Havuza Gideyim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
monapisacım yardım et bana yaa cidden kafayı yemek üzereyim bunalıma girdim resmen ölüyorum ya :(

Ama yapma gözünü seveyim ben delirdim burada yaaa...
Yok şu saatte aradı, yok bana şöyle dedi, yok gözünü böyle kırptı, ayağını böyle attı... anacım senin canına kastın mı var bi dur bi soluklan, bi tv falan izle... yapma nolursun aaaa...

bu kadar sıkarsan sürekli her kavgada ayrılığı gündeme getirirsen bir gün korktuğun başına gelir benden demesi..erkekler çok sıkıya gelemezler şu an senin bu tavırlarını çekiyor olması çekmeye devam edeceği anlamına gelmez..dikkat et bence kendine de ilişkine de yoksa acı son kaçınılmaz!!!

bence yalnız aslı 8 yaş gurubuna mensup bir arkadaşımız sorunlu bir kişilik kısacası bizim toplumumuzda paronayak diye tabir edilen hastalık türüne yakalanmış anacım ne olur sen konu açma gıona geldi senin sevgilindende sendende

bencede çok çocukça düşünceler bunlar sevgilisi mi karşısındaki kölesi mi belli değil bu nasıl ilişki böyle yaaa

yalnizasli kac yasindasin guzelim?

aslının yazdıklarını okuyunca direk bende bunu merak ettim yaş kaç acaba ? cnm yapma bu kadar bak biz burdan okurken boğulduk eğer böyle yaparsan yarın öbür gün aranızda tartışma çıkmasın,sorun çıkarma diye yalan söylemeye başlar bırak çocuk dürüstçe söylüyo işte izin falan ne gerek var ki karma havuza bile gitse nolcak yani güvenin yok mu senin sevgiline

Çok saçma,gereksiz bir konu geçmiş aranızda.
Havuza gideceğine görüşmeye çalışsak nasıl olur diye sorsaydınız ya.
Uzun zamandır görüşmüyormuşsunuz madem.
Nasıl bir ilişki yaşadığınızı bir gözden geçirin bakalım,birbirinize böyle saçma yasaklar koyup tripler yapacağınıza.

ayyy aslıcım dellendim kıss okurken yapma gülüm böyle bırak cocuk nefes alsın be canım benim sen benim oğlumun sevgilisi olsaydın cocugumu kurtarmak için yurtdısına yollardım

bu cocugun annesi yokmu ki sahip cıkacak üzüldüm valla :gitme: yazıktır günahtır bogulmus zaar

Ya benimde erkek arkadaşım karma bir yere gitmemi istemiyor bakan laf atan olurmuş..
zaten gitsem yalnız gitmem bende arkadaş grubumla giderim tepkisi ne derece doğru bilmiyorum?
Ama ailemle tatile gidiyorum tabikisengözlerimebaksanab
Ayrıca sen tam bir paranoyaksınlaelaelaelaelae
Erkeklerle gidcekmiş ve erkekler havuzuna neyi sorun ediyorsunkii..
Herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun şekerim benim sevgilimde böyledir ama dizginleyebiliyorum genede
ayrıca senin bu yaptığını genelde erkekler yapar şekil A'da görüldüğü gibi (benimki)
Kendine yazık edersin yaa bu kadar takma kafana çünkü git gide çekilmez bir hal olur hem karşındaki de bir insan evli de değilsiniz zaten neden bu kadar karışıyorsun kii:delphin:

valla guzelım sen boyle davranmaya devam edersen sevgılının arkasına bakmadan gıtmesı an meselesı olur:delphin:

Canım erkekleri bu kadar sıkmaya gelmez çabuk sıkılırlar bence arada nefes almasını sağla hem ne güzel gitmeden sana danışmış kıymetini bil bence ben izin vermicek olsam bile sırf benim de fikrimi alıp bana sorduğu için izin verirdim şahsen :1hug:

işte , gelecek için potansiyel bir erkek olur bu çocuk, demedi demeyin..

çocuk izin alıyor kavga çıkıyor, gidemiyor karşısındaki seviniyor, sürekli telefon gece gündüz..

eee çocukta ileriki zamanlarda amannn.. ben böyle dünyanın diyerek klasik krşısındaki kadını ezen, dediğim dedik, ben erkeğim yaparım diyen bir tipe dönüşecek..

hani psikologlar sorarya , çocukluğunuzdan bahsedin diye..

yazık olmuş çocuğa..

bence yalnız aslı 8 yaş gurubuna mensup bir arkadaşımız sorunlu bir kişilik kısacası bizim toplumumuzda paronayak diye tabir edilen hastalık türüne yakalanmış anacım ne olur sen konu açma gıona geldi senin sevgilindende sendende

banada senden gına geldi sende bana yazma o zaman sürekli hakaret etmenden bıktım sustukça daha çok ediyosun yeter ama

banada senden gına geldi sende bana yazma o zaman sürekli hakaret etmenden bıktım sustukça daha çok ediyosun yeter ama

allahım kızlar bir ilk yaşanıyor yalnız aslı yorumlara sorduklarımıza cevap yazan biri değildir başardım yazdı sonunda demekki damarına basmanız lazımmış anacım kesinlikle sen sorunlusun bir aynaya bak sen bir psikiyatrise başvur yakında sorunların bini aşar baş edemen çocuk sanki anasından babasından izin alıyor sen kimsin kapı kolusun daha evli değilsin bişey değilsin kapı kolu

Aslı sen insanı öldürürsün

gerçekten bu çocuk nasıl dayanıyor hayret ediyorum yoksa alıştı mı o da ?

bu nasıl bir ilişki yahu uzaktayken böylesiniz aynı şehirde olsanız çocuğun kapısının önüne çadır kurup takip edeceksin

ama senin bu yaptığın da bir başarı sayılır ha herkes yapamaz böyle bravo yani

Aslı sen insanı öldürürsün

gerçekten bu çocuk nasıl dayanıyor hayret ediyorum yoksa alıştı mı o da ?

bu nasıl bir ilişki yahu uzaktayken böylesiniz aynı şehirde olsanız çocuğun kapısının önüne çadır kurup takip edeceksin

ama senin bu yaptığın da bir başarı sayılır ha herkes yapamaz böyle bravo yani

sorun uzakta oldugundan kaynaklanıyo olamaz mı?sengözlerimebaksanab

herkes kıza karşı cephe almış bu konuda

ayy bu ne şaka gibi..her adımınızda birbirinizden izinmi istiyorsunuz..CADIARZU

okuduğum,problem yerine konan şu durum nasl abartılarak yazılmış gerçekten sanki bir şaka.havuza gitmekte ne var anlamadım uzakta olsa..gider gitmez ayrılcakmısınız bukadar mı basit bu ilşki?bi kız görüp senimi bırakıcak anında veya sen izin vermedin diye vamı geçecekti bu zamanda böyle bi erkek modeli varmış yaff,şaşırdım:smiley-cool:nebiliymkafamçokkarıştı yok erkekli bölüme gitcekmiş falan saçma -tatlicadiarzu-

Back
X