Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havalıyım:)yürüyüşümle duruşumla konuşmamla..her yerde ve her zaman bunu söyler tanıyan da tanımayan da..hatta kaynanam beni ilk gördüğünde burnu havada gözü de yüksekde bunun demiş:)bana bu özgüveni veren de tabi ki kocam..beni her zaman beğenmiş takdir etmiş ve her zaman bana hayran olmuştur..bi kaç gündür aramız bozuk o yüzden hava falan kalmadı gerçi:(

değilim herkesle her muhabbete her ortama girerim..ama bı kaç kişi havalı oldumu dusunup bana yaklaşamadını söylemişti...:) yaklaşan bi daha bırakamıyo :)

Vay anasını, bi Allah'ın kulu da bana "Çok havalısın" demedi, kimle tanışsam hep "Şirin" veya "Tatlı kadın" oldum :86:Ezik miyim neyim anlamadım :27:

havaliyim havam batsinnn:21:
-artistmisin kizim sen?
-bana hava civa yapma!
hergün duydugum sözler..:51:

havalı olmakla ayna anlama geliyürmüüü bilmem ama herzaman çok seksi olduğumu duymuşumdur...okulda bile:21:...hatta beni sınıfın en seksüüü kızı seçmişlerdi:69::17:

yüzüm çok güzel değil ama vücudum çok güzel ve çok sexs si olduğuna inanırım tabi bu güveni en çok aşkım dan alıyorum zaten bi tek o beni beğensin yeter başka kimse beni beğenmek zorunda değil havalı değilim ama konuşmam olsun davranış olssun hanım hanımcık ve şeker bi kız olduğum söylenir bende öyle olduğuma inanıyorum neyse ya ama havalı olmak benim işim değil bne yapamam öyle hava falan :1:

Ben havali degilim ama gerektigi zaman oluyorum,
Bi kac kisi havali oldugumu soylemisti ama belki onlara oylr gelmistr hemen kaynasirim ama yanlis bi hareketini gorursrmde kinciyim fena yaparim:47:

ben havalı degilim ama havalı oldugumu söylüyolar adamına göre herhalde delüüüüüüüüüüü kız

Degilim.
He 40 yilda bir kendime ozenir, guzel cikarim disari da oyle belki... :33:

Ben havalı değilim ama lisede1 öyle diyorlardı öyle oldugumu hıc sanmıyorm :64:

güzelimdir ama öyle süslenip püslenmem makyaj yapmam havalı değilimdir ama çok sert dururum dışarda ama çok sertmiş öyle ki yanımda birileri varken bile noldu ya bir şey mi oldu diye soruyorlar bazen

havalı değilim, havalı olmak içinde uğraşamam valla, halimden memnunum yani:31:

havalı değilim ama topluluk olunca sesim hiç çıkmaz. sadece dinlerim.bakımlı olmaya çalışırım genelde. küçük bir ilçede yaşadığımız için ve insanları genelde tutucu olduğu için birçok kişi havalı olduğumu düşünür. yüzüme de söylendi.:27:
bazıları da çok cana yakın olduğumu söyler. kim nasıl görmek istiyosa öyle görüyo işte:44:

Son düzenleme:
çok özeniyorum ben şu havalılara ya :) kendime bakarım, güzel olduğumu düşünürüm, ancak yürüyüş tavırlar falan erkek çocuğundan hallice olunca maalesef hava falan kalmıyor :) kursu falan yok mu bu işin kızlar bir yardım eli uzatın bana :37:

hemde çok :51::51::51:

çok özeniyorum ben şu havalılara ya :) kendime bakarım, güzel olduğumu düşünürüm, ancak yürüyüş tavırlar falan erkek çocuğundan hallice olunca maalesef hava falan kalmıyor :) kursu falan yok mu bu işin kızlar bir yardım eli uzatın bana :37:

kanında olmalı :34: insanın yapısında yoksa iğreti durur. hani doğuştan karizma derler ya işte öyle olmadıktan sonra şunu giysen, şunu taksan ne fark eder. giyim önemli elbet ama böyle insanlar zaten ne giyseler yakışır, bakışlarında soyluluk vardır -fazla mı abarttım :37::37:

Back
X