Doğal Saç Bakım Kürleri havuç mu turp mu daha çok uzatıyor? Deneyenler yardım!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

balkaymak

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
3.284
113
688
arkadaşlar saçımı 5 ay önce küt kestirdim hala omuzlarımı geçmedi...benneyaptımki

Havuç veya turp maskesinin uzattığı yazıyor genelde....ikisinide deneyenler var mı?

Hangisi daha etkili?? Kesin birine başlıcam ama hangisine??? Faydasını görenler bizi biraz bilgilendirse çok güzel olur...yerimseniben

ben önce turp kuLLanmaya başLamıştım sonra turp, havuç, hatta pirinç bile atardım içine bir avuç saç parLattığını biLdiğim için pirinç suyunun. sonra badem yağı, zeytin yağı fLn bazen... kaydirigubbakcemile2

etkisini gördüm ama ara verdim şimdi tekrar başLıycam bende... :1rolleyes:

yani ayrı ayrı kuLLanmadım ben. (:

peki nasıl yapıyodun hepsini bir arada kaynatıp suyunumu sürdün... bide ne kadar bekledin....?????

evet cnm hepsini birLikte kaynattım. kaynayıp soğuduktan sonra fLn yağ ekLeyeceksem ekLedim. bende kötü bir şey oLmadı gerçi ama şimdi yapı meseLesi sende kötü bir etkisi oLmaz inş. saç derisine, bir sürü şeyi karıştırıyoruz sonuçta gerçi hepsi doğaL.

ben 1.30, 2 saat fLn bekLetirdim hep. umarım sanada yararı dokunur... a.s.

evet cnm hepsini birLikte kaynattım. kaynayıp soğuduktan sonra fLn yağ ekLeyeceksem ekLedim. bende kötü bir şey oLmadı gerçi ama şimdi yapı meseLesi sende kötü bir etkisi oLmaz inş. saç derisine, bir sürü şeyi karıştırıyoruz sonuçta gerçi hepsi doğaL.

ben 1.30, 2 saat fLn bekLetirdim hep. umarım sanada yararı dokunur... a.s.

peki arkadasim ne kadar uzadi sacin kulladigin zaman zarfinda

Back
X