Havaalanında düştüğüm durum..

arkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
uzun oldu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
Hava alanındaki goruntuleri elde etmeye calisin. Mahkeme falan olursa işinize yarar ve şikayetçi olun o kim ki hunharca saldırabiliyor gereksiz. Bence de vakit gecmeden bosanin. Ailenizde karsi cikarsa kadin soginma evine gidin. Bu boyle çekilmez. Allah yardimciniz olsun

Yahu dün akşam bir piknik alanındaydık.
Saat 10 u geçince arabadan bir şeyler almaya gittim, karanlık, dağ bayır bir yer.
Genç bir kadın, bir erkekle kavga ediyor bağır çağır, sonra ikinci erkek geldi, kadını ikna etmeye çalışıyorlar.
Ben ve yiğenim oradan uzaklaşamadık, 2 tane koca herif alkollüler, o kadına vurur mu bir şey mi yapar diye korkudan, az ileride sigara içme bahanesiyle bekledik durduk.

Aklım da çıkmadı değil bir şey yapsalar nasış kurtarırız, benim gücüm yeter mi, çığlık atana kadar iş işten geçer mi, türlü türlü senaryo ürettik yiğenle.

Artık bizler hem aşırı duyarlı hem de korku dolu iken, bunları yaşayanlardaki cesarete hayranım, öyle böyle değil bildiğiniz hayranım!
Bu kadar kötü tecrübeme rağmen yine etrafımda böyle insanlar görürsem gözlem yapıyorum sizin yaptığınız gibi bakıyor bekliyorum. Cok zor, insanlar cok cahil. Yürüyüs yapıyorum aksamları bir aksam takip edildigimi anlayınca ara sokağa sapmak zorunda kaldım izimi kaybettirmek için, orda da iki kişi kız 15 17 yaslarında adam 30larında yer ıssız öpüyor kokluyor. Kafası da hoş. Öyle korktum ki, ona rağmen konumumu arkadaşıma atıp uzaktan seyrettim aksi durumda cıglık atarım diye. Ama adam beni de çiğ çiğ yerdi yani oh iki oldunuz kafasında bi herifti. İnsanlr kendi güvenliklerini sağlayamıyor, hem onların hem de kendi güvenliğimizi sağlayacaz diye sağlam bir kimvurduya gitmekten korkmuyor değilim.

Lütfen dediğinizi yapın,ayrılın. Kendinize ve o güzel yavrunuza bunu reva görmeyin. Eşiniz terbiyesiz bir insan. O 'sevmese başka kadın alırım'ı da sizin sevdiğinizi sandığı için değil aksine sizin soğuduğunuzu anladığı için söylüyor. Bir nevi aba altından sopa gösteriyor.

Boşanmış bir aile kızıyım. Allah annemden bin kere razı olsun beni o ruh hastasından (babam) kurtardı.
Şey demek istemiş olabilir konu sahibi ; İtinizin tasmasını bırakıyorum sahip olun.

nasıl havaalanı orası

polis yok mu

o kadar bakan insandan birisinin aklına polissss demek gelmedi mi

yoksa polis geldi de barıştırdı mı

tekme attı diyorsunuz bundan ala boşanma gerekçesi mi olurdu

ben derdimi kimseye anlatamıyorum herkes beni korkaklıkla suçluyor kimse yaşadığımı bilmiyor empati kurmuyor..beni suçlayın diye konu açmadım derdimi yazdım size şükür ki durumu tahmin eden biri çıktı teşekkür ederim
o kadar kolay değil tüm yaşadıklarından sıyrılıp hemen adamın karşısına dikilmek. Ama siz epey olay yaşamışsınız. O nedenle insanlar bu kadar tepki veriyor. Adam sizi sindirmiş ve her istediğini yapıyor. Sizin Psikolojiniz de iyi değil.

evet boşanma lafı açılınca kıyametler kopacak biliyorum ama yüzünü görünce artık midem bulanıyor..1 saat uçak yolculuğu bana 1 gün gibi geldi herkes durup durup bize baktı

Arkadaşım orada şikayetçi olmak, polis çağırmak ve darp raporu alıp uzaklaştırma cezası almak çok mu zordu da aynı uçağa bindin?? Bulunduğun yerde güvenlik görevlisi muhakkak ki var, sığınıverseydin can güvenliğim yok diye. Kendini de kurtarmış olurdun. Şimdi diyorsun ki boşanma lafı çıkınca olay olacak. Bilemedim. Bir an önce gidip darp raporu almaya ve şikayetçi olmaya bak ne diyeyim. Havaalanının kamera kayıtlarını da delil olarak göster. Yoksa bir şey yapamazsın bence, biraz çekingen ve ürkek gibi geldin...

geçmiş olsun bu arada, umarım tekrarı olmaz.

Bu kadar kötü tecrübeme rağmen yine etrafımda böyle insanlar görürsem gözlem yapıyorum sizin yaptığınız gibi bakıyor bekliyorum. Cok zor, insanlar cok cahil. Yürüyüs yapıyorum aksamları bir aksam takip edildigimi anlayınca ara sokağa sapmak zorunda kaldım izimi kaybettirmek için, orda da iki kişi kız 15 17 yaslarında adam 30larında yer ıssız öpüyor kokluyor. Kafası da hoş. Öyle korktum ki, ona rağmen konumumu arkadaşıma atıp uzaktan seyrettim aksi durumda cıglık atarım diye. Ama adam beni de çiğ çiğ yerdi yani oh iki oldunuz kafasında bi herifti. İnsanlr kendi güvenliklerini sağlayamıyor, hem onların hem de kendi güvenliğimizi sağlayacaz diye sağlam bir kimvurduya gitmekten korkmuyor değilim.

Ben de çok korkuyorum artık sokağa çıkmaktan. Babam hep gündüzün şerri gecenin hayrından daha iyidir derdi. Akşam ezanından sonra dışarı çıkamıyorum. Yalniz yaşıyorum çünkü ve yardim desem gelecek kimseyi bulamam. Paranoyak oldum artık. Biri bana yol sorsa temkinli cevap veriyorum. Biriyle göz göze gelsem acaba beni mi izliyor diyorum. Cidden çok korkunç bir hal aldı sokaklar son zamanlarda

Ben de çok korkuyorum artık sokağa çıkmaktan. Babam hep gündüzün şerri gecenin hayrından daha iyidir derdi. Akşam ezanından sonra dışarı çıkamıyorum. Yalniz yaşıyorum çünkü ve yardim desem gelecek kimseyi bulamam. Paranoyak oldum artık. Biri bana yol sorsa temkinli cevap veriyorum. Biriyle göz göze gelsem acaba beni mi izliyor diyorum. Cidden çok korkunç bir hal aldı sokaklar son zamanlarda
Ben akşamları yürüyüş yapıyorum. Kedili çorap giyip çıkmıştım kapri tayt sweat spor yani açık bir yerim yoktu sweat kapatıyordu popomu :D cocugun biri oyyyy yavrum coraplarını s****im dedi ahahahahahahah. Çoraplara kadar düştüysen duvarı *** diyip vınladım. O zamandan beridir akşam çıkmam. korkuyorum.

Evet ben direk şoka giriyorum öyle durumlarda. Bazı sorunlar tercihten kaynaklanıyor. Insanlar daha zor durumları göze alamadıkları için, çamurun içinde debelenip duruyorlar.
durumumu bu kadar güzel özetleyen olmamıştı..bi bataklığın içinde dönüp duruyorum..debelendikçe dahada batıyorum..

Ben akşamları yürüyüş yapıyorum. Kedili çorap giyip çıkmıştım kapri tayt sweat spor yani açık bir yerim yoktu sweat kapatıyordu popomu :KK70: cocugun biri oyyyy yavrum coraplarını s****im dedi ahahahahahahah. Çoraplara kadar düştüysen duvarı *** diyip vınladım. O zamandan beridir akşam çıkmam. korkuyorum.

Ahahahahaha diyalog süper 😅😅😅😅😅

Amacı ne bu herifin ya? Pskopat mıdır nedir. Ders al diye yarın öbür gün daha büyük şeylerede kalkışır tövbe yarabbi koru kendini..

Back
X