- Konu Sahibi yalnizasli
Ayrılık sebebi olur gibime geliyor ne de olsa havuza gitmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj attı 11.09 da uyandım cnm mucx diye bende işi şakaya vurdum ben senden korktum yarın öbür gün eve hırsız gelse kalk desem böle uyuyp kalıcaksın bişey duymucaksın diye o da bana cvp olarak msj atmışsın havuza git diye neden dedi tam cvp yazıyodum ki bi msj daha geldi kusura bakma yiğenim uyuya kalmışım özür dilerim diye. ( yiğeni erkek) ne yiğeni dedim bende. Mehmet aliye attım sana gelmiş kusura bakma dedi bana. iyi tamam dedim bende. bi msj daha geldi ben gidiyorum canım diye. nereye aşkım dedim. Havuza gidiyorum canım dedi bana. Kaçta döbersin aşkım dedim bilmiyorum ama erken gelirim dedi :S iyi 3 de evde ol aşkım dedim iyi tamam ben gidiyorum cnm dedi ende iyi eğlenceler dedim ve gitti. Anneme anlattım olanları o kadın tarafsız yaklaşıyodu ikimize ve bana dediki sen izin vermesende sanırım gidecekmiş dedi :S çok şaşkınım kızlar. Madem izin vermesemde gidicek o zaman neden bana soruyor ki?
ayy kızlar çook mutluyum evde uçuyorum zıplıyorum her yerde resmen ehehehegitti havuza ve bi yerine baka baka geri geldi. Bunlar grup indiriminden yararlanıcaklardı ama o indirim iptal olmuş girmemişler ehehe
zor tuttum mutlu oldumu belli etmemek için kendimi
ayy çok üzüldüm keşke tek sen girseydin diyebilmekle yetindim anca
böle olcanı bilseydim en başından izin verirdim
![]()
dediğinin arkasında dur
yüzme bilmiyorsa ne nane yemeye gidecekmiş :1ninca:
ayy kızlar çook mutluyum evde uçuyorum zıplıyorum her yerde resmen ehehehegitti havuza ve bi yerine baka baka geri geldi. Bunlar grup indiriminden yararlanıcaklardı ama o indirim iptal olmuş girmemişler ehehe
zor tuttum mutlu oldumu belli etmemek için kendimi
ayy çok üzüldüm keşke tek sen girseydin diyebilmekle yetindim anca
böle olcanı bilseydim en başından izin verirdim
![]()
kızlar benim aklımı kurcalayan başka şeyler var :S ben bu adama artık her istediğimde ulaşamıyorum. Şöyleki.. Hadi geceleri uykusu ağır uyanmıyor o kadar bas bas tlfnu çaldırmama rağmen hatta bi keresinde evi aramıştım korktum başına bişemi geldi die abisi çıktı tlfna boşver şunu şımartma bu kadar demişti bana. Uykusu baya ağır. Ama gün içinde de arıyorum bazen tlfn uzun uzun çalıyo açan yok. Msj atıyorum cvp anca yarım saat sonra geliyo. Normalde hemen duyardı tlfnu. İş yerindeyken problem yok. Tek bi çağrıma hemen arıyor beni. Ama bugün özellikle ona ulaşmak pek zor oldu benim için.Aslında gün içinde bayada konuştuk ama aradığım zaman neden ulaşamıyorum? Bahane olarakta şunu göçsterdi bana. Neden tlfnun yanında değil dediğimde abisi bunun şarj aletini almış başka yere götürmüş ki hatta ogün şarjsız kaldı ve ertesi güne kadar idare ettik şarjı iş yerinde doldurdu ertesi gün bizimkine başka bi tane şarj aleti getirmiş ve bozukmuş tlfnun şarjını tam doldurmuyomuş. İki tane batarya kullanıyodu biriside patlamıştı. O yüzden eve geldiğinde tlfnu hep şarja koyuyormuş.