Havaalanında düştüğüm durum..

Siz zaten bir tepki verseniz havaalanı olduğu için polis gelir direkt. Güvenlik çağırır olaydan dolayı. Ben o sebeple böyle düşündüm. Kadın tamamen sessiz ve bu ilk şiddet vakası da değil. Kabullenmiş. Durum şoka girme olsa farklı yorum yapabilirdik.
Ne kadar haklısın, kadın bagırsaydı odu bkuna karısirdı adamın. Tam da herseyın kanıtlanacagı biryerdeler, kamera dolu.

Darp raporu alın, kamera kayıtlarını da avukatınız istesin havaalanında olması çok iyi olmuş donuna kadar alırsınız. Ailesini de aramayın bence iyice hırlayıp üzerinize saldırmasın.

Ben böyle şiddetin döndüğü bir mevzu da adama tepki göstermiş kadını uzaklaştırmaya çalışmıştım. Kadın bana bir carladı 😂 kocasıymıs istedigini yaparmıs bekarsam onu kıskanıyormusum evliysem kocasına göz koymusum ayırmak istemişim 😅 cok fenaydı.
Yuh artık. Kadında çok cazgirmiş. Allah ı adamın yardımcısı olsun

M mikanoss ;
Öncelikle çok çok geçmiş olsun,
boşanma kaçınılmaz!!!
kadın sanatçımız eski eşi ve ailesi için çocuktan uzaklastirmak için karar çıkartmıştı. Birde havaalanı görüntüleri ve öfke küfür vs gibi durumlardan dolayı çocuğu polis ve sosyal hizmet uzmanı gozetiminde görmesini isteyin. İlk zaman hevesli hevesli birkaç defa görüyorlar sonra görme işi bitiyor ( her seferinde polis ve sosyal hizmet görevlisi için harç yatırıyorlar )açık net çocuğunuzu ve kendinizi böyle bir ortamdan kurtarın.

Ben böyle şiddetin döndüğü bir mevzu da adama tepki göstermiş kadını uzaklaştırmaya çalışmıştım. Kadın bana bir carladı 😂 kocasıymıs istedigini yaparmıs bekarsam onu kıskanıyormusum evliysem kocasına göz koymusum ayırmak istemişim 😅 cok fenaydı.
Bende öldüresiye dayak yiyen komşum için polis çağırmıştım. Kadın benim üzerime saldırdı resmen kocamla arama girme biz böyle anlaşıyoruz diye 🙄

Hic
dediğiniz gibi olacak ailesine söyleyecem ve bana sinirlendirmeseydin alttan alsaydın vs vs diyecekler..hatta bana onu böyle kabul et artık konuşma bile dediler..ama babası farklı onun ne mal olduğunu biliyor o sebepten dolayı ondan bel almak istiyorum belki arkamda durur süreçte yanımda olur..o şeytan suratlıyla aramızı yapsınlar gibi bi niyetim yok istersem zaten gidip konuşurum hiçbişey olmamış gibi devam eder öyle bi ruh hastası çünkü
Hiçbir aile anne de baba da çocuğu böyle bir durumda olunca gelini savunmaz, gelini Melek gibi olsa bile.
Onlardan en ufak beklenti içine girmeyin

Ya ben kadın çocuk ve hayvana şiddet konularında bilinçsiz davranıyorum. O an ben ben olmuyorum. Gördüğüm an kendimi tehlikeye atma durumuna geçiyorum. Bi gün balkondayım. Bi tane pislik kadın 3 yaşlarındaki çocuğunu tokatladı ama tokat sesi balkona kadar geldi. balkondan bağırıp kendjmi rezil ettim :)
Insanın beynine kan sıçrıyor çünkü. Insanlar kendini duzeltmedigi sürece bu böyle devam edecek. O kadın bu sefer evde divecek o çocuğu. Tabi görüp kayıtsız kalmak olmuyor ama bu tür insanlarin nesilleri tukenmedigi surece biz kendi capimizda cirpinip duracagiz.

Ben bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum ve aksine oldukça empati sahibi biriyim.
Bu yaşadığınız olaylar karşısında neden hâlâ aynı uçağa biniyorsunuz, hadi bindiniz neden hâlâ aynı evi paylaşıyorsunuz ?
Babasını neden aramalısınız ? Sizin bu durumda yapmanız gereken ailenize sığınmak ve bir an evvel boşanma davası açmak.
Hâlâ neyi umut ediyorsunuz ?

arkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
uzun oldu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
Havaalaninda kamera kayitlarini kim tutuyorsa özel güvenlik sirketimi artık kimse durumu anlat ve o olaylarin kamera kaydini al mutlaka. Mahkemede delil olarak kullan.
Elinde delil filan olmadan o cirkefle ugrasamazsin
O bunları yaparken çevreden kimse pislik kocanıza tepki vermedi mi ? Ben kendimi orda hayal ettim direk kocanızı rencide edecek şekilde bağırırdım herkesin içinde. Kucağımda bebeği olan kadına teKme atmak ne demek küfür etmek ne demek yaa ???
Böyle durumlarda karı koca arasına girilmez diye salakca bir durum varya ondan kimse müdahale etmemiştir. Sanki aralarında karikocalik kalmis.
Katılıyorum ben de. Elinizden ne geliyorsa yapın. Görüntüleri alın hatta. Davada ve ailelere karşı işinize yarar. Ama nasıl verilir acaba?
Havaalanlarında güvenlik çok hassas olmuyor mu normalde. Nasıl müdahale etmemiş görevliler hayret.

Nasıl kıyabiliyorlar ya savunmasız bir kadına.
Adam mı bunlar şimdi, erkek olsam kendimden utanırım ki ben bir kadın olarak yeğenimi yanlış bir şey yaptığında azarlamayı yakıştıramıyorum, savunmasız, benden güçsüz diye.

Bazen erkek olsaydım da ibret olsun diye nasıl sevilir, korunur, davranılır gösterseydim diyorum. Yamuk ağızlı, ezik herif. Böyle tipler cinsel hayatındaki yetersizliğinden de saldırır eşine.

arkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
Kimse bişey yapmadı mı

K A M E R A K A Y I T L A R I o kayıtları bir an evvel al. Kocan büyük bir manyak. Korkma. Korkmamakta başka çaren yok çünkü. Ailen de sen bi adım atınca mecbur arkanda duracak. Durmasa ne olur? Sen ve kızın birbirinize yetersiniz.

ben kayınpederden bi şey çıkacağını düşünmüyorum ama bilgisi olsun tabi. Fakat yanımda olur gibi düşünüp hayal kırıklığına uğrama.

Ben bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum ve aksine oldukça empati sahibi biriyim.
Bu yaşadığınız olaylar karşısında neden hâlâ aynı uçağa biniyorsunuz, hadi bindiniz neden hâlâ aynı evi paylaşıyorsunuz ?
Babasını neden aramalısınız ? Sizin bu durumda yapmanız gereken ailenize sığınmak ve bir an evvel boşanma davası açmak.
Hâlâ neyi umut ediyorsunuz ?

cünkü babasini aricak oda oglunun kulagini cekecek, bosanma olmicak. niyet bu. yoksa bu rezillige kimse orda o kadar insan icinde susmazdi.

Bende öldüresiye dayak yiyen komşum için polis çağırmıştım. Kadın benim üzerime saldırdı resmen kocamla arama girme biz böyle anlaşıyoruz diye 🙄
O kadar şaşırmadım ki. Yan komşum duvardan duvara dayak yedi. Aradım polisi, geldiler. Bazı bekarlar hasetlerinden aramış diye apartmanda kepaze etti beni :D

Olayı yaşarken bir Allahın kulu ya da güvenlik, polis falan ayırmadı mı?
Orada avazınız çıktığı kadar bağırıp, neden onu tutuklatmadınız?
Boşanmak için hazırlığa gerek yokmuş ki, yaşadıklarınıza onlarca şahit, tek celsede bitecek bir esaret söz konusu!
Basiretiniz mi bağlandı, ne oldu da o uçağa bindiniz sorunsuzca?

O kadar şaşırmadım ki. Yan komşum duvardan duvara dayak yedi. Aradım polisi, geldiler. Bazı bekarlar hasetlerinden aramış diye apartmanda kepaze etti beni :KK70:
Yahu dün akşam bir piknik alanındaydık.
Saat 10 u geçince arabadan bir şeyler almaya gittim, karanlık, dağ bayır bir yer.
Genç bir kadın, bir erkekle kavga ediyor bağır çağır, sonra ikinci erkek geldi, kadını ikna etmeye çalışıyorlar.
Ben ve yiğenim oradan uzaklaşamadık, 2 tane koca herif alkollüler, o kadına vurur mu bir şey mi yapar diye korkudan, az ileride sigara içme bahanesiyle bekledik durduk.

Aklım da çıkmadı değil bir şey yapsalar nasış kurtarırız, benim gücüm yeter mi, çığlık atana kadar iş işten geçer mi, türlü türlü senaryo ürettik yiğenle.

Artık bizler hem aşırı duyarlı hem de korku dolu iken, bunları yaşayanlardaki cesarete hayranım, öyle böyle değil bildiğiniz hayranım!

arkadaşlar merhaba..

tovbe tovbe..
Bu gozler kulaklar cok haysiyetsiz insan gordu duydu da, bu adam ileri seviye..karaktersiz herif.
Allah Allah 🤦🏻‍♀️

M mikanoss Buradaki kimsenin sizinle empati yapmiyor olusundan sikayet ediyorsunuz ama bu mumkun mu sizce? Bizim ulkemizin profili belli, kadinlarin cogu ya babasindan ya da hayatina giren erkeklerden bu yasadiklarinizi yasiyor. Hic yasamadim diyen en azindan is hayatinda ya da markette bile zorbaliga maruz kaliyor. Empati yapmamamiz mumkun mu bu sartlarda? Tam tersi sizin hissettiklerinizi kendileri de hissettikleri icin insanlar bu kadar tepki gosteriyor. Bu durumda kadinlari birbirinden ayiran tek sey durum hakkinda verdikleri kararlar. Unutmayin mukemmel karar diye bir sey yok, artilari ve eksileri dusundugunuzde agir basan bir karar var. Verdigimiz kararlarin sonuclarina katlanmak da yetiskin olmanin bir parcasi.

Back
X