Sadece ilk sayfadaki konu metnini okudum. Bir de şu anda yazdığım son sayfaya gözattım.
Aradaki sayfaları okumadım. Çünkü belli ki konu başlığı dışında tartışma haline gelinmiş.
Neyse, ben konuyla ilgili yazmak istediğimi yazarak iyi günler dileyeyim en iyisi,
Sizin için bu denli önemliyse, iletişim bilgilerine ulaşmak istediğiniz kişinin geçici bir süre ve ailesiyle birlikte olmak için İstanbul a geldiğinden bahsetmişsiniz ya, muhtemelen geri dönüşü olacaktır kendi evine.
Belki en uzun süre olarak Bayramı da ailesiyle geçirecek ve dönecektir öyle değil mi?
Havayollarından normal şartlarda hiç bir yolcunun kişisel ve haberleşme bilgileri, üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşılmıyordur ve öyle de olmalı.
Bence siz, bir şekilde o kişinin döneceği ile yapılan seferleri takip etmeye bakın. O kadar süre böylesine sıcak bir diyalog olduğuna göre en azından o kişinin sadece adını mutlaka biliyorsunuzdur. Yolcu listelerinden görebeliceğiniz bir durum peşine düşerseniz, sonuçta aynı isimden bir kaç tane bile olsa içlerinden birinin o kişi olma olasılığını değerlendirip takip edersiniz.
Ben kendi adıma, eğer sizin yazdığınız ve burada bu kadar sayfa konu olarak gündeme getireceğim veya getirdiğim derecede önemli bulduğum bir meseleyle ilgili olarak;
gerekirse bir ay boyunca sürekli havaalanında, o kişinin gideceği yere ait seferlerin yolcularının peronlarını gözleyebileceğim bir yerinde yatar kalkar ve bu kişi daha oraya adım attığında onu kendim bulmak üzere beklerdim.
Eğer havaalanında birlikte seyahat ettiğiniz seferle ilgili olarak yanınızdaki yolcunun adını size temin edebilecek seviyede ve birinci derecede bir yakınınız yoksa zaten bu arayışınıza daha farklı bir çözüm bulabilmeniz ne yazık ki mümkün değil gibi görünüyor, sanırım siz de bunun farkındasınızdır.