• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan Sudan :)

Ahh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi 😬🙈
Yeni evliyseniz hiç acele etmeyin,biz evlendiğimde ben de eşim de 30 yaşındaydık,o yüzden eşim hemen çocuk yapmak istedi ve hemen de oldu.İki sene sonra diğer çocuğum dünyaya geldi,iyi ki de öyle olmuş ama zaman zaman keşke yeni evliyken biraz gezip tozsaydık diye düşünüyorum bazen.

Ahh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi 😬🙈
10 aysa daha erken, 1 sene dolduğunda doktora görünün isterseniz:dua: benim de geçen ay aşılamam tutmadı. bu ayda kist oldu vs denemedik..

bende iyiyim, çok şükür
dert sıkıntı yok:KK48:

10 aysa daha erken, 1 sene dolduğunda doktora görünün isterseniz:dua: benim de geçen ay aşılamam tutmadı. bu ayda kist oldu vs denemedik..

bende iyiyim, çok şükür
dert sıkıntı yok:KK48:
Ah o kistlerden ben ne cekdim bilseniz , bu ay kistler çok olmazlar büyüdü ağrı yapmalari filen ah ah bende yumurta takibi ile hamile kaldım 2. İstiyoruz 3 senedir olmuyor Dr yolu görünüyor banada :)

Ah o kistlerden ben ne cekdim bilseniz , bu ay kistler çok olmazlar büyüdü ağrı yapmalari filen ah ah bende yumurta takibi ile hamile kaldım 2. İstiyoruz 3 senedir olmuyor Dr yolu görünüyor banada :)
ben de 3 yıla yakındır evliyim, aslında hemen çocuk düşünmüyordum ama regl olmama sıkıntıları çektiğim için evliliğin başından beri doktora gidiyorum. ilk defa aşılama denemiştim doktor çok umutluydu. ama elbet hayırlı bir zamanı vardırHoppa inşallah çok uğraşmadan alırsınız ikinciyi de kucağınıza

Gelecek kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum.Çok takıyorum bu durumu.Zaman uçup gidiyo,yaş gidiyo.Cidden bu ülke yordu beni.
Benim kendi açımdan gelecekden beklentim yok şuan halimden memnum ama bı evladım var. Onada eğitimini desteklicem doğruyu yanlışı anlaticam kendi geleceğini kendi kursun hiç uğraşmam :) kendi kendimi zor kurtardım sizde rahat olun akışına bırakın gitsin :)

ben de 3 yıla yakındır evliyim, aslında hemen çocuk düşünmüyordum ama regl olmama sıkıntıları çektiğim için evliliğin başından beri doktora gidiyorum. ilk defa aşılama denemiştim doktor çok umutluydu. ama elbet hayırlı bir zamanı vardırHoppa inşallah çok uğraşmadan alırsınız ikinciyi de kucağınıza
Benimde seneler sürdü ilk çocuğun olması ama sonra Allah ol dedi oldu , pko var bende hicc regl olamıyorum malesef , Allah im önce size versin insalah benim 1 tane var. Hayırlısıyla 2. Yide nasip etsin dua edicem sizin için :) bilirim o hastane köşelerinde beklemeyi Dr un agzna bakıp iyi bir şey duymayı ah ah

Back
X