Havaalanında düştüğüm durum..

evet boşanma lafı açılınca kıyametler kopacak biliyorum ama yüzünü görünce artık midem bulanıyor..1 saat uçak yolculuğu bana 1 gün gibi geldi herkes durup durup bize baktı
Koparsa kopsun.
Adam ipini koparmış gibi, insanlardan çekinmeden kucağında çocuğunu tutan eşine saldırıyor ,edepsiz. Konuşmaları zaten boş lakırtı.
Kendinize yapmayın bunu,salın ipini gitsin.

Böyle bir konuyu okuyunca, kadınlara karşı tehdit, dövme, kırma, cocuk gelini, tecavüz, aklıma çok güzel bir müzik parçası geliyor.

Sarı saçlım, mavi gözlüm Nerde, Nerde, Nerde nerdesin nerde.

Bazı hayvanlar, tıpış tıpış, kendi isteği ile kasabina yürürmüş, işte çok kadınlarda Türkiye in bu durumunu kendisi seçti, ne yazık.
Ben olsaydım, o öküzün yanına oturup da eve gelmezdim. Hemde havalı anı polis dolu, niye Birtane bile polis gelmedi yardıma? Kardeşim hemen bosan, yoksa birgun gelir, o yaratık seni yok eder. Birde oğlun varsa, oğlunu saygılı büyüt. Kadınlara karşı saygısı olsun.

Konu sahibini önceki konularından biliyorum ve samimiyetine inanıyorum öküz herif öyle bir sindirmiş ki ekonomik özgürlüğü ve mesleği olan bir kadını nasıl da çaresiz bırakmış bir an önce kurtulmanı diliyorum arkadaşım kızınla güzel bir hayat kuracağına inanıyorum..o atılan tekmenin her defasında daha şiddetlisi gelecek Bu hiç değişmedi bi kez vurmaya başlayınca İnan devamı hep geliyor

yarın psikolog randavum var avukatla da onla göürştükten sonra görüşcem..herşeyi en ince detayına kadar anlatıcam geçen defa utandım sanırım herşeyi anlatamadım bu sefer herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam

Böyle bir konuyu okuyunca, kadınlara karşı tehdit, dövme, kırma, cocuk gelini, tecavüz, aklıma çok güzel bir müzik parçası geliyor.

Sarı saçlım, mavi gözlüm Nerde, Nerde, Nerde nerdesin nerde.

Bazı hayvanlar, tıpış tıpış, kendi isteği ile kasabina yürürmüş, işte çok kadınlarda Türkiye in bu durumunu kendisi seçti, ne yazık.
Ben olsaydım, o öküzün yanına oturup da eve gelmezdim. Hemde havalı anı polis dolu, niye Birtane bile polis gelmedi yardıma? Kardeşim hemen bosan, yoksa birgun gelir, o yaratık seni yok eder. Birde oğlun varsa, oğlunu saygılı büyüt. Kadınlara karşı saygısı olsun.
kimisi tek satır yazar dünyayı anlatır kimisi de satırlarca yazar ama hiçbirşey anlayamazsın. Anca bu kadar güzel ifade edilirdi. Yüreğinize saglık.

Back
X