Havadan kucağıma düşen ufaklık!?

Canım güvercin bu herşey yer ama şimdi kork uştur ondan yemiyordur zaten uyku zamanı bir kutuya koyup karanlık biyere koy sabah da buğday su verirsin yer inş. sallabaş olmamıştır
Olabilir canim aklım karıştı benimde şimdi o zaman bu ufaklık güvercin :)
Ya sabaha kadar bisey yemese olurmu ki ?
Salla baş nedemek ?

:)) inşallah düzelir. Şu an korkuyordur muhtemelen. O yüzden de yemeyebilir. Biraz sakinlessin. Mümkünse yalniz kalsin hatta.

Olabilir canim aklım karıştı benimde şimdi o zaman bu ufaklık güvercin :)
Ya sabaha kadar bisey yemese olurmu ki ?
Salla baş nedemek ?
Şimdi zaten uyuyordu ormalde de neden düştü acaba? sallabaş böyle etrafa bakarken kafasıkomple dönen engelli gibi mi diyeyim ne diyeyeim bilemedim kafası düzmü yerde yürürken düz gidiyor mu?
Bişey olmaz yemezse korktuğu için yemez zaten

:)) inşallah düzelir. Şu an korkuyordur muhtemelen. O yüzden de yemeyebilir. Biraz sakinlessin. Mümkünse yalniz kalsin hatta.
Evet korkuyor bencede... şu an bizim digrr ufakliklarla yan yana ama ayrı yerdeler bizim ufakliklar korktu da ondan :) birden kanatlarını açınca
Ayrı odaya mi çıkarsam?

Düzgün yürüyor :) düzeldi sanırım Biraz canlanmaya başladı. Muhtemelen çok üşüdü yada arkadaşları tarafından itilip kakıldı
Yarina biseyi kalmaz inşallah

Evet korkuyor bencede... şu an bizim digrr ufakliklarla yan yana ama ayrı yerdeler bizim ufakliklar korktu da ondan :) birden kanatlarını açınca
Ayrı odaya mi çıkarsam?
Mantikli. Kafes varsa koy kafese karanlıkta yalniz kalsin. Biraz sakinlessin. O zaman önündeki kiymayi da yer diye düşünüyorum. Azicik da su koyarsin.

İnş. kutu varsa koyun sabah bi tabakta mama su verirsiniz sonra salarsınız ne güzel uçar gider
Kutuya koydum büyük geniş bi kutu... inşallah yarın kanat çırpar :)
Mantikli. Kafes varsa koy kafese karanlıkta yalniz kalsin. Biraz sakinlessin. O zaman önündeki kiymayi da yer diye düşünüyorum. Azicik da su koyarsin.
Yahu bu güvercin ne kıyması resme bakın kıyma verme konu sahibi lütfen
Ya kıyma verdim ama uzaklaştı kaldırıym ben o zaman mamalar dursun orda :)

Son düzenleme:
Doğa hayvanı ev onun için eziyet canım ben sallabaş olan güvencin baktım uzun süre bazen perdeyi açardım güneş girsin diye uçan kuşlara nasıl bakardı uçmaya çalışırdı kıyamam
Oy kiyamam yazık ya bogazim düğümlendi haklısın canım. Ben çok çabuk sahipleniyorum yanlış aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…