Havuza Gideyim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu havuz olayında kesin ,senin elti adayının parmağı var..
O kışkırtıyordur..Pekala beraber gidebilirsiniz.Ama o sensiz gitmeyi tercih ediyor..
Bilemem bi düşünmek lazım...

Yalnızaslı rica ediyorum senin bu sevgilinin aslı gibi abisi kuzeni neyin varsa neyse parası ödeyip almaya talibim
Yoksa eğer senin aslı gibinden benim ismi lazım olmayan eski sevgilime göndermek için talibim ( bu talebim için parası neyse veririm diyemeyeceğim )

Ya şu yaptıklarının % 0,5 luk kısmını yapsaydım sanırsam şuan morgta defin sıramı beklerdim kafamçokkarıştı
Sen galiba bizimle dalga geçiyosun :1shok::1shok::1shok:
galiba derken duygusal davrandım farkındayım monapisa beni durdurrrr:mymeka:

yazdiklarinizi saskinlikla okudum, yok sen gidersen ben giderim, yok sana hamam yasak vs... daha evlenmeden bu kiskancliklar sacma sapan izin verme vermeme muhabbetleri olursa, siz de canak tutup dogru bulur gibi ayni muameleyi yaparsaniz, evlenince burnunuzu kapidan cikarirken bile izin istersiniz... erkek arkadasinizin mayolu kiz gormesinden korkuyorsaniz, onlardan internette suruyle var. daha flort doneminde boylesine yuz goz, izin verdin mi vermedin mi vs muhabbetlerine girmeyin, sonra cok uzulursunuz. kimse kimsenin izniyle dogmadi...

offfffffffffffffffffffffffffflaelaelaelaelae çok sıkıcı bir kızsın sen ya:umursamaz:
böyle devam edersen daha uzun bir süre yalnızaslı olarak kalırsın canım benim :dilcikar:

offfffffffffffffffffffffffffflaelaelaelaelae çok sıkıcı bir kızsın sen ya:umursamaz:
böyle devam edersen daha uzun bir süre yalnızaslı olarak kalırsın canım benim :dilcikar:

hehehehehe nedense buna katıla katıla gülesim geldi bak aslıcım sana adam akıllı kızmadan cevap yazacam tartışmayada gerek yok ne yap biliyomusun onu kendi haline bırak bakalım sıkma gözlemle ne yapıyor ne ediyor serbest bırakınca ne oluyor sıkınca ne oluyor sıkınca kendimemi ediyorum banamı zararı dokunuyor yoksa paronayakça düşüncelermi üretiyorum çocuğun aslında bişey yaptığı yok kendi kendime az kuruntulumuyum birazda böyle davranıyım bakıyım bende rahatlarım belki oda rahatlar ilişkimiz rayına oturur ozaman izin almasına bile gerek kalmaz belki birgün arar aşkım senle havuza gidelim gezelim eğlenelim der birkerede bu yolu dene ne dersin anladım senle tartışınca dalga geçince ters tepiyor bende bu yolu buldum ve senin üzerinde işe yararmı diye deniyorum eğer sende işe yararsa herkeste yarar oldumu tatlım sıkma bakalım oluruna bırak ne olcak gözlemle bakalım bundan sonra kesin şöyle bir başlık açarsın mutluyum sorunlarımdan kurtuldum farkettim sorun bendeymiş erkekimin gözünde ben tekmişim beni çok seiyomuş bu biraz geç oldu ama farkettim diye başlık açarsın ama biraz ortalık durulsun herkes adını nickini unutsun yanı ha diyince anlayamassın zamanla olur sonra bekliyoruz gelişmeleri tammı tatlım hadi iyi uykular öptüm muho

yok artık erkeklerin olduğu yere giderken senden izin mi alıcak hani belki karışık olur sana kırılma die söler ama erkeklerin olduğu yere giderken sana soruo ve sen izin vermiyosun hangi hakla sevgili sıfatıyla mı? ilişkiniz sizin böyle mi gidicek ben gitsem bana izin vermez o yüzden bende izin vermiyorum herşeyde bu mu olacak kısasa kısas mı yapıcaksınız? ne senin dayınlara gitmeye karışabilir ne sen ona bu kadar karışamazsınız engel koymayın birbirinize. istersen sen onu kutuya sok kimseyi görmesin sen isteyince çıksın sadece seni görsün yapmayın allah aşkına bu mu aşk bu mu sevgi güvenmiyorsanız birbirinize ayrılın

:roflol: :roflol:

Yav bacım ben neyi anlamıyorum biliyo musun?
Şimdi biz Aslı'ya kızıyoruz ediyoruz ama bi yandan da bu erkeklere de böylesi lazım demiyor muyuz zaman zaman hepimiz.
O zaman kıymetli oluyoruz falan demiyor muyuz?
Hayır bi de karşısında buna izin veren bi adam var... sen arayıp aşkım havuza gidebilir miyim nolur nolur diyerek çocuk gibi izin istersen eee o zaman da bu tepkiyi almayı da göze alırsın de mi?
Hayır arıza kimde, nerede, sorun ne ben anlayamıyorum.

Ben de heh lan bu erkeklere böyle davranmak lazım diye 2-3 defa Aslı gibi olmayı denedim de öyle bi boyumun ölçüsünü aldım ki provasız dikersin üzerime elbise :))

Aslı kuzum bu işin sırrı ne yav? :roflol:

Ben böyle ilişkilerin iki tarafıda yıpratacağını düüşünüyorum açıkcası :çok üzgünüm:
Ne kadar saçma şeyler değilmi,bir başka kadın görcek diye kısıtlıyorsunuz.
Bizde de böyle salakça şeyler yüzünden tartışmalar çıkıyor.
Benim denize girmem yasak mesela heleki yanımda o yoksa,sevgili olduğunda bile çok kapalı bi mayo olcakmış üstümde
Biz ayrılmak noktasına geldik artık herşeyi kısıtlamasından bıktım
Akşam tekrar konuşcam böyle saçma şeylere takılıp kalırsanız ilerde sizin için kötü olur bence:1no2:

Ayrıca çaklıtım çok doğru söylemiş,kimse kimsenin izniyle doğmadı sositososito

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz gene yazdıklarınızdan anladığım 18-22 yaş aralığındasınız (tüm konuyu okumadım belki yaşınızı yazdınız ama ben bilmiyorum)

Öncelikle boğma, boğmamayı bırakalım da size bir abla olarak nacizhane bir tavsiyem olsun , bir şekilde bir işin ucundan tutun çalışın, olmadı okuyun , olmadı yardım kuruluşlarında gönüllü birşeyler yapın ama birşeyle meşgul olun.

Çünkü yazdıklarınız tamamen boş ve hiçbir uğraşı olmayanların yazacakları cinsten.

Bir erkek arkadaşınız var ve sadece onunla meşgulsünüz. Kendinizi geliştirmelisiniz hayat böyle geçmez.

Kendimi geliştirmediğimi nereden biliyorsun derseniz, yazdıklarınızdan derim.

Sen sokağada çıkartma bu çocuğu, mazallah bakan filan olur. Ne de olsa bütün bayanlar potansiyel bakıcı

yuh diyorummm!! ben erkek olsam ayrılırdım valla :) tamam kıskançlık da yani oldu olacak çocuğu evden çıkarma..kendine güven biraz..erkekler kıskanılmayı da sever ama lütfen biraz daha mantık ya...ayrıca onun da arkadaşlarıyla eğlenmeye hakkı var..havuz parası yüzünden evlenemiycekseniz o-hooooooo...pess nutkum tutuldu :bbo:

erkek arkadaşın her konuda senden böyle izin mi ister
çok u,tuhaf geldi sakın kızma ama gülmemek elde değil
çok fazla abartmışsın çok saçma geldi bana bir erkeğin bu şekilde sevgilisine birşey için yalvarmasını tuhafıma gitti o senın sevgilin çocugun değil arkadaşım
rahat bırakın kendınızı

kusura bakma biraz sert olduysa

bence de sevgili deidğin evde oturur hiiiiç çıkmazkafamçokkarıştı

bence abartmışsın canım.tamam sevdiğini kıskanırsın ama bu kadarda değil

aldatmak erkeğin düşüncelerindeyse ister oraya gtme,buraya gtme de dur,elbet yapar yapcagını...

boş yere kuralcılığın anlamı yok...

kızım aslı konun yine tavan yaptı önüne gelen yazıyo anam sen konu açtığında böyle oluyo biz açsak umursamazlar fazla değerini bil yorumları iyi değerlendir bukadar millet bişey biliyorki konuşuyor

ya bilmiyorum ben açıkcası bu isteiği garipsedim

garip olan onun isteği değil sizin tepkiniz.çok afedersiniz ama havuzda kimseye bişey yapmıyorlar.ne kadar abartmışsınız.bırakın zaman zaman eğlenmek deşarj olmak erkeklerinde hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…