Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
havalı görünüyormuşum dışarıdan bakınca,oysa hiç öyle olduğumu sanmıyorum.beni tanıyınca da "ayy hiç göründüğün gibi değilmişsinnnn,çok samimisin" diyorlar

Son düzenleme:

bakışlarında soyluluk vardır kısmını evet ama kanında olmalı derken haklısın galba ben şu halimle mutlu mesut takılayım en iyisi

kesınlikle havalı değilim ama beni tanımayanlar hep havalı sanıyolar öle görünüyomuşum bide soğuk tanıyınca şaşırıyolar

bende havalı değilim ama öyle göründüğümü söylüyorlar... özgüvenli kendinden emin görünen bu cadı konu erkekler olunca susmaktan ileri gidemiyor ama

Ben biraz havalı gibiyim dışardanda öyle söylüyorlar fakat yakınımdakilere karşı çok farklıyım :)

Bi dönem çok derlerdi havalı görünüyosun diye, şimdi aksine çok samimi görünüyomuşum.(tanıyanların yorumu)
Yalnız sert bi görünümüm var, yolda karşılaştığım insnlar kavga ettiğimi filan sanıyolar.(yeni tanıyanları görmeyince ve selam veremiyince bu da amma artistmiş lafını duyabiliyorum )

benim duruşum bakışım falan çok havalıymış
aslında hiç öyle değilim.yanlız insanlara karşı soğuk olduğumu kabul ediyorum. çabuk arkadaş edinemem bi ortama hemen alışamam bundan dolayı soğuk ve havalı göründüğümü söylerler. samimi olduğum çok az kişi var onlarda hiç göründüğün gibi değilsin diyolar

bilmem ki havalimiyim acaba

havalı değil de burnu büyük soğuk biri olarak anıldığımı biliyorum tanımayan kişiler tarafından... ama yumuşacık bi kalbim var... perdelerimi kaldırdığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…