Doğuma Hazırlık hava nemlendirici

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hdilekh

((: Ömer Tuna'm :))
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.320
12
158
İzmir
arkadaşlar ekimin sonunda allah nasip ederse doğumum var. hava nemlendirici almamı tavsiye eder misiniz? siz aldınız mı? kaloriferli evlerde lazım oluyormuş. önerilerinizi bekliyorum. boshayallersmile

benimde eylül sonunda doğumum inşallah
ben aldım. evim kaloriferli kurutuyor havayı
birde alçılı duvarlar hiç hava nem girmiyor
ben araştırdım gerekli olduğuna karar verdim ve aldım

bende oda termometremi özellikle barometreli aldım %40ın altına düşerse alırım herhalde.. ama yinede kocaman bişeyi gereksiz yere almayı istemiyorum doğrusu.. öncelikle ilkel yöntemlerle halletmeye çalışacağım...

weewell aldım. aldığım yerdeki kadın bunu tavsiye etti,hemen hemen bütün markalar vardı orda
bu biraz daha fonksiyonlu nem ayarı falan var,o ayarda kalıyor sürekli nemlendirmiyor yani
gece lambası var içinde
ben beğendim aldım henüz kullanmadım tavsiye etmek isterdim ama şimdilik bi bilgim yok ölece duruyor kutusunda,bebeğimi bekliyor :)
139 tl ye almıştım 2 ay önce falan

bende int. gördüm bu markayı. markadan emin olamadım ama özellikleri çok güzel :D inşallah bebişin sağ salim gelsin. güzzel günlerde kullanın :D

madem izmirdeymişsin kemeraltında kızlarağasının arkasında barış bebe var,ben ordan aldım sende ordan alabilrisin

Back
X