Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havalımıyım bilmiyorum ama soğuk ve uzak durduğumu kestirip attığımı o yüzden kimsenin yanıma yanaşamadığını çok keskin ve zor olduğumu söylerler ama beni gerçekten bilenler ne kadar dost canlısı olduğumu bilir

Aynen ya bana da hep öyle diyorlar:9:

öyleymişim
türkçem çok kötü olduğundan kimseyle konuşmazdım önceden, halbuki insanlar beni çok kibirli, kendini beğenmiş falan sanırmış bu yüzden bir de bunu öğrenmiştim sonradan

bni de ilk tanıynlar havalı zanneder biraz tanıyınca çok içten samimi biri olduğumu söylerler

Bence Havali olmanin 1 tabiri var : çok güzel bir kadin'a aaa çok havaliymis ne kdr da guzel deriz.. :12:

kendini baskalarina üstün zanneden insanlar'a burnu havada deriz.. (diye biliyorum ben) :57:

Havali olmak bnce kotu degil.. ne bilim bna oyle geliyo...

Ben havalimiyim degilmiyim bilmiyorum.. genelde insanlara sicak kanliyimdir.. 40 yildir tanisiyo gibi davranirim.. ama bazi insanlara hiç konusmam, susmayi tercih edip hanim hanim otururum...

Bir kere annemle bir yere gitmistik, hiç konusmuyodum annemin yaninda oturuyodum iste oyle.. bi kadin bana donup : " Sen aksi misin?" dedi Sok oldum... ne demekse artik aksi olmak.. :20: yoo dedim.. hiç unutmam bu dedigini.. annem bana bazen disardan bakanlar seni soguk ve sinirli biri zannedebilir der, oyle gozukuyosun der..

Turkiye geldigimde kuzenim beni çok havali bulur.. :9:

değilim.Ama soğuk görünürüm.

ilk tanıştığımda öyle olduğum iddia edilir lakin daha sonra bu ön yargının ne kadar yanlış olduğunu dile getirir tanıdıklarım

ortaya karisik desem daha dogru olabilir...
aslinda disaridan havali gorunup icte tam tersiyimdir ben...

banada bi kaç kişi demişti havalı görünüyorsun ama aslında çok yumuşak bir insansın tatlısın diye..
bilmiyroummm yaneee:10::10:

dışarıdan ilk tanıyan insanlar hep seni çok havalı zannetmiştik,ilk başlarda yanına yaklaşamamıştık dediler hep.
ama öylemiyim,kesinlikle hayır.
ilk tanıştığım kişilerle arama hep sınır koyarım,fazla samimi olmam,muhabbet etmem yapım gereği.sonradan açılırım ben.sanırım beni insanlar bu huyum yönünden havalı zannediyor.

dışarıdan ilk tanıyan insanlar hep seni çok havalı zannetmiştik,ilk başlarda yanına yaklaşamamıştık dediler hep.
ama öylemiyim,kesinlikle hayır.
ilk tanıştığım kişilerle arama hep sınır koyarım,fazla samimi olmam,muhabbet etmem yapım gereği.sonradan açılırım ben.sanırım beni insanlar bu huyum yönünden havalı zannediyor.

kelimesi kelimesine aynı şeyler söyleniyor bana da.. ilka başlarda çok kötü hissediyordum kendimi meğer farkında olmadan yeni tanıştığım insanlara soğuk davranıyormuşum onlar da sırf bu yüzden beni havalı sanıyorlarmış :61: demekki benden başkaları da varmış sevindim vallaa :emir_bebek:

kelimesi kelimesine aynı şeyler söyleniyor bana da.. ilka başlarda çok kötü hissediyordum kendimi meğer farkında olmadan yeni tanıştığım insanlara soğuk davranıyormuşum onlar da sırf bu yüzden beni havalı sanıyorlarmış :61: demekki benden başkaları da varmış sevindim vallaa :emir_bebek:

yapımız gereği işte öyle zannediliyoruz.
benim yüzüme karşı ''ne havalı şeysin sen be''diyen kişi şuan en iyi arkadaşım. :1:

arkadşlarm bni ilk grdklernde çok havalı oldğmu dşnünrler ve pek yaklaşmzlarmş hep öyle diolar :63:
ama değilm ya öyle saniolar
:27:

havalıdan kasıt şu olsa gerek..bakımlı ve kendine güvenen kadın...
onun dışında havalı sözünü pek uygun bulmuyorum...
mesela bir yere gidersiniz, bir bayan gelir oldukça bakımlı düzgün hatlara sahip..pek kimseyle konuşmaz,kendine güveni tam, yani herkesin onu izlediğinin farkındadır... biraz resmidir...daha sonra ayrılır mekandan..
ardndan gelen söz..ammaaa havalı heee :1:

ve genelde bu bayanı,mekandaki diğer bayanlar daha çok süzer erkeklerden.., ve genelde yanlarında oturan erkekler havalı, güzel bayan, yada uff ne tatlı bayan dediklerinde, yanlarındaki bayanlardan gelen ilk tepki..aman neresi havalı bunun...:60: inceden bir kıskançlık..:63:

havalı deyince bu aklıma geliyor nedense...:21: o kadar çok böyle olaylara şahit oldum ki..:8:

ben havali biri degilimdir. ama girdigim yeni bir ortamda hep havali gorunurum, biraz burnu havada:1:
ama beni taniyanlar boyle olmadigimi bilirler ve beni taniyinca cokkk sekersinnn derler hep:61::61:

herkes aynılarını söylemiş
dışardan bakanlar havalı zanneder
tanıyınca öyle olmadığımı anlarlar demiş
herkes mi aynı ki acep=)

beni tanısalar da tanımasalar da havalıyım:33::33:

Back
X