . Siz ne yaşıyorsunuz ya puahhabshs. Ay vallahi ne cevap versem bilemedim. Ascilik zaten Cook yüksek puan isteyen bir bölüm değil ki. Bu kadar çaba harcamak istesem başka bölüm secerdin . Tyt de 600 bin sıralama ile gireceğim bi bölüme neden aşırı çaba harcayayım ki . Mantık? Ha akdeniz aşçılık daha iyi ama ona da kapasitem yetmedi napim. Mat hiç yok bende
Valla hiç belli olmaz, çizgileri kalemi farklıysa bir baktın yaprak dökümü sedef gibi italyaya gitmişMerhaba . Bugün akrabam aradı dedi işte neresi çıktı falan . Dedim ascilik okuyacağım. İşte niye hemşirelik yazmadın, devlete niye girmedin , hemşire falan olsaydın ya dediler . Bende dedim ki istemiyorum . Neyse . Çocuğu güzel sanatlar lisesi kazandı. . Onunla hava atıyor. Benim çocuğum kazandı sen asci olup ne yapacaksın vs. Dedim ki onun hali benden beter bu devirde güzel sanatlar lisesi okunur mu ? Millet hemen iş hayatına girmeye bakıyor. Liseyi bitirecekmis. Şirketlere girecekmiş. İşte ayakkabı tasarimi çizimi vs yapacakmış. Dedim yani beni küçümsüyor sun ama o da kolay değil. Hava atıyor bana . Çizimleri üniversite düzeyindeymis falan filan. Dedim sen kendi kızını hemşire yap bana karışma. Acayip sinirlendim ya. İşte diyor ki benim kızım okuyacak şirkete girecek . Araba tasarlayacak, ayakkabı tasarlayacak dünyanın parasını alacak . He liseden mezun herkesi ise sokuyorlar . Keşke öyle olsa . Artık üniversitenin veya yüksek lisans yapmanın pek önemi kalmadı. O devir eskidendi. Cocukcagiza da her şey çok kolay gibi lanse ediyorlar. Liseden mezun olur olmaz şirkete gireceğim sanıyor.dedim bunun daha ünisi var dereyi görmeden paçayı sıvamışlar
Gerçekten öyle oldu fazla kibar davrandım galibaOkuduğunu anlasan belki Akdeniz'i kazanabilirdin.
Kadin demis ki guzel sanatlar icin yetenek sinavi kazaniyorsun, ascilik için 600 bin siralama yetiyor. Ikisinin kazanma kismini bir mi tutuyorsun gercekten?
Mantik? dedigin uye muhtemelen senin sıralamanı cok rahat yapar da senin onun cizimlerinin birini bile yapamazsin, keza ben de.
Guzel sanatlari küçümseyene kadar kendi siralamana bak demek istemis ama kibar kadin oldugu icin boyle diyememis.
O zaman bu kadar yorumlara takılmayacaksınız komplekse girmeyeceksiniz. 600.000 sıralama ile girdiğiniz üniversitede fark yaratmak sizin elinizde. Ama öncesinde bir eğitim alıp emek harcamadığınızınkendiniz söylediniz dolayısıyla okulda öğrenenle kalırsanız hayalleriniz yıkılabilir üzgünümİkisini kazanma kısmını bir tutmuyorum ama ascilik da bir yetenektir . Güzel yemek yapmak da. Benim yaptığım yemekleri de o yapamaz mesela.... herkesin yeteneği kendine özeelll. Yemek yapmak sunmak da bir sanattır. Eh bende sanatımı farklı şekilde icra edeceğim...
Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. Kapasiten yetmedi diyip kestirip atacağına çaba sağlardın. Başka bir konuda yazdığın geçişi yapmayı düşünmek yerine en başından sınav zamanı çabalardın.Ascilik için ne çaba harcadınız mi ? Puhahhaahhs ayy vallahi bana muhaletlik yapmak için konuşuyorsunuz ha . Yani sınava giriyorsun belli bir puanın üstünde alıyorsun az veya çok. Tercih yapıyorsun yerlesiyorsun . Okurken zaten çabam olacak . Siz ne yaşıyorsunuz ya puahhabshs. Ay vallahi ne cevap versem bilemedim. Ascilik zaten Cook yüksek puan isteyen bir bölüm değil ki. Bu kadar çaba harcamak istesem başka bölüm secerdin . Tyt de 600 bin sıralama ile gireceğim bi bölüme neden aşırı çaba harcayayım ki . Mantık? Ha akdeniz aşçılık daha iyi ama ona da kapasitem yetmedi napim. Mat hiç yok bende
Akrabanızın lise çağında çocuğu varsa, sizin akranınız olmasa gerek. Neredeyse çocuğuyla akran olduğunuz akrabanızla neden bu kadar laf dalaşına girdiniz ?Merhaba . Bugün akrabam aradı dedi işte neresi çıktı falan . Dedim ascilik okuyacağım. İşte niye hemşirelik yazmadın, devlete niye girmedin , hemşire falan olsaydın ya dediler . Bende dedim ki istemiyorum . Neyse . Çocuğu güzel sanatlar lisesi kazandı. . Onunla hava atıyor. Benim çocuğum kazandı sen asci olup ne yapacaksın vs. Dedim ki onun hali benden beter bu devirde güzel sanatlar lisesi okunur mu ? Millet hemen iş hayatına girmeye bakıyor. Liseyi bitirecekmis. Şirketlere girecekmiş. İşte ayakkabı tasarimi çizimi vs yapacakmış. Dedim yani beni küçümsüyor sun ama o da kolay değil. Hava atıyor bana . Çizimleri üniversite düzeyindeymis falan filan. Dedim sen kendi kızını hemşire yap bana karışma. Acayip sinirlendim ya. İşte diyor ki benim kızım okuyacak şirkete girecek . Araba tasarlayacak, ayakkabı tasarlayacak dünyanın parasını alacak . He liseden mezun herkesi ise sokuyorlar . Keşke öyle olsa . Artık üniversitenin veya yüksek lisans yapmanın pek önemi kalmadı. O devir eskidendi. Cocukcagiza da her şey çok kolay gibi lanse ediyorlar. Liseden mezun olur olmaz şirkete gireceğim sanıyor.dedim bunun daha ünisi var dereyi görmeden paçayı sıvamışlar
Hangi meslekte kim nasıl mutlu olucaksa onu yapsın parası önemli değil, mutlu ve severek yapacağın iş olsun. Ayrıca kimler kimler kaç ünüversite okuyor.. başka şeyler de okursun dışardan bile bitirirsin. Hiç bir adımını paylaşma kimseyle.Merhaba . Bugün akrabam aradı dedi işte neresi çıktı falan . Dedim ascilik okuyacağım. İşte niye hemşirelik yazmadın, devlete niye girmedin , hemşire falan olsaydın ya dediler . Bende dedim ki istemiyorum . Neyse . Çocuğu güzel sanatlar lisesi kazandı. . Onunla hava atıyor. Benim çocuğum kazandı sen asci olup ne yapacaksın vs. Dedim ki onun hali benden beter bu devirde güzel sanatlar lisesi okunur mu ? Millet hemen iş hayatına girmeye bakıyor. Liseyi bitirecekmis. Şirketlere girecekmiş. İşte ayakkabı tasarimi çizimi vs yapacakmış. Dedim yani beni küçümsüyor sun ama o da kolay değil. Hava atıyor bana . Çizimleri üniversite düzeyindeymis falan filan. Dedim sen kendi kızını hemşire yap bana karışma. Acayip sinirlendim ya. İşte diyor ki benim kızım okuyacak şirkete girecek . Araba tasarlayacak, ayakkabı tasarlayacak dünyanın parasını alacak . He liseden mezun herkesi ise sokuyorlar . Keşke öyle olsa . Artık üniversitenin veya yüksek lisans yapmanın pek önemi kalmadı. O devir eskidendi. Cocukcagiza da her şey çok kolay gibi lanse ediyorlar. Liseden mezun olur olmaz şirkete gireceğim sanıyor.dedim bunun daha ünisi var dereyi görmeden paçayı sıvamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?