Hay gözüne be adam

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.797
598
Eşimin 5-6gündür gözüyle ilgili yaşadığı mikrobik bir problemi vardı. Bütün ısrarlarıma rağmen doktora gitmeyip sürekli ilaç aldığımız eczaneye gidip gözüne teknisyenin verdiği damlayı damlatarak bu haftayı bitirdi. Adam doktor değil doktora gitmelisin desem de aa agzım burnum dıyerek kac gundur bunu gecıstırdı. Neyse bana gecene kadar temas halınde olmasak olur mu mıkrobık bırsey ya dedı. Bende elbette onemlı olan saglıgın dedım. Bıde kremı surunce gozunu kapatması gerekıyormus yıne buna da uymayıp kremı surup balkonda tv karsısında keyıf cattı. Gıdıp bebegı opuyo oglum senı cok ozledım dıye. Bende bana gecme ıhtımalı olan mıkrop bebege ne yapar dusunebılırsın umarım dedım. Ordan tartısma alevlendı. Oda oglunu dusunuyormusta ozluyormusta dırdırdır. Madem dusunuyorsan teması kes az once gozunu kasıdın sımdı bebegımın elınden tutuyosun o elını agzına gozune suruyo dedım. Sonra sakınlesınce sordum derdın ne hayırdır dıye ya yok kı bısey olsa bılmez mısın neyı sakladım bugune kadar dedı. Dogru saklamaz arkadasıyla tartıssa yemekte sana anlatacaklarım var der anlatır. Adam yatakodasında yatıyo ama ulasamayacagım kadar uzakta sankı. Tabıkı temas yok sadece ıyı gecelee mınık bı opucuk yallah uykuya. Iyıce sınırlerım bozulmaya basladı. Eczacı bulasabılır demıs bana da kendı uydurdugu bıseymıs gıbı geldı. Aksi olsa bebegımızı boyle rahat sevıp oynayamaz.bu kadar enerjik dipdibe olan adam bie günde böyle oldu. Bana karsı bı tuhaf. Anlatıp ıcımı dokmeye fıkır almaya geldım😓🤐

Eşiniz bilerek sizden uzak durmaya mı çalışıyor yani ? Ne desem bilemedim. Eşiniz oğlunuzdan daha bebek sanki.

Eşiniz bilerek sizden uzak durmaya mı çalışıyor yani ? Ne desem bilemedim. Eşiniz oğlunuzdan daha bebek sanki.
Bende bilnçli oldugunu sezdiğimi yazdım zaten. Kendi kendine temasa geçmeme kararı almış gibi geldi çünkü. Evın ıcındekı herkese aynı uygulamayı surdurse anlıcam da sadece bana böyle

İlgi çekmeye çalışıyo gibi geldi bana naz yapacak size sanki..
Bi kaç gün daha gözlemleyin bakalm..
Ayrıca bebeğide ellettirmeyin o babasının gözünden de hassas.. Sinir oluyorum erkeklerin düşüncesizliğine..

İlgi çekmeye çalışıyo gibi geldi bana naz yapacak size sanki..
Bi kaç gün daha gözlemleyin bakalm..
Adam buzdağı gibi. Gelen misafirlere hoşbeş haha hihi çay getir çerez götür insanlar evine gidiyo direkt muhabbeti kesiyo. Valla bu olayın gecesınde kahkahalarla uyuduk mutlu uyandık hıcbırsey olmadan aksam eve boyle geldı deliriciiiiim🦊

Gozunde rahatsizlik varsa bu anlasilmaz mi? Ya kizarir ya siser sulanir falan.eger oyleyse gercekten de ciddi bir durum ve bulasicidir da dikkat edin elbette.benim bir akrabam gozune cocuklarindan gecen bir virus yuzunden yillardir gozu rahatsiz hala tam duzelmedi.hafife alinacak bir durum degil.cocuga asla yaklastirmayin eger gercekse.

Gozunde rahatsizlik varsa bu anlasilmaz mi? Ya kizarir ya siser sulanir falan.eger oyleyse gercekten de ciddi bir durum ve bulasicidir da dikkat edin elbette.benim bir akrabam gozune cocuklarindan gecen bir virus yuzunden yillardir gozu rahatsiz hala tam duzelmedi.hafife alinacak bir durum degil.cocuga asla yaklastirmayin eger gercekse.
Evet gözü sadece kıpkırmızıydı akma ve sulanma yoktu. Krem ve damlayla gecer ama mıkrobık demıs. Ama bu ambargo sadece bana uygulandı oglumu sevıyo uyutmak ıstıyo. Ee ona da gecer dusunemıyo mu

Ya ballım güllüm yatıp aabah neşe içinde uyanıp gün içinde aşk mesajları bebekten konusma oglunu ve benı goruntulu arayıp sızı ozledım aksam olsa da eve gelsem dıyen adam gozunu bahane edıp buzdağına evrildi. Hayır aramızda tatsız bısey yasansa cephe alıyor dıcem ama gercekten olmadı bende sınır stres ve merakla beklıyorum bunun altından ne cıkacak yarabbıl alemın😑😣

Ya ballım güllüm yatıp aabah neşe içinde uyanıp gün içinde aşk mesajları bebekten konusma oglunu ve benı goruntulu arayıp sızı ozledım aksam olsa da eve gelsem dıyen adam gozunu bahane edıp buzdağına evrildi. Hayır aramızda tatsız bısey yasansa cephe alıyor dıcem ama gercekten olmadı bende sınır stres ve merakla beklıyorum bunun altından ne cıkacak yarabbıl alemın😑😣
unutup da yaklaşıyor olabilir mi bebeğinize? Bana bir sorun yokmuş gibi geldi nedense.

Bugün de kirpik diplerim ağrıyor gibi bir şey bence :KK33:
Valla hıc oyle bır cıft degılız aslında. lohusayken, lohusa sonrasında asla ılgısız degıldık bırbırımıze karsı hatta fazla ılgılıydık. 40gun bıtsın dıye bekledık. Normalde de boyle degılız ya hatta bebeklı aılelere gore daha aktıf bır cınsel hayatımız var. Bılmıyorum suan neden boyle

unutup da yaklaşıyor olabilir mi bebeğinize? Bana bir sorun yokmuş gibi geldi nedense.
Unutup yaklasması da sacma gelıyor. Daha fazla dıkkat etmesı gerekmez mı ama ozellıkle benı uzat tutmak ıcın türlü sekılde caba sarfedıyor. Bu aksam kızdım hatta gozune dokunup bebegımı elleme hatta bu surec tamamlanana kadar temas dahi etme dıye. Bebek en nıhayetınde ne kadar canı var agzına gozune suruyo ellerını ona da gececek

Valla hıc oyle bır cıft degılız aslında. lohusayken, lohusa sonrasında asla ılgısız degıldık bırbırımıze karsı hatta fazla ılgılıydık. 40gun bıtsın dıye bekledık. Normalde de boyle degılız ya hatta bebeklı aılelere gore daha aktıf bır cınsel hayatımız var. Bılmıyorum suan neden boyle

Belki başka bi sorunu vardır, stres sıkıntı olmuştur.ondan öyledir

Belki başka bi sorunu vardır, stres sıkıntı olmuştur.ondan öyledir
Mısafırlerımı vardı ıkı gece ust uste ınsanların yanında eglence kıyamet kahkaha bana karsı bısey der ben derım kahkaha atarız boyle gectı ıkı gece. ama mısafırler gıdınce adam jaluzileri indiriyo ve tık temas yok sözsel ve fızıksel olarak.

Size söyleyemediği bir sıkıntısı var gibi geldi ben de bazen öyle olurum eşimin halledemeyecegi ailevi sorunum oldugunda durgunlaşırım ona belli etmek istemem ama insanlar geldiğinde farketmemesi için neseli davranırım.Göz hastalıgı bende de olur hiç kimseye bulaşmadı bu güne kadar.Oturup konusun eşinizle

Back
X