Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oldukça havalıyım fazla dikkat çekerim.
ne yalan söyleyeyim kızların bana kıskançlıkla baktığını çok görürüm
bişey giydiysem benzerini yarın başkası benden özenip giymeye çalışır
bişey alırım arkadaşlarım ardından aynısını almak için çırpınır
hele bi ara artık sinir krizi geçirçektim herşeyim taklit edilmeye çalışılıyor
kendimi çok beğenirim ama bazen bu olaya sinir oluyorum
herkes hemen bi kulp bulmaya çalışıyor kimse gerçek arkadaşın olmuyor kızlar sevgililerini senden kıskanıyor erkekler arkadaş gibi yaklaşmıyor.
herkes sana güzel ama boş yakıştırması yapmaya çalışıyor öyle olmasanız bile ilk tepki o oluyor.
hocalar da bile.
bu önyargıdan nefret ediyorum ama ben havamdan vazgeçmicem onlara inat.
ne demişler taklitler asıllarını yaşatır

Bende havalı değilimdir ama dışarıdan gören herkes istisnasız çok havalı der tanımayanlar özellikle tanıyan bilir sever nekdr sıcak olduğumu anlar ztn ben doğam gereği kimseye ukalalık yapıp havalı görünemem neyim fazla ki hepimiz 9 aylığız

Erkek arkadasımın evli ahbablarını ziyarete yemeğe falan evlerine gittiklerimde onlarda benim içim mesafeli ve havalı diye düşünmüş.
sebep 1:kadınlarla da erkeklerde sadece tokalaşmam
sebep 2:sevkilimle maç izlemeyi tercih etmem onlarla oturup dedikodu yapmayı tercih etmemem
sebep 3:yüzümün gülmemesi
sebep 4 :bütün gece elimden kadehimin düşmeme si ?ortam mı sıkmıs
bunları söleyende sevkilimm :))
ben seni öğren diye götürüyorum sen napıyorsun aşkidoooo luna parka götürmücem seni bidaha dedi :))))

valla bende havalı değilim ama herkes beni tanıdıktan sonra anlar nasıl olduğumu ondan önce karşıdan bakınca çok havalı ve burnu büyük görünüomuşum

Tanıyan herkes beni fazlasıyla havalı bulur...hatta tanıştıktan sonra hep yanına yaklaşmaya cesaret edemedim derler...oysaki çok sıcak kanlıyımdır...
Yanlış anlaşılmasın ben megolaman birisi değilim...hatta çevremdekiler beni çok beğenip överlerken bile kendimle dalga geçerim...kendimle barışık bir insanım ve kendime yakışanı biliyorum bence havalı olamk budur!

ukalayım, her ne kadar 3 ay önce doğum yapıp gayet dombalak da olsam kendimi çok beğenmişimdir.
bana bir söyleyen ben üç cevap veririm; soğuğum, hemen yakınlık kuramam.
bir lafıyla insan silerim..
havalı mıyım? sanırım ziyadesiyle.
memnun muyum bundan? hem de çokkkk...

şimdi sanırım okuduğum kadarı ile havalı olmakla soğuk mesafeli olmayı karıştıran arkadaşlar var burada..
havalı olmak, ortalığı toza dumana katmak, girdiğin ortamda anında ilgi çekebilmek...v.b.
havalı olmak kokoş olmakta değildir. taktığın takı, giydiğin çorap bacak bacak üstüne atışın bile bir havadır...
havalı olmak güzel olmaklada eş anlamşı değildir..
öyle bir havan vardır ki yanında taş bebekler sönük kalır..
bu sonradan olan birşet değildir. insanın tabiatında vaardır.. bakışında, saçında, gözünde...ve gerçekuten havası, karizması olan kadın çok nadirdir. çünki işin içine yapaylık girdiğinde sapıtılıverilir..

ben havalımıyım... nayırrrrrrrrrrrrr. hatta çirkinlik kitabı beni görmüş olsalardı yeniden yazılırdı. ben böyle yazınca insanlar diyorlar ki yok sen güzelsindir güzel olmasan çirkinim demezsin bla bla bla..
hayır ben çirkinim ama barışığım kendimle...ben beni seviyorum...

Canım çok haklısın ama havalı olunca dışarıdan bakan insanlar sizinle konuşmaya çekiniyor, bunu bana arkadaşlarım (özellikle erkekler) söylemişlerdi, gelip seninle konuşmaya çekinirdik diye...çünkü "havalı insan = kendini beğenmiş" insan gibi algılanıyor...

Kaldı ki, ben havalıyım demekle de havalı olunmuyor, bu tamamen dışarıdan bakan insanların sizi nasıl gördüğü ile alakalı birşey....:hulya:

Bana göre havalı olmanın en temel noktası kendine güvenmek ve kendine yakışanı giymekten geçer. Dünyanın en güzel kadını bile üstüne çuval giyse, saçına başına bakmazsa ne bileyim böyle kendine güvensiz olursa havalı görünemez....

havalıyım valla ne yalan söyliyim :dilcikar:
tanımayanların tanıştıktan sonra kurdukları ilk cümle dışardan çok soğuk ve çok kendini beğenmiş duruyosun olur..o nedenle tanımayanlar sevmez beni ama tanıştktan sonra da aslında ne kadar sıcak ne kadar alçakgönüllüymüşsün der ve severler
ben de kendimi çok beğenirim valla..gayet güzelim Allah için
insanın kendini sevmesi ve beğenmesi çok önemli

o dediğinden aynenboshayallersmile

aslında çok alçak gönüllüyümdür ama tipimdenmidir nedir çok havalı,kendini beğenmiş görünüyormuşum,insanlarda bana öyle yaklaşıyor,of of.

ben kendimi cok severim cok begenirim hatta kiskardesim bana surekli benim senin gibi birini gormedim der insan kendini bukadarmi sever ya bayanssulusmile
ama gelin gorunki hic havali degilim yani nerden bakarsan bak havali degilim -tatlicadiarzu-

Hic degilim valla acikca soylemek gerekirse.
Ama biraz havali olmak isterdim tabii, insallah bu konunun da icabina bakicam su okul derdimden sonra bayanssulusmile

Kendime göre bir havam var tabi ama çok ta alçak gönüllüyümdür bayanssulusmile zemuszemus

bazen...saçlarım filan güzelken..zayıflamışken..yanıkken...şortluyken...bacaklarım güzel de:kedi:a.s

ya herkes havalı yı kasıntıyla eş kullanmış.havalıyı ben şey sandımdı yani güzel böyle ...ona cevap yazdımdı yoksa tabii alçak gönüllüyüm ama bacaklarım güzel ya napyım valla herkse diyo onu bana...kısmayın haa..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…