Havuz sıkıntısı

sende yazlıktaki havuzunda gir madem orada sıkıntı yoksa, ya da tercih yap hangisini kaybedersen daha çok üzülürsün diye düşün

Canım yüzmem bi şekilde hallederim ama bu kısıtlamalar artar diye korkuyorum ipleri eline vermek istemiyorum daha yolun başından

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de böyle tatlı tatlı anlatmaya çalışıyorum ama her seferinde ben bakmam bu benim elimde ama sana başkası bakabilir ve bu senin elinde değil diyor

Bak benim sevgilim bugün gitti askere yarın asker olucak inan bundan daha büyük sorunlar bizi bekliyor belki de ama hepsini atlatacağımıza inanıyorum sende biraz alttan al bunlar aşılır tamam girmeyeceğim mutlu olucaksab tamam de geç bunu dert etme kendine sevilip sevmeye bak yaşadığımız her dakika çok önemli

Hayir bakinca ne oluyor?
Zaten havuzlar, plajlar mayolunun, bikinilinin cok dikkat cekecegi yerler degil, herkes ayni cunku.

Hem bakilsa ne olur yani? Sen kendini bildikten sonra, isine baktiktan sonra? Sevgilin sana mi guvenmiyor, kendisine mi guvenmiyor?

Canım kesinlikle bence de dikkat çekmiyor ama ona göre sonuçta görüyor benim sevgilimi elin adamı neden görsün falan diyor. Çok fazla bu konuda münaşakaya da girilmiyor ben böyle düşünüyorum diyip bırakıyor

2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım :(

Böyle başlayıp sonra bikini giyme der,sonra da şort mayo giy der,en sonunda da denize girme der.Benim arkadaşımın başına bu gelmişti.Hatta sonunda eşi denize girerken o plajda elbiseyle oturuyordu.5 yıl sonra boşandı giderek büyümüştü kıskançlığı adamın ya offff çok fenaydı ama o

Bak benim sevgilim bugün gitti askere yarın asker olucak inan bundan daha büyük sorunlar bizi bekliyor belki de ama hepsini atlatacağımıza inanıyorum sende biraz alttan al bunlar aşılır tamam girmeyeceğim mutlu olucaksab tamam de geç bunu dert etme kendine sevilip sevmeye bak yaşadığımız her dakika çok önemli

Allah kavuştursun canım benim 😘

Böyle başlayıp sonra bikini giyme der,sonra da şort mayo giy der,en sonunda da denize girme der.Benim arkadaşımın başına bu gelmişti.Hatta sonunda eşi denize girerken o plajda elbiseyle oturuyordu.5 yıl sonra boşandı giderek büyümüştü kıskançlığı adamın ya offff çok fenaydı ama o

Ayy Allah korusun

Sevgilin yüzmeyi bir iliskinin ciddiyetine yüzmeye bagliyorsa ve hatta bu onun için bir ayrilma nedeni oluyorsa,..

Kusura bakma fakat öyle bir "adamdan" hayir gelmez

Sevgilin yüzmeyi bir iliskinin ciddiyetine yüzmeye bagliyorsa ve hatta bu onun için bir ayrilma nedeni oluyorsa,..

Kusura bakma fakat öyle bir "adamdan" hayir gelmez

Bana da bu yüzden böyle bi seçim istemesi abartı geldi ama sinirle söylediğini düşünüyorum , yani öyledir inşallah

sen şimdi buna tamam dersen, yarın birgün bambaşka bir istekle daha karşına gelecek ona da tamam dersen, bu böyle devam edecektir.

Karar senin; ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin :ssz:

sen şimdi buna tamam dersen, yarın birgün bambaşka bir istekle daha karşına gelecek ona da tamam dersen, bu böyle devam edecektir.

Karar senin; ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin :ssz:

Bana da öyle geliyor ama bi yandan da diyorum iki yılda istekleri çok da artmadı gibi geliyor işin içinden çıkamıyorum. Bazen diyorum seviyorsun yüzme ölmezsin bazen de diyorum ohooo bu istekler bitmez

Bana da bu yüzden böyle bi seçim istemesi abartı geldi ama sinirle söylediğini düşünüyorum , yani öyledir inşallah

O zaman yine, insan yüzme konusu için sinirlenirmi? Ve hatta ayrilmaya baglarmi? Sen recep ivedik ilemi evleniyorsun? Ailen sana yasaklamadigi seyleri o niye yasakliyor?

Sonuçta resit bir insansin, yalnis ve dogruyu kendin ayirt edebilirsin. Bilmiyorum ben kistilamaya gelemeyen bir insanim. Benim esim simdiye kadar beni hiç kisitlamadi. Ve eger esim senin sevgilinin tavrini sergelemis olsaydi, çok eminim asla evlenmezdim onunla.

Bana da öyle geliyor ama bi yandan da diyorum iki yılda istekleri çok da artmadı gibi geliyor işin içinden çıkamıyorum. Bazen diyorum seviyorsun yüzme ölmezsin bazen de diyorum ohooo bu istekler bitmez

Sen böyle düşünüyorsan o da öyle düşünmeli, bir 'yüzme' olayını ayrılığa kadar götürmemeli. Bütün bunları belirterek kabul et madem. Ama bundan sonra bu tür isteklerle tekrar gelir ve seni tekrar ayrılıkla tehdit ederse, işte ogün ondan ayrılmak zorundasın, yoksa ne sen kalırsın ne de gururun, sadece o ve onun istekleri kalır ilişkinizde.

Sen böyle düşünüyorsan o da öyle düşünmeli, bir 'yüzme' olayını ayrılığa kadar götürmemeli. Bütün bunları belirterek kabul et madem. Ama bundan sonra bu tür isteklerle tekrar gelir ve seni tekrar ayrılıkla tehdit ederse, işte ogün ondan ayrılmak zorundasın, yoksa ne sen kalırsın ne de gururun, sadece o ve onun istekleri kalır ilişkinizde.

Çok haklısın canım

Canım yüzmem bi şekilde hallederim ama bu kısıtlamalar artar diye korkuyorum ipleri eline vermek istemiyorum daha yolun başından

yani artabilir çünkü genelde erkeklerin %90ı kısıtlama yoluna gidiyor canım hazırlıklı ol

2 yıllık bi ilişkim var her şey yolunda ama her yaz aynı sıkıntı. Yüzmemi istemiyor kızlar arada yazlıkta yüzüyorsan yüz başka türlüsü olmaz diyor. Yazlıkta da daha çok bayanlar oluyor hani erkekler bayanlar varken pek girmiyor o yüzden orada sıkıntı yok. Benimle ciddi düşünüyorsan bi karar vermen lazım diyor. Ne yapmalıyım :(

deniz yüzmek yaz tatilleri benim için
taviz verilemez yaşam standartları arasında
benim kadar katı düşünen biriysen işin zor
ama olmazsada olur diyorsan karar senin
ben bana bu şekilde karışan adama imtiyaz göstermezdim

ya havuz,ya ben dıyenı de ılk kez duyuyorum..

ikiside boğucu..

bugun bunu kısıtlayan yarınınıda baska seylerı kısıtlıcaktıt bence özgurlugunuz ve gıyım tarzınız vs bu tıp seylerden odun vermeyınız ilerde bu yazdıgınız duruma gore mutlu olamazsınız cok acık gıyının edın demıyorm ama yazlık yer vs bunları sorun yapıyor ıse ben gelecek goremedım kusura bakmaayınız

Hani diyorum belki bu kadarla kalır bundan rahatsız olan çok erkek var belki sadece budur falan

Henüz sevgili iken sizden bunu istediyse başınıza gelecekleri ben yazayım.
Nişanlandığınızda tüm kıyafetlerinize karışacak,evden markete giderken bile haber vermenizi isteyecek,arkadaşlarınızla buluşmanızdan rahatsız olacak.
Evlendiğinizde akrabanızla görüşmenize bile kısıtlama getirecek,çalışmanıza karışacak...
Benim gördüğüm örnekler hep bu şekilde ilerledi..

Back
X