Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

Şimdi düşünüyorum da yolculuk esnasında böyle biriyle karşılaşsam görüşmek falan istese ben direkt hayır diyemem kırılır vs diye ama evet de diyemem tepkisiz kalırım ve geçiştirir numaramı da vermem. Zaten isteseydi verirdi numarasını görüşmek isterim sizinle derdi.Hem bir kez gördüğünüz bi insanı bu kadar aramak da garip valla.

Uslubunuz hıc hoş değil.
Burada kımse kımseye hadd bildiremez.
Tartısmak ıstıyorsanız tabıkı sevıyelı bır sekılde tartısılabılır.
Ama önce saygı ..
ben sıze saygısızlık yapmamısım değil mi
Sızde saygınızı bilin..
Yorumlarınızı dıkkatlı yapın..

Ali kıran baş kesenlık yapmayın yorumculara.

yanlış yere yaptım yorumu

Son düzenleme:
arkadaşım konumun ilk sayfalarına bakarsan kimlere neler yazdığımı görürsün.. burası hep böyle zaten gerçekten hemcinslerimden midem bulandı..
ben yorum yapan arkadaşlara yaptığım doğrumu demedim, bulmam mümkün mü dedim ama ısrar hala anlamıyor..kime ne benim konuşuop konuşmadığımdan..akıl arızasından bahsediyorlarda kim arızalı acaba..birine sataşmak için can atıyorlar gerçekten çaresizliğinize acıdım.. bu konuya bu kadar cevap yazdım çünkü haketmediğim eleştiriler aldım.. nerede anlayış, hoşgörü.. hadi ben yanlış yaptım, böyle birşey bu dille eleştirilir mi? gerçekten şaşıyorum..yorum da yazmayacağım..iyi günler

Midenizi bulandıracak o kısır döngüyü oluşturmayın.
Bakın o kadına nasıl ulaşabilirsinizle ilgili 3 mesaj yazdım bana tek cevabınız olumsuz olan mesajıma yani eleştiriye oldu.
Tekrar söylüyorum;
arayın hayvayollarını,olayı anlatın.
Verin isminizi ve telefon numaranızı eğer onlar uygun görürse o kadına ulaştırır.
O kadında sizinle görüşmek istiyorsa sizi arar.
Ulaşabilmenizin yasal yolu bu!!!

senden emr alacak değilim sen nasıl yazıyorsan bende yazarım haddini bil ukala

masum25 arkadaşım eger siz çevrenizdeki insanlara böyle kaba saba cevap veriyorsanız elbette ne yengeniz nede abiniz sizi evine çagırır ve sizinle konuşmaz biraz uslubunuzu yumuşatın derim konu sahibi arkadaşım bu mesajın seninle alakası yok

masum25 arkadaşım eger siz çevrenizdeki insanlara böyle kaba saba cevap veriyorsanız elbette ne yengeniz nede abiniz sizi evine çagırır ve sizinle konuşmaz biraz uslubunuzu yumuşatın derim konu sahibi arkadaşım bu mesajın seninle alakası yok

hahahha işte buna gülerim yelizcim öptüm seni kocaamannn masuum beni yengesi ilan etti haberi ola

Sadece ilk sayfadaki konu metnini okudum. Bir de şu anda yazdığım son sayfaya gözattım.

Aradaki sayfaları okumadım. Çünkü belli ki konu başlığı dışında tartışma haline gelinmiş.

Neyse, ben konuyla ilgili yazmak istediğimi yazarak iyi günler dileyeyim en iyisi,

Sizin için bu denli önemliyse, iletişim bilgilerine ulaşmak istediğiniz kişinin geçici bir süre ve ailesiyle birlikte olmak için İstanbul a geldiğinden bahsetmişsiniz ya, muhtemelen geri dönüşü olacaktır kendi evine.

Belki en uzun süre olarak Bayramı da ailesiyle geçirecek ve dönecektir öyle değil mi?

Havayollarından normal şartlarda hiç bir yolcunun kişisel ve haberleşme bilgileri, üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşılmıyordur ve öyle de olmalı.

Bence siz, bir şekilde o kişinin döneceği ile yapılan seferleri takip etmeye bakın. O kadar süre böylesine sıcak bir diyalog olduğuna göre en azından o kişinin sadece adını mutlaka biliyorsunuzdur. Yolcu listelerinden görebeliceğiniz bir durum peşine düşerseniz, sonuçta aynı isimden bir kaç tane bile olsa içlerinden birinin o kişi olma olasılığını değerlendirip takip edersiniz.

Ben kendi adıma, eğer sizin yazdığınız ve burada bu kadar sayfa konu olarak gündeme getireceğim veya getirdiğim derecede önemli bulduğum bir meseleyle ilgili olarak;

gerekirse bir ay boyunca sürekli havaalanında, o kişinin gideceği yere ait seferlerin yolcularının peronlarını gözleyebileceğim bir yerinde yatar kalkar ve bu kişi daha oraya adım attığında onu kendim bulmak üzere beklerdim.

Eğer havaalanında birlikte seyahat ettiğiniz seferle ilgili olarak yanınızdaki yolcunun adını size temin edebilecek seviyede ve birinci derecede bir yakınınız yoksa zaten bu arayışınıza daha farklı bir çözüm bulabilmeniz ne yazık ki mümkün değil gibi görünüyor, sanırım siz de bunun farkındasınızdır.

bikere sen hiç konuşma, buradakiler dürüst diye bence sen o ismini değiştir masum yerine sinsi,mikser vs vs şeyler koy.insanlara soru soruyorsun (konuyu açan arkadaşım seninle alakası yok) herkes yaptığının yanlış olduğunu söylediğinde kabul etmiyosun bu konuda bile kendini haklı bulup yer yapmaya çalışıyosun neymiş burdakiler çok masummuş birde dalga geçiyosun herkes senin fikrinde olmak zorunda değil karedeeeeşşşşşş bunu kafana sok istersen siteni değiştir buradaki yorumlardan hoşlanmıyorsan ne işin var eminim masum25 seni çok iyi anlamıştır zira algılaması çok kuvvetlidir arkadaşında

sana noluyo benim sabrımı taşırma

sana noluyo benim sabrımı taşırma

korktum ben kaçıyorum arkadaşlar.şunuda söliyim aklınca arkadaşa akıl veriyosun ya burdakiler seni anlamaz boşa nefes tüketiyosun diye bizde o nefesi senin sayfanda tükettik ne yazıkki

Son düzenleme:

arayın hayvayollarını,olayı anlatın.
Verin isminizi ve telefon numaranızı eğer onlar uygun görürse o kadına ulaştırır.
O kadında sizinle görüşmek istiyorsa sizi arar.
Ulaşabilmenizin yasal yolu bu!!!

Bu üye arkadaşımızın tavsiyesini yazdıktan sonra gördüm.

Evet, gayet güzel ve sonuç alabileceğiniz tek çözüm yolu gibi görünüyor ve oldukça kolay birşey zaten.

Eğer arayışınız meselenize çözüm bulmaksa bence de bu bile yeterli olmalı sizin için diye düşünüyorum.

korktum ben kaçıyorum arkadaşlar.şunuda söliyim aklınca arkadaşa akıl veriyosun ya burdakiler seni anlamaz boşa nefes tüketiyosun diye bizde o nefesi senin sayfanda tükettik ne yazıkki

sen tüketme senin tüketmene ihtiyacımız yok seninle muhattap olmak istemiyorum okadar yorumun içinden bi benim yorumumu buldunda yazdın demekki beni takip ediyosun.benim yorumlarıma yorum yapmanı istemiyorum rica ediyorum daha başka nasıl rica edeyim bilmiyorum.

sen tüketme senin tüketmene ihtiyacımız yok seninle muhattap olmak istemiyorum okadar yorumun içinden bi benim yorumumu buldunda yazdın demekki beni takip ediyosun.benim yorumlarıma yorum yapmanı istemiyorum rica ediyorum daha başka nasıl rica edeyim bilmiyorum.

bukadar yorumun içinde seni neden buldum biliyomusun ''buradakiler seni anlamaz boşa yoruluyorsun gibi ''bir cümlen geçti bende sana herkes aynı fikirde olmak zorunda değil dedim bunu yazmamış olsaydın değil senin yorumunu okumak sana yorum yaptığımı bile hatırlmaz olurdum.

bukadar yorumun içinde seni neden buldum biliyomusun ''buradakiler seni anlamaz boşa yoruluyorsun gibi ''bir cümlen geçti bende sana herkes aynı fikirde olmak zorunda değil dedim bunu yazmamış olsaydın değil senin yorumunu okumak sana yorum yaptığımı bile hatırlmaz olurdum.

dediğim gibi bu şkilde muhatap olmak istemiorum konu sahibin haksızlık ve saygısızlık oluor.rica ediyorum iyiakşamlar.

Yazdığınızı tekrar okursanız o anlamın çıktığı bariz.Ben de emosmos gibi düşündüm.Elbette tel no ile çocuğu aynı kefeye koymuyorsunuzdur gerçekte lakin yazdığınız tamamiyle o anlama çıkıyor.Demekki düşündüğünüzü yazıyla çok iyi ifade edemediniz:)

Ben ettim,siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.

Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...

Back
X