Iki kez eve hırsız girdiği için korkuyor tek kalamıyor.gündüz geziyor tozuyor.akşam olunca yemeğe yatmaya geliyor.öyle de desem ters ters suratıma bakar beni kötü ilan ider.açıkça sorun
seninle de bişey konuşulmuyor sürekli hata arıyorsun diyin
kedi evinde neden kalmıyor
eşiniz ne diyor pekiIki kez eve hırsız girdiği için korkuyor tek kalamıyor.gündüz geziyor tozuyor.akşam olunca yemeğe yatmaya geliyor.öyle de desem ters ters suratıma bakar beni kötü ilan ider.
Hep de bu gorumcelerin evine hirsiz girer ,korkarlar falan. Bizimki de oyleydi. Anasiyla ayni sehirde yasiyorum yeni evliydim ama anasina gitmez bende kalirdi. Hirsizdan falan da korkmaz ha jandarma gibi tip. Hirsiz onu gorse kacar ama iste kime yutturuyorsaIki kez eve hırsız girdiği için korkuyor tek kalamıyor.gündüz geziyor tozuyor.akşam olunca yemeğe yatmaya geliyor.öyle de desem ters ters suratıma bakar beni kötü ilan ider.
Eşimin yanında da ayni o hiç bir şey demez genel de ezilmemi izlereşiniz ne diyor peki
eşinizin yanında da yapıyor mu?
Valla rahatsızsa gelmesin.ha geliyorsa da insan gibi davransın. Yoksa bu böyle gider susan ezilen taraf ben olurumbelliki oda rahatsz gündüz gelmk istemiyor.birbirinize takısacak sey söylemeyin . zatn gec geliyormus
Biz de yeni geldik köyden o da bizden bir hafta sonra geldi diğer yengesine karşı öyle değil.birşey diyemiyor.ben 2 yaş küçüğüm ondan mı böyle davranıyor bilemiyorumKüserse küssün. Valla ben olsam lafı bi sokarım bidaha kimse çıkaramaz. Haddini yerini bilsin. Anasıyla köye gitseydi. Gitmiyosa evde kalsın kimse onun bakıcısı değil.
bişey desen öyle o napcaz derEşimin yanında da ayni o hiç bir şey demez genel de ezilmemi izler
Geçmiş olsun o zaman. Eşin böyle devam ederse çekeceğin var. Gorumceni Sokaga at demiyorum ama haddini bildir. Hafiften laf sok ama eline yüzüne bulaştırma. Eşinin yanında yapma. Yalnızken alttan alttan laf sok yerini bilsin. Onun yaptığı gibiEşimin yanında da ayni o hiç bir şey demez genel de ezilmemi izler
Diğer yenge ne yapıyor nasıl davranıyorsa öyle yap.Biz de yeni geldik köyden o da bizden bir hafta sonra geldi diğer yengesine karşı öyle değil.birşey diyemiyor.ben 2 yaş küçüğüm ondan mı böyle davranıyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?