Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
Dün uçakta yanımda bir bayan vardı 3 yıllık evli, 5 aylıkta bebeği var, istanbuldan trabzona gelin gitmiş, sıkıldığı, istanbulu özlediği için annesinin yanına gidiyormuş.. gelene kadar muhabbet ettik, bebeği sevdim falan (dünya tatlısıydı maşallah) normalde insanlara çabuk ısınamam ama nedense o bayana da bebeğine de çok ısındım, eğer yanlış anlamadıysam onlarda öyleydi.. bavulları alırken bebeği ben aldım kucağıma kolları çok ağrıdı diye, o sırada nerede oturduğumu sordu sonra bebeğini severken " anneanneye giderken emosmos teyzeyide görelim mi" dedi ben de gelsin tabi falan dedim.. sonra bavulları aldık, bebek ağlamaya başladı o sırada kız panikten hızlı hızlı teşekkür etti bebek arabasını almaya gitti ben de niye yaptıysam aldım bavulumu çıktım(benimde acelem vardı)..numarasını isteyecektim ama çekindim yanlış anlar, vermek istemez diye ama pişman oldum keşke isteseydim ya da ben verseydim numaramı.. emosmos teyzeyide görelim mi derken aslında sinyali vermişti ama şimdi aklıma geliyor o kısmı.. acaba geldiğimiz hava yolllarından bir bilgi alabilir miyim diyorum ama büyük ihtimalle vermezler:50: belki o hava yolunda çalışan vardır diye buraya yazayım dedim

Son düzenleme:
imkansızzz
koltukta esyasını unuttu onu vericem desen bile bize getirin
biz ulaştırırız diyolar tecrübeyle sabit
cok yakın bi arkadaşım yanında oturan cocuğa vurulmuştu ne yaptıysa olmadı
kurumsal şirket gizlilik politikası
kişisel bilgiler paylaşılmaz

vermezler gibime geliyor yolcuların güvenligi açısından ama istersen şansını bir dene istersen.

Ben havalımanında çalışıyorum gizlilik politikası sebebıyle baska yolcuların bır baskasıyla kısısel bılgılerının paylaşılması yasak

Ben havalımanında çalışıyorum gizlilik politikası sebebıyle baska yolcuların bır baskasıyla kısısel bılgılerının paylaşılması yasak

peki siz öğrenebiliyor musunuz? bir tanıdığım var ona sorsam bulabilir mi diye soruyorum

alamazsin ama bence alma zaten yolda tanidigin biri sadece icini disini bilmiyorsun,bu zamanda böyle cabuk kimseye güvenilmez ki...

senin acindanda o kisi acisindada

peki ne zaman geri donuceklerini soylediler mi
belki o gun havalimanina giderseniz gore bilirsiniz

ama yine de her seyde bi hayir vardir
son anda bi karisiklik olmushsa bi hayri vardir demektir:34:

alamazsin ama bence alma zaten yolda tanidigin biri sadece icini disini bilmiyorsun,bu zamanda böyle cabuk kimseye güvenilmez ki...

senin acindanda o kisi acisindada

evet orası öyle zaten ben de o yüzden çekindim beni tanımadığı için yanlış anlayabilir vermek istemez diye düşündüm..ama zaten numarasını alsamda evine gidecek değilim ya da evime çağıracak en fazla bir cafede görürdüm

peki ne zaman geri donuceklerini soylediler mi
belki o gun havalimanina giderseniz gore bilirsiniz

ama yine de her seyde bi hayir vardir
son anda bi karisiklik olmushsa bi hayri vardir demektir:34:

ayy keşke bilsem çok iyi olurdu gerek kalmazdı numarasını bulmaya..
sadece 1 ay sonra dönücem dedi o kadar
adlarımızı bile sormadık:44:

Back
X