• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havuza Gideyim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende ilk okurken cocuğun senden izin istiyo sandım...coook fazla hemde acayip abartmışsın sen

Ne kadar gereksiz bir tartışma...

Ne onun izin almasına ne de sizin izin vermenize lüzüm yok...

Havuz'a gidiyor tuhaf bir yere değil.

ayyyyy sanki benim yasadııım olayı aynen anlatmışsın
bizde de aynısı olmustu 4 gün küs kalmıştım
ama bence cok haklısın cnm o yaparsa sen de yap ama herseyi deil
kendini kücük duruma düşürcek seyler deil de o da seni anlasın die ufak tefek seyler yap
yapmasan bile tehdit et

msj attı 11.09 da uyandım cnm mucx diye bende işi şakaya vurdum ben senden korktum yarın öbür gün eve hırsız gelse kalk desem böle uyuyp kalıcaksın bişey duymucaksın diye o da bana cvp olarak msj atmışsın havuza git diye neden dedi tam cvp yazıyodum ki bi msj daha geldi kusura bakma yiğenim uyuya kalmışım özür dilerim diye. ( yiğeni erkek) ne yiğeni dedim bende. Mehmet aliye attım sana gelmiş kusura bakma dedi bana. iyi tamam dedim bende. bi msj daha geldi ben gidiyorum canım diye. nereye aşkım dedim. Havuza gidiyorum canım dedi bana. Kaçta döbersin aşkım dedim bilmiyorum ama erken gelirim dedi :S iyi 3 de evde ol aşkım dedim iyi tamam ben gidiyorum cnm dedi ende iyi eğlenceler dedim ve gitti. Anneme anlattım olanları o kadın tarafsız yaklaşıyodu ikimize ve bana dediki sen izin vermesende sanırım gidecekmiş dedi :S çok şaşkınım kızlar. Madem izin vermesemde gidicek o zaman neden bana soruyor ki?

allaha aşkına şu çocuğu rahat bırak okurken gına geldi bune ya bian sinirlerim zıpladı çocuk anasına babasına bukadar hesap vermiyordur kimsin kızım sen o senin tapulu malınmı özgür bırak kasma bukadar sevgilisin diye senden izinmi alcak hesap sormaya bile hakkın yok daha karısı değilsin bişey değilsin rahat bırak şu çocuğu kendi haline bırakta biraz nefes alsın

ayy kızlar çook mutluyum evde uçuyorum zıplıyorum her yerde resmen ehehehe :D gitti havuza ve bi yerine baka baka geri geldi. Bunlar grup indiriminden yararlanıcaklardı ama o indirim iptal olmuş girmemişler ehehe :D zor tuttum mutlu oldumu belli etmemek için kendimi :D ayy çok üzüldüm keşke tek sen girseydin diyebilmekle yetindim anca :D böle olcanı bilseydim en başından izin verirdim :D

yuh sana sevgilin üzülüyor sen seviniyorsun allaha aşkına erkekler havuzu karma olsa abartta bune ya gerçekten yuh çekilecek kız değilsin benim üzüntüme sevinen kız istemezdim açıkçası seni kınıyorum

Yahu böyle mi bağlar insan sevdiğini kendisine ben gerçekten anlayamıyorum.
Yasaklarla, zincirlerle...
Ben olsam onun mutluluğuyla mutlu olur, mutsuzluğuna üzülürüm... insan o ya, benim malım değil ki.
Burada buna benzer hikayeleri hayretler içinde okuyorum gerçekten, kesinlikle bende bir yanlışlık var.
Benim sevgi anlayışım tuhaf herhalde.

bende nişanlıma yalarıyorum havuuza gidiyim mi diye..o gitse ben izin veririm ama vermiyo..daha ayagımı suya sokmadım bu sene.ve gıcık oluyorum ona..sende abartma sakın birak gitsin ne var ki bunda...

dediğinin arkasında dur

yüzme bilmiyorsa ne nane yemeye gidecekmiş
:1ninca:

ay sen beni guldurdun Allahta seni guldursun :roflol::roflol: kizzz herkez annesinden dogarken ogrenmis olarak dogmuyor havuza gide gide ogreniyor allah emii :roflol::roflol:

sanırım 1 hafta sonra sorsa son derece normal karşılayıp sesimi çıkartmazdım neden yanlış dönemime denk geliyokii

ayy kızlar çook mutluyum evde uçuyorum zıplıyorum her yerde resmen ehehehe :D gitti havuza ve bi yerine baka baka geri geldi. Bunlar grup indiriminden yararlanıcaklardı ama o indirim iptal olmuş girmemişler ehehe :D zor tuttum mutlu oldumu belli etmemek için kendimi :D ayy çok üzüldüm keşke tek sen girseydin diyebilmekle yetindim anca :D böle olcanı bilseydim en başından izin verirdim :D

sen ıstememene ragmen zorla senden nereye gıdersen gıt dedıgını fırsat bılıp havuza gıttı bır yıgın arkadasıyla ve yuzucektı eger ındırımı olsaydı,
sen sadece talıhsızlıgıne sevınıyorsun senı dınlemıs degıl kı sevgılın ? basmıs gıtmıs havuzuna yıne... sözunu gecıremedın bana kalırsa CADIARZU bosuna sevındın

kızlar benim aklımı kurcalayan başka şeyler var :S ben bu adama artık her istediğimde ulaşamıyorum. Şöyleki.. Hadi geceleri uykusu ağır uyanmıyor o kadar bas bas tlfnu çaldırmama rağmen hatta bi keresinde evi aramıştım korktum başına bişemi geldi die abisi çıktı tlfna boşver şunu şımartma bu kadar demişti bana. Uykusu baya ağır. Ama gün içinde de arıyorum bazen tlfn uzun uzun çalıyo açan yok. Msj atıyorum cvp anca yarım saat sonra geliyo. Normalde hemen duyardı tlfnu. ış yerindeyken problem yok. Tek bi çağrıma hemen arıyor beni. Ama bugün özellikle ona ulaşmak pek zor oldu benim için.Aslında gün içinde bayada konuştuk ama aradığım zaman neden ulaşamıyorum? Bahane olarakta şunu göçsterdi bana. Neden tlfnun yanında değil dediğimde abisi bunun şarj aletini almış başka yere götürmüş ki hatta ogün şarjsız kaldı ve ertesi güne kadar idare ettik şarjı iş yerinde doldurdu ertesi gün bizimkine başka bi tane şarj aleti getirmiş ve bozukmuş tlfnun şarjını tam doldurmuyomuş. ıki tane batarya kullanıyodu biriside patlamıştı. O yüzden eve geldiğinde tlfnu hep şarja koyuyormuş.

kızlar benim aklımı kurcalayan başka şeyler var :S ben bu adama artık her istediğimde ulaşamıyorum. Şöyleki.. Hadi geceleri uykusu ağır uyanmıyor o kadar bas bas tlfnu çaldırmama rağmen hatta bi keresinde evi aramıştım korktum başına bişemi geldi die abisi çıktı tlfna boşver şunu şımartma bu kadar demişti bana. Uykusu baya ağır. Ama gün içinde de arıyorum bazen tlfn uzun uzun çalıyo açan yok. Msj atıyorum cvp anca yarım saat sonra geliyo. Normalde hemen duyardı tlfnu. İş yerindeyken problem yok. Tek bi çağrıma hemen arıyor beni. Ama bugün özellikle ona ulaşmak pek zor oldu benim için.Aslında gün içinde bayada konuştuk ama aradığım zaman neden ulaşamıyorum? Bahane olarakta şunu göçsterdi bana. Neden tlfnun yanında değil dediğimde abisi bunun şarj aletini almış başka yere götürmüş ki hatta ogün şarjsız kaldı ve ertesi güne kadar idare ettik şarjı iş yerinde doldurdu ertesi gün bizimkine başka bi tane şarj aleti getirmiş ve bozukmuş tlfnun şarjını tam doldurmuyomuş. İki tane batarya kullanıyodu biriside patlamıştı. O yüzden eve geldiğinde tlfnu hep şarja koyuyormuş.

boğmayan cinsinden bulmuş:1ninca:

bana karşı hep tavırlı davranıyor 3 gündür bende bugün artık bu hareketlerinden rahatsız oldumu ayrılmak istedini düşündüğümü söyledim. Yanlış anlamamam adınada herşeyi yapıyor dün yaptığı kaprisinde çocukça bir kapris olduğunu söyledi bana. Bana en son 2 saat önce msj attı bekle biraz diye hala ses yok :S

ya arkadaşlar lütfen kızmayın bana gerçekten çok kötüyüm şuanda :S

Kuzum dünya bu çocuğun etrafında mı dönüyor napıyosun sen yaaaa?
Azıcık silkelen kendine gel.... bi insan var karşında bi robot değil.
Ciddiyim biraz toparlan artık cidden abartıyosun ama yaa...

monapisacım yardım et bana yaa cidden kafayı yemek üzereyim bunalıma girdim resmen ölüyorum ya :(

Back
X