Dün uçakta yanımda bir bayan vardı 3 yıllık evli, 5 aylıkta bebeği var, istanbuldan trabzona gelin gitmiş, sıkıldığı, istanbulu özlediği için annesinin yanına gidiyormuş.. gelene kadar muhabbet ettik, bebeği sevdim falan (dünya tatlısıydı maşallah) normalde insanlara çabuk ısınamam ama nedense o bayana da bebeğine de çok ısındım, eğer yanlış anlamadıysam onlarda öyleydi.. bavulları alırken bebeği ben aldım kucağıma kolları çok ağrıdı diye, o sırada nerede oturduğumu sordu sonra bebeğini severken " anneanneye giderken emosmos teyzeyide görelim mi" dedi ben de gelsin tabi falan dedim.. sonra bavulları aldık, bebek ağlamaya başladı o sırada kız panikten hızlı hızlı teşekkür etti bebek arabasını almaya gitti ben de niye yaptıysam aldım bavulumu çıktım(benimde acelem vardı)..numarasını isteyecektim ama çekindim yanlış anlar, vermek istemez diye ama pişman oldum keşke isteseydim ya da ben verseydim numaramı.. emosmos teyzeyide görelim mi derken aslında sinyali vermişti ama şimdi aklıma geliyor o kısmı.. acaba geldiğimiz hava yolllarından bir bilgi alabilir miyim diyorum ama büyük ihtimalle vermezler
belki o hava yolunda çalışan vardır diye buraya yazayım dedim

Son düzenleme: