- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi valarmorghulis93
-
:)))) bilemem ama maşallah diyelimYaradana kurbannnnn :))
Bunun anası guguk, babası güvercin miymiş ki? :)
Ayyy ınsallah bir an önce bisey yapabilsem.. biraz hareket etmeye başladı ama :)
E bu güvercin ne alaka guguk kuşu :)
Valla bana guguk kuşu gibi geldi :)E bu güvercin ne alaka guguk kuşu :)
Olabilir canim aklım karıştı benimde şimdi o zaman bu ufaklık güvercin :)Canım güvercin bu herşey yer ama şimdi kork uştur ondan yemiyordur zaten uyku zamanı bir kutuya koyup karanlık biyere koy sabah da buğday su verirsin yer inş. sallabaş olmamıştır
:)) inşallah düzelir. Şu an korkuyordur muhtemelen. O yüzden de yemeyebilir. Biraz sakinlessin. Mümkünse yalniz kalsin hatta.Yok canim yavru olduğunu sanmıyorum baya büyük telefondan baktım resim yüklemeye calistim yapamadim... nasi tatlı ve güzel bir görsen parıldayan sedefli tüyleriyetiskin kesin baya ağır bide 300 gram vardır herhalde :)
Şimdi zaten uyuyordu ormalde de neden düştü acaba? sallabaş böyle etrafa bakarken kafasıkomple dönen engelli gibi mi diyeyim ne diyeyeim bilemedim kafası düzmü yerde yürürken düz gidiyor mu?Olabilir canim aklım karıştı benimde şimdi o zaman bu ufaklık güvercin :)
Ya sabaha kadar bisey yemese olurmu ki ?
Salla baş nedemek ?
Evet korkuyor bencede... şu an bizim digrr ufakliklarla yan yana ama ayrı yerdeler bizim ufakliklar korktu da ondan :) birden kanatlarını açınca:)) inşallah düzelir. Şu an korkuyordur muhtemelen. O yüzden de yemeyebilir. Biraz sakinlessin. Mümkünse yalniz kalsin hatta.
Düzgün yürüyor :) düzeldi sanırım Biraz canlanmaya başladı. Muhtemelen çok üşüdü yada arkadaşları tarafından itilip kakıldıŞimdi zaten uyuyordu ormalde de neden düştü acaba? sallabaş böyle etrafa bakarken kafasıkomple dönen engelli gibi mi diyeyim ne diyeyeim bilemedim kafası düzmü yerde yürürken düz gidiyor mu?
Bişey olmaz yemezse korktuğu için yemez zaten
İnş.Düzgün yürüyor :) düzeldi sanırım Biraz canlanmaya başladı. Muhtemelen çok üşüdü yada arkadaşları tarafından itilip kakıldı
Yarina biseyi kalmaz inşallah
Mantikli. Kafes varsa koy kafese karanlıkta yalniz kalsin. Biraz sakinlessin. O zaman önündeki kiymayi da yer diye düşünüyorum. Azicik da su koyarsin.Evet korkuyor bencede... şu an bizim digrr ufakliklarla yan yana ama ayrı yerdeler bizim ufakliklar korktu da ondan :) birden kanatlarını açınca
Ayrı odaya mi çıkarsam?
Yahu bu güvercin ne kıyması resme bakınMantikli. Kafes varsa koy kafese karanlıkta yalniz kalsin. Biraz sakinlessin. O zaman önündeki kiymayi da yer diye düşünüyorum. Azicik da su koyarsin.
Kutuya koydum büyük geniş bi kutu... inşallah yarın kanat çırpar :)İnş.kutu varsa koyun sabah bi tabakta mama su verirsiniz sonra salarsınız ne güzel uçar gider
Mantikli. Kafes varsa koy kafese karanlıkta yalniz kalsin. Biraz sakinlessin. O zaman önündeki kiymayi da yer diye düşünüyorum. Azicik da su koyarsin.
Ya kıyma verdim ama uzaklaştıYahu bu güvercin ne kıyması resme bakınkıyma verme konu sahibi lütfen
Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştı gibi olmuş.
Şanslı kuşmuş iyi birinin kucağına düşmüş.
Doğa hayvanı ev onun için eziyet canımAy çok tatlı yaBen salamazdim doğaya ne zaman bırakacaksın canım
Oy kiyamam yazık ya bogazim düğümlendiDoğa hayvanı ev onun için eziyet canımben sallabaş olan güvencin baktım uzun süre bazen perdeyi açardım güneş girsin diye uçan kuşlara nasıl bakardı uçmaya çalışırdı kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?