Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dışardan çok havalı, burnu büyük göründüğümü söyler bütün tanımayanlar bayanssulusmile
bugüne kadar aldığım bu yorum hiç şaşmadı daha -tatlicadiarzu-

ama tanıdıkça çok içten, çok iyi niyetli olduğumu söylerlerbayanssulusmile

hemde cokk...
kuzenımle dıyalogumuz cok yokdur benım
onun nısanında herseye kosusturdum herseyın en superını yapdım hatta kuaforumu alıp ona goturdum..
nısan sonunda herkesın ıcınde benden ozur dıledı..
senı calıstıgın ortamdan gıyım kusamından tarzından dolayı cok havalı sanmısdım dedı..
ama okadar yanılmısım kı dedı ..
bende onemlı degıl alısdım bu duruma dedım..
yanı en yakınlarım dahı havalı goruyo onu yemez ordan gıyınmez onlarla gorusmez dıye..
ama bılmıyolar kı gecekonduda oturan kısılerle bıle gorustugmu onların sofrasında dahı yemek yedıgımı evlerınde kı kısın o sıcaklıg tatmak ıcın hoş sohbetlerı ıcın kapılarına gıttımı..
dıs gorusunuse gore yargılamak cok kotu..yapılmamasını temennı edıyorum herdaım..

dışarıdan çok havalı görünüyorsun ilk gördüğümde amma havalı şey demiştim ama çok farklıymışsın lafını çoookkk ama çoook duydum...........aslında çok mütevaziyimdir nedense böyle görünüyomuşum .....

dışardan çok havalı, burnu büyük göründüğümü söyler bütün tanımayanlar bayanssulusmile

aynı şey benim için de geçerlidir.

aynen aynen banada böyle oluorbayanssulusmile:lepi:

aslında değimim ama beni görenler öyle zannediyorlarolumunekankayizsmile

çok havalı olduğum söylenir bunada dikkat ederim benim tarzım bu arkadaşlar ....

Evet kişi benle hiç konuşmamışda uzaktan görüyorsa öyle zannediyor biraz hazır cevaplıkda var öyler herkesi muhattabıma almıyorum. bi arkadaşım arada ferhunda die dalga geçer bnle (:

Beni tanıyanlar, ilk izlenimlerinde beni havalı olarak nitelendirdi hep.. Bunu yüzümede söylediler..
Aslında gerçektende öyle... Bazen giyinişimden bazen davranışlarımdan bunu karşı tarafın anlamaması mümkün değil.
Onuda geçin herkesle konuşmam muhattap olmam çok fazla insan seçiyorum sevmediklerime karşı acayip soğuğumdur ve beni tanımalarına fırsat vermediğim kişiler içinde havalı aynı zamanda ukala ve gıcık olarakta nitelendirilmişimdir.

Havalıı oldugumu söylerrr herkesss.. güzel olmamdan dolayı sanırm =) kendini beyenmiş diceksiniz şimdi ama demeyin öylee ukalaca bi beyenişim yoktur..normal derecede beyeniorm işte.

yok degilim ya dısarıdan da oyle gorundugumu sanmıyorum

Benide hep havalı bulurlar lisede çok duydum bu kız çok havalı diyipte arkadaşlık teklifi etmeyen erkeklerin olduğunu.

çok ciddi ve sert bir görüntüm var insanlar bunu havalı manasına yorar genelde...ama degılımdır

aslinda degilim ama insanlar cok havali kendini begenmis oldugumu söylerler

havalıyımdır.özellikle beni ilk defa görüp sonradan çok iyi arkadaş olduklarımın 1 nolu yorumudur bu.dik ve doğruca karşıya bakan ,kendinden emin adımlarla yürüyen biriymişim.ilk tanışmalarda çok soğuyumdur,an gelir yolda karşılaştığımda yüzüne bile bakmam insanların.kaşlarım çatık,sert görünürüm. 3-5 dostum vardır.bi onlar bilir iç yüzümü...ha bi de ömrüm boyunca kimse teklif etme amçlı tanışmamştr benle.korkuyorlarmış :D

Son düzenleme:
sürahi nine gibi peh! diyesim geldi. insanların hep fiziksel dış görünüşüne göre insanları irdelemeleri, değerlendirmeleri, son zamanlarda görsellik herşeyden ön planda olduğundan, özellikle cahil zihniyetli insanların beyninde fazlasıyla yer etmiş hatta kazınmış, ne yazık ki asla değişmeyecek huyları. napalım alıştık artık.

değilim hep sportif takılırım ökçeli giyinmem erkekler için giyinmem rahat ne ise onu giyinirim kaydirigubbakcemile2

ama bakımlıyım yani kuaföre ayda 3 defa giderim kremlerim vardır

ama kokoş değilim birde kokoşlar daha yaşlı görünüyorlar sportif olan bayanlar nispeten daha genç görünüyorlar
bayanssulusmile

sulenınce bendne havalısı olmaz ama evde havalı degılım gunluk hayattada

Havaliyim,kimin ne dusundugu umurumda degil,hatta kendimi korumama yardimci oldugunu bile soyleyebilirimkaydirigubbakcemile4

Back
X