- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Böyle olduğunuz için işte ihtiyaçlarınızı görmek zorunda ödün vermeyinMaddi sıkıntı hiçbir zaman problem etmedim.ne yaparsam yaranamiyorum
Çalışmayı düşünün ya da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle olduğunuz için işte ihtiyaçlarınızı görmek zorunda ödün vermeyinMaddi sıkıntı hiçbir zaman problem etmedim.ne yaparsam yaranamiyorum
Arkadaş edinemiyorum ki onun istediği. Kişiler var apartman da onlarla arkadaş ol diyo.İlginizi azaltın arkadaş edinin bakalım ne yapacak elinizi tutmak isterse siz de ayıp diyip tutturmayın
Yaşları benden çok büyük,bir iki kez muhabbet oldu ama ben kendi yasitlarimla arkadaş olanak istiyorum izin vermiyor zaten tek başıma hiçbir yere gidemiyorumArkadaş edinemiyorum ki onun istediği. Kişiler var apartman da onlarla arkadaş ol diyo.
Siz onun arkadaşlarına müdahale edebiliyor musunuzArkadaş edinemiyorum ki onun istediği. Kişiler var apartman da onlarla arkadaş ol diyo.
HayırSiz onun arkadaşlarına müdahale edebiliyor musunuz
Anlamadım ben özür dilerimBöyle olduğunuz için işte ihtiyaçlarınızı görmek zorunda ödün vermeyin
Çalışmayı düşünün ya da
Ölmek istiyorum bazen o kadar ki sıkıyor umEe sana ne kaldı bu gençlik yıllarını mutlu yaşayabileceğin?
Aileniz yanınızda mı?Ölmek istiyorum bazen o kadar ki sıkıyor um
Bende dedim madem böyle bir robot al aynen uzaktan kumanda gibi yim.Calismadihim için mi param yok diye mi böyle beni ezik görüyorSana tahammülü kalmamış. Sen neden onun her dediğini yapıyosun onun evcil hayvanı mısın sana surekli emir veriyor? Kendine bi robot yaptırsın o zaman
Hayır,ailem memlekete maddi sıkıntı var dedi 2,5 senedir gurbete geldik.Ama durummuz yine aynı değişen hiçbir şey yok burada Allah tan başka kimsem yokAileniz yanınızda mı?
Keşke şimdi annem olsaydı da kucağında aglasaydim Başımı bırak saydım dizine ama yok . Evliliğim için geldim eşim icin ama ben bilemez dim böyle olacağını çok pişmanım keşke hiç gelmese ydim bitseydi evlilikAileniz yanınızda mı?
Yok o anlamda demedim, boşansanız size destek çıkarlar mı onların yanına dönebilir misiniz?Hayır,ailem memlekete maddi sıkıntı var dedi 2,5 senedir gurbete geldik.Ama durummuz yine aynı değişen hiçbir şey yok burada Allah tan başka kimsem yok
Maddi konuda sıkıntı yasatmiyorum dediniz maddi ihtiyaclarinizi karsilamak zorunda o konuda alttan almayınAnlamadım ben özür dilerim
Evet dönebilirim,ama eşime o kadar aşığım ki aşırı bağlandım son iki yılda tüm Ilgi odagim eşim oldu,boşanamam ki onsuz yaşamıyorum onunlaykende yapamıyorumYok o anlamda demedim, boşansanız size destek çıkarlar mı onların yanına dönebilir misiniz?
Senede iki yada üç kez kuaföre giderim.kendim evde yapıyorum herşeyi ne olur sa evde onu pişirip yeriz asla ekstra bir şey istemem bir yüzük bile yokMaddi konuda sıkıntı yasatmiyorum dediniz maddi ihtiyaclarinizi karsilamak zorunda o konuda alttan almayın
Siz onun arkadaş çevresine karisamiyorsaniz o da size karisamaz
Bu dediğinizden sonra söyleyecek hiçbir şeyim yok. Demekki sizde normal değilsiniz yoksa hiçbir insan kendine bu muameleyi yaptırmazEvet dönebilirim,ama eşime o kadar aşığım ki aşırı bağlandım son iki yılda tüm Ilgi odagim eşim oldu,boşanamam ki onsuz yaşamıyorum onunlaykende yapamıyorum
Lütfen işte ben bu yüzden konu açtım.Neden böyleyim bu kadar şeyi alttan alıyorumBu dediğinizden sonra söyleyecek hiçbir şeyim yok. Demekki sizde normal değilsiniz yoksa hiçbir insan kendine bu muameleyi yaptırmaz
Niye ben mantıkla hareket etmiyor,hep duygusal açıdan bakıyor umLütfen işte ben bu yüzden konu açtım.Neden böyleyim bu kadar şeyi alttan alıyorum
Senede iki yada üç kez kuaföre giderim.kendim evde yapıyorum herşeyi ne olur sa evde onu pişirip yeriz asla ekstra bir şey istemem bir yüzük bile yok
Çünkü aşıksınız ve kendinizden daha fazla değer veriyorsunuz ama unutmayın ki kimse kendinizden daha değerli değilLütfen işte ben bu yüzden konu açtım.Neden böyleyim bu kadar şeyi alttan alıyorum