Hava atan akraba ...

Dört senede ancak 600 bin yapan kapasite iki sene sonra dgs’den sınırlı kontenjana nasıl girecek acaba?

Hiç muhatap olma önüne bak.Herkes nasibini yer.

Dört senede ancak 600 bin yapan kapasite iki sene sonra dgs’den sınırlı kontenjana nasıl girecek acaba?
Ben buna hastayım ya.
Çevremde herkese diyorum asla asla asla yapamazsınız ama dinlemeyip dgs diyorlar.
Dgs ile geçiş yapabilecek insan zaten o bölümü kazanabilecek seviyede oluyor.

Ona mı kaldı bunu eleştirmek? Herkes haddini bilsin.

Durun daha okula gittigindeki maceraları baslayacak.
Sınıf arkadaslari, kyk arkadaslari, oda arkadaslari. Hazir miyiz?

Ben buna hastayım ya.
Çevremde herkese diyorum asla asla asla yapamazsınız ama dinlemeyip dgs diyorlar.
Dgs ile geçiş yapabilecek insan zaten o bölümü kazanabilecek seviyede oluyor.
bu şey mi
herkese küfredip gitmişti
aşçılık okuyacaktı
kimseyi dinlemiyordu
köyde oturuyordu

meslek yarıştırmak ne saçma şey
bence dünyanın en saygın mesleklerinden biri ama bana gel yapsa deseler doktor olamam çünkü iğneyi bırak yapmayı bakamam bile
pilot olamam çünkü yüksekten korkarım
mühendis olamam asla teknik şeylerden anlamam
ama mesela saatlerce düşünebilirim
günlerce bir şeyleri araştırabilirim
aylarca sıkılmadan kitap okuyabilirim
bu tamamen kafamızın çalışma şekli zeka türümüz ilgi alanımız ve eğitimimizle alakalı
neden biri yüceltilip biri aşağılanıyor

bu arada kızım güzel sanatlarda ve 12 yaşından beri sipariş alıyor
yapmıyor ayrı konu ama sanatta para kazanmamak diye bir şey imkansız
diğer çocuğu da gömmeyelim yani
sen 15 saat ayakta koştururken saat 12de kalkıp kahvesini yudumlarken masasında çizim yapacak

Kıvırcık, eminim ki hiç kolay bir yurt hayatı geçirmeyeceksin. Her gün açacağın konuları şimdiden görebiliyorum. O bana şunu dedi bu bana şunu yaptı. İstediğin kadar yeni hesap aç, kokundan tanıyacak hale geldik seni. Gül geç artık bazı şeylere

Akrabanıza alınmakta haklısınız ama,
Guzel sanatlar lisesi hakkında yazdıklarınız da hoş değil. Hakli olmanız ve kin duymanız o çocuğun okuyacağı bölümü kucumsemenizi doğru kılmıyor. Sanat bir yetenek ve ilham işi. Herkes sanatçı olamıyor. Para vererek de okuyabilir. En ciddi sorunlarımızı emanet ettiğimiz doktor ve avukat olan kişiler de özel üniversiteden mezun olabiliyor.
Size yapılan yanlış. Her meslek değerli ve güzel. Aşçılık da oule ve bir yetenek ve sevgi istiyor. Üstelik berberde iş bulma şansınız var. Tebrik ediyorum sizi.
Akrabalar hep kendi çocuklarının daha iyi yerlerde olmasını ister.cekememezlik ederler. Takılmamaya çalışın.
İkiniz de güzel.bolumlerdesiniz , sizin bölümünüz ve onun bolumu de iyi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…