• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan Sudan :)

Benimde seneler sürdü ilk çocuğun olması ama sonra Allah ol dedi oldu , pko var bende hicc regl olamıyorum malesef , Allah im önce size versin insalah benim 1 tane var. Hayırlısıyla 2. Yide nasip etsin dua edicem sizin için :) bilirim o hastane köşelerinde beklemeyi Dr un agzna bakıp iyi bir şey duymayı ah ah
bir ara çok kafama taktığım bir dönem olmuştu. çoğu ay ilaçla regl olduğum için ve annemin hatta anneannemin de çok geç çocuğu olduğu için.
ama hayatımda olumlu gelişmeler oldu, onu da oluruna bıraktım:KK68:

bir ara çok kafama taktığım bir dönem olmuştu. çoğu ay ilaçla regl olduğum için ve annemin hatta anneannemin de çok geç çocuğu olduğu için.
ama hayatımda olumlu gelişmeler oldu, onu da oluruna bıraktım:KK68:
Çok saglikli düşünüyorsunuz :) umarım her şey gönlünüzce olur :)

Yeni evliyseniz hiç acele etmeyin,biz evlendiğimde ben de eşim de 30 yaşındaydık,o yüzden eşim hemen çocuk yapmak istedi ve hemen de oldu.İki sene sonra diğer çocuğum dünyaya geldi,iyi ki de öyle olmuş ama zaman zaman keşke yeni evliyken biraz gezip tozsaydık diye düşünüyorum bazen.
Evleneli 2 buçuk yıl olacak işte zaten evlenmeden önce 5 yıl sevgili olduk bir buçuk yıl nişanlı herseye doyduk ama işte niye bu bebek işi böyle oluyor anlamış değilim 🤦‍♀️

10 aysa daha erken, 1 sene dolduğunda doktora görünün isterseniz:dua: benim de geçen ay aşılamam tutmadı. bu ayda kist oldu vs denemedik..

bende iyiyim, çok şükür
dert sıkıntı yok:KK48:
Ah canım doktora görünmek ki gitmediğimiz özel klinik kalmadı onlar birsey yok dedi yumurta gelişimin gayet iyi dedi eylülde ikiz gebelik oldu düştüler devlet hastanelerine gittim yine bi sorun yok diyorlar yokta neden olmuyor ay herkes nasıl hemen hamile kalıyor 😬🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😫 eşim asker sürekli yalnızım bi tane olsaydı da kurtulsaydım ilk başlarda istemedim şimdi de arıyorum

Ah canım doktora görünmek ki gitmediğimiz özel klinik kalmadı onlar birsey yok dedi yumurta gelişimin gayet iyi dedi eylülde ikiz gebelik oldu düştüler devlet hastanelerine gittim yine bi sorun yok diyorlar yokta neden olmuyor ay herkes nasıl hemen hamile kalıyor 😬🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😫 eşim asker sürekli yalnızım bi tane olsaydı da kurtulsaydım ilk başlarda istemedim şimdi de arıyorum
eğer hiçbir sorun yoksa zamanı vardır canım.. en azından ikizlerin olmuş hamile kalabildiğini görmüşsün. hiç merak etme.. inşallah hayırlı zamanda olurHoppa

Parçalı bulutluyum. Bir yanım mutlu yarın aylardır görmediğim Best friendlerimle buluşacağım, bir taraftan ailevi problemler canımı sıkıyor. Bir yandan anneannemi arayayım diye düşünürken diğer yandan yarın ne giyeceğim diye düşünüyorum. Galiba uyumalıyım.

İyi geceler hanımlar :)
Nasılsınız keyifler nasıl , acaba böyle konu açmak yasakmi bilmiyorum :) insalah ceza almam.

Ordan aktif sohbet edilmiyor ya burda daha aktif üyeler sanki , sizi gergin eden konu neyse bı an önce , rahata kavuşursun insalah canim :)
17 uyarınızdan 12 tanesi kategori dışı konudan, 5 yıllık üyesiniz ve hala BDV'ye açmamanız gereken konuları bilmiyor olamazsınız, ki zaten sizin de niyetiniz başka bölüme açmak değil, öyle olsaydı size geyik bölümünü söylediklerinde oradan aktif sohbet edilmiyor demezdiniz, BDV'ye aktif olsun diye her aklınıza esen konuyu açamazsınız.
Lütfen kurallara uyunuz.

Back
X