Havuz meselesi...

Vesulat Refra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
38
10
88
37
Hayirli geceler arkadaslar,

erkek arkadasim illa tutturdu havuza gidelim diye. Bense cok korkuyorum istemiyorum aslinda. Ona kismen vücudumu göstermeye hazir degilim. Bazi bölgelerimden utaniyorum cünkü...Gögüslerim kücük oldugu gibi, cok enteresan bir sekli var..Beyaz tenliyim, epilasyon yaptigim zaman kirmizi noktalar olusuyor bacagimda hic zarif ve pürüzsüz görünmüyorlar...bacaklarim düzgün esasinda. Kilo aldigimdan biraz cok güzel bir karina sahip degilim cünkü ince belli de degilim...ne yapacagimi sasirdim. Beni simdiye kadar hic bikinili fln görmedi. Ama sarildigimizda bana her seferinde vücudumun cok güzel oldugunu söylüyor, tabi öyle saniyor..dolasiyla beklentileri cok yüksek olabilir diye düsünüyorum...ne yapmaliyim??

Mayo giyin sizde illa bikini sartmi ? Epilasyonu da iki uc gun onceden yapin izler geciyo bende cok beyazim ama iz miz yok ..
Gogusler icinde dolgulu mayolar var baya guzeller etekli metekli cok sevimliler

Yaz aylarında olsa anlayacağım da, bir adam sonbaharda niye havuza gidelim diye tutturur?
Bana başka şeyler düşündürdü, hiç masum olmayan...

gidip gitmemek de kararsizim. Ama evet o cimri cocukla :KK70:. cimriligini atti epey bi üstünden.
Yok bende anlamadim, sanki amaci yari ciplak vücudumu görmek, dokunmak. Hic hos bulmuyorum acikcasi. Dediginiz gibi yaz aylari farkli tabi...

erkek arkadasim illa tutturdu havuza gidelim diye. Bense cok korkuyorum istemiyorum aslinda. Ona kismen vücudumu göstermeye hazir degilim. Bazi bölgelerimden utaniyorum cünkü...Gögüslerim kücük oldugu gibi, cok enteresan bir sekli var..Beyaz tenliyim, epilasyon yaptigim zaman kirmizi noktalar olusuyor bacagimda hic zarif ve pürüzsüz görünmüyorlar...bacaklarim düzgün esasinda. Kilo aldigimdan biraz cok güzel bir karina sahip degilim cünkü ince belli de degilim...ne yapacagimi sasirdim. Beni simdiye kadar hic bikinili fln görmedi. Ama sarildigimizda bana her seferinde vücudumun cok güzel oldugunu söylüyor, tabi öyle saniyor..dolasiyla beklentileri cok yüksek olabilir diye düsünüyorum...ne yapmaliyim??
ee direk söyle cnm ha camasırla durmusun ha bikini bencede birlikte gitme

ooo onun maksadı baska cnm her sarıldıgında seni seviyorum demesi lazım vücüdun cok güzel degil bence

o senin vücudunu görüp kendince kendisini tatmin edicek bence bu oyuna girme direkte söyle senin karsına ic camasırıyla cıkamam kusura bakme de

ya ne bilim evlenmekten bahsediyor, Annesiyle tanistircakmis haftaya felan...Evlenmek isteyen kisinin böyle yapmasi davranmasi normalmi?

Kız bu havada ne havuzu:KK53:
valla yasadigi memlekete bagli burda hava hala 30 derece gunduzleri ve gercekten su an bile 20 derece klimayla zor oturuyorum ofiste :) hava degilde konu sahibine donecek olursam o cocugun istegi farkli orasi belli her sarildiginda vucudun cok guzel diyen adama sonunda tekme atardim heralde senin derdin vucudummu diye :) bilemedim!!!

valla yasadigi memlekete bagli burda hava hala 30 derece gunduzleri ve gercekten su an bile 20 derece klimayla zor oturuyorum ofiste :) hava degilde konu sahibine donecek olursam o cocugun istegi farkli orasi belli her sarildiginda vucudun cok guzel diyen adama sonunda tekme atardim heralde senin derdin vucudummu diye :) bilemedim!!!
çocuğun nıyetıne belli zaten canım :) Ben ıstanbuldayım akşamleyın 2 battanıyeyle bıle dondum okadar soyluyrum :KK53:

Back
X