- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Eşimin 5-6gündür gözüyle ilgili yaşadığı mikrobik bir problemi vardı. Bütün ısrarlarıma rağmen doktora gitmeyip sürekli ilaç aldığımız eczaneye gidip gözüne teknisyenin verdiği damlayı damlatarak bu haftayı bitirdi. Adam doktor değil doktora gitmelisin desem de aa agzım burnum dıyerek kac gundur bunu gecıstırdı. Neyse bana gecene kadar temas halınde olmasak olur mu mıkrobık bırsey ya dedı. Bende elbette onemlı olan saglıgın dedım. Bıde kremı surunce gozunu kapatması gerekıyormus yıne buna da uymayıp kremı surup balkonda tv karsısında keyıf cattı. Gıdıp bebegı opuyo oglum senı cok ozledım dıye. Bende bana gecme ıhtımalı olan mıkrop bebege ne yapar dusunebılırsın umarım dedım. Ordan tartısma alevlendı. Oda oglunu dusunuyormusta ozluyormusta dırdırdır. Madem dusunuyorsan teması kes az once gozunu kasıdın sımdı bebegımın elınden tutuyosun o elını agzına gozune suruyo dedım. Sonra sakınlesınce sordum derdın ne hayırdır dıye ya yok kı bısey olsa bılmez mısın neyı sakladım bugune kadar dedı. Dogru saklamaz arkadasıyla tartıssa yemekte sana anlatacaklarım var der anlatır. Adam yatakodasında yatıyo ama ulasamayacagım kadar uzakta sankı. Tabıkı temas yok sadece ıyı gecelee mınık bı opucuk yallah uykuya. Iyıce sınırlerım bozulmaya basladı. Eczacı bulasabılır demıs bana da kendı uydurdugu bıseymıs gıbı geldı. Aksi olsa bebegımızı boyle rahat sevıp oynayamaz.bu kadar enerjik dipdibe olan adam bie günde böyle oldu. Bana karsı bı tuhaf. Anlatıp ıcımı dokmeye fıkır almaya geldım