- 11 Aralık 2018
- 42.717
- 265.332
- 598
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Dört senede ancak 600 bin yapan kapasite iki sene sonra dgs’den sınırlı kontenjana nasıl girecek acaba?Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. Kapasiten yetmedi diyip kestirip atacağına çaba sağlardın. Başka bir konuda yazdığın geçişi yapmayı düşünmek yerine en başından sınav zamanı çabalardın.
Yemek yapabiliyorum, bir tek bu bölüm tuttu gideyim gibi olmuş seninki. Üstüne uydurma hayaller ekleme eğreti duruyor.
Hiç muhatap olma önüne bak.Herkes nasibini yer.Merhaba . Bugün akrabam aradı dedi işte neresi çıktı falan . Dedim ascilik okuyacağım. İşte niye hemşirelik yazmadın, devlete niye girmedin , hemşire falan olsaydın ya dediler . Bende dedim ki istemiyorum . Neyse . Çocuğu güzel sanatlar lisesi kazandı. . Onunla hava atıyor. Benim çocuğum kazandı sen asci olup ne yapacaksın vs. Dedim ki onun hali benden beter bu devirde güzel sanatlar lisesi okunur mu ? Millet hemen iş hayatına girmeye bakıyor. Liseyi bitirecekmis. Şirketlere girecekmiş. İşte ayakkabı tasarimi çizimi vs yapacakmış. Dedim yani beni küçümsüyor sun ama o da kolay değil. Hava atıyor bana . Çizimleri üniversite düzeyindeymis falan filan. Dedim sen kendi kızını hemşire yap bana karışma. Acayip sinirlendim ya. İşte diyor ki benim kızım okuyacak şirkete girecek . Araba tasarlayacak, ayakkabı tasarlayacak dünyanın parasını alacak . He liseden mezun herkesi ise sokuyorlar . Keşke öyle olsa . Artık üniversitenin veya yüksek lisans yapmanın pek önemi kalmadı. O devir eskidendi. Cocukcagiza da her şey çok kolay gibi lanse ediyorlar. Liseden mezun olur olmaz şirkete gireceğim sanıyor.dedim bunun daha ünisi var dereyi görmeden paçayı sıvamışlar
Ben buna hastayım ya.Dört senede ancak 600 bin yapan kapasite iki sene sonra dgs’den sınırlı kontenjana nasıl girecek acaba?
Ona mı kaldı bunu eleştirmek? Herkes haddini bilsin.Doğru demiş aşçılık ne cidden bir de mezuna kalmışsın herhalde yaşa bakınca. Aşçılık değil sağlık teknikeri olsaydın sonuçta el lezzeti var mı gğzel sanatlar okuyup resim öğretmeni olan tasarımcı olan çok
Demek ki kalmış işteOna mı kaldı bunu eleştirmek? Herkes haddini bilsin.
İşte biz bunları söyleyince kötü, kıskanç, moral bozan oluyoruz.Ben buna hastayım ya.
Çevremde herkese diyorum asla asla asla yapamazsınız ama dinlemeyip dgs diyorlar.
Dgs ile geçiş yapabilecek insan zaten o bölümü kazanabilecek seviyede oluyor.
Durun daha okula gittigindeki maceraları baslayacak.Sülaledeki her insanla yaşadığın veya şahit olduğun diyaloğu burda konu açmana gerek yokbugün sıra halaya gelmiş. Baba, nene, dede hatta 10 yaşındaki yeğen için bile konu okumuştuk. Yani cidden her diyaloğu bilmemiz gerekiyor mu?
Ben en azından farklı kişiler hakkında konu açtım. Sen bir adam hakkında 50 tane konu açmışsın.Durun daha okula gittigindeki maceraları baslayacak.
Sınıf arkadaslari, kyk arkadaslari, oda arkadaslari. Hazir miyiz?
Matematigim kötü derken sayi saymayi bile bilmedigini kastettigini anlamamistim. Iyi bile kazanmissin sen okulu, tebrikler ahshdBen en azından farklı kişiler hakkında konu açtım. Sen bir adam hakkında 50 tane konu açmışsın.
bu şey miBen buna hastayım ya.
Çevremde herkese diyorum asla asla asla yapamazsınız ama dinlemeyip dgs diyorlar.
Dgs ile geçiş yapabilecek insan zaten o bölümü kazanabilecek seviyede oluyor.
aha yine gitmişbu şey mi
herkese küfredip gitmişti
aşçılık okuyacaktı
kimseyi dinlemiyordu
köyde oturuyordu
Ucuncu uyeligiyle gelir. Ilk konusunda yine anlasilir zaten kivircik olduguaha yine gitmiş
he o dimi yanlış hatırlamamışımUcuncu uyeligiyle gelir. Ilk konusunda yine anlasilir zaten kivircik oldugu
İşte biz bunları söyleyince kötü, kıskanç, moral bozan oluyoruz.
Herhalde öyle ben kaçırmısımbu şey mi
aşçılık okuyacaktı
kimseyi dinlemiyordu
köyde oturuyordu
Ta kendisibu şey mi
aşçılık okuyacaktı
kimseyi dinlemiyordu
köyde oturuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?