Hayal bile kurmak istemiyorum yardım

Sana tahammülü kalmamış. Sen neden onun her dediğini yapıyosun onun evcil hayvanı mısın sana surekli emir veriyor? Kendine bi robot yaptırsın o zaman
Bende dedim madem böyle bir robot al aynen uzaktan kumanda gibi yim.Calismadihim için mi param yok diye mi böyle beni ezik görüyor

Aileniz yanınızda mı?
Keşke şimdi annem olsaydı da kucağında aglasaydim Başımı bırak saydım dizine ama yok . Evliliğim için geldim eşim icin ama ben bilemez dim böyle olacağını çok pişmanım keşke hiç gelmese ydim bitseydi evlilik

Yok o anlamda demedim, boşansanız size destek çıkarlar mı onların yanına dönebilir misiniz?
Evet dönebilirim,ama eşime o kadar aşığım ki aşırı bağlandım son iki yılda tüm Ilgi odagim eşim oldu,boşanamam ki onsuz yaşamıyorum onunlaykende yapamıyorum

Sizi kabul bile etmese aileniz siz genç ve güçlü bir kadınsınız. Her şeyin üstesinden gelirsiniz. Aklınızda boşanma fikri varsa ona çaktırmayın çocukta yapmayın ona yazık olur. Gizli gizli birikim yapmaya çalışın sonra boşanırsınız. Gençsiniz sizi anlıyorum yaşlarımız yakın. Yazık değil mi böyle köle hayatı yaşıyorsunuz. Bu günleri size kim verebilecek tekrar?

Maddi konuda sıkıntı yasatmiyorum dediniz maddi ihtiyaclarinizi karsilamak zorunda o konuda alttan almayın
Siz onun arkadaş çevresine karisamiyorsaniz o da size karisamaz
Senede iki yada üç kez kuaföre giderim.kendim evde yapıyorum herşeyi ne olur sa evde onu pişirip yeriz asla ekstra bir şey istemem bir yüzük bile yok

Evet dönebilirim,ama eşime o kadar aşığım ki aşırı bağlandım son iki yılda tüm Ilgi odagim eşim oldu,boşanamam ki onsuz yaşamıyorum onunlaykende yapamıyorum
Bu dediğinizden sonra söyleyecek hiçbir şeyim yok. Demekki sizde normal değilsiniz yoksa hiçbir insan kendine bu muameleyi yaptırmaz

Senede iki yada üç kez kuaföre giderim.kendim evde yapıyorum herşeyi ne olur sa evde onu pişirip yeriz asla ekstra bir şey istemem bir yüzük bile yok

Lütfen işte ben bu yüzden konu açtım.Neden böyleyim bu kadar şeyi alttan alıyorum
Çünkü aşıksınız ve kendinizden daha fazla değer veriyorsunuz ama unutmayın ki kimse kendinizden daha değerli değil

Back
X