Hayal kırıklığı

Klmn87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
11
0
36
Merhaba,

4 aylık nisanliyim.Nisanlim ile iş ortamın da tanıştık.Ve hızlı bir karar ile önce anneleri tanistirdik sonrasında aile tanışması için bize geldiler.Buraya kadar herşey yolundaydı.İkinci gelişleri ile nişan yaptık.Kendi evlerine sürekli davet ediliyorduk ailece.

Gitmeye karar verdik.Tabi çok heycanliydim ilk defa ailemle gidiyorduk yaşadıkları eve.Hersey tam bir fiyaskoydu.Hicbir on hazırlık yapılmamış ve nişanlımın annesi alkol almış o gün.Cok uzulmustum.

Onlar bize geldiğinde herşeyi ile dortdorluk hazirlamistik.Biz gittiğimizde ise anayemek ,çorba yapılmış bunun dışında hiçbir hazırlık olmadığı gibi kayınvalide alkolluydu.

Bundan sonraki süreçte ise bu durumun yanlış olduğunu ,olmaması gerektiğini karşı tarafa anlatamadım.ne bir mahcubiyet vardı karşı ne de başka birsey.Nisanlim ile bu durumdan dolayı aramız bozuldu..

Şimdi ben mi abartiyorum bu durumu.Hayatimda en özel en güzel gunumun bu şekilde mi olması gerekirdi.. üstelik kayınvalide bu durumu normalleştirip üste çıkmaya bişey olmamış gibi davranmaya çalışıyor.

Ben onu daha bu aşamada ne görmek ne de sesini duymak istiyorum.

Alkol bagimlisi mi. Yoksa kizip icmis ve gununu zehir etmeye mi karar vermis.

Abartmıyorsun alkolikse bile gitmenizi beklemesi lazımdı.
İki gonul bir olunca Samanlık seyran olur sozu dogru degıl konu sahıbı. Biz birbirimizi seviyoruz banane aılesınden cumlesı de gercek degıl ve komik. Cunku oyle bır muhattap oluyorsun oyle bır hayatının ıcınde oluyorlar ki, sende belki sevgı de kalmıyor.

Nisanlın bisey yapmamis sucu yok olayda ama, ozur dıleyecegıne su durumu savunması mahcup olmaması. Ne bıleyım ınsan ailenden cekınır uzulur mahcup olur. Sorun degıl evladım diye bagrına basardı zaten ailen.
İyi dusun ıclerıne karısacagın Aıleyle ılgılı

Nisanlima bişey diyemiyorum senelerdir durum bu yapacağım bişey yok
beş senede ben ciğerine kadar bilirdim sanırım. ama siz nişandan sonra evine ilk defa gitmişsiniz ilginç geldi
Beş senedir bir fiil görüşmedik.bir dönem kısa arkadaşlığımız oldu.Aile ile ilgili çok bilgim yoktu.uc kez gördüğümde herşey normaldi.Evlerine gidene kadar

Nisanlıma bisey diyemiyorum mu? Zaten nisanlına bisey de demedim. Hayatını bırlestırecegın ınsanla ve ailesiyle ıyı dusun dedım

Babam ben cocukken çok içiyordu. Bayramda seyranda misafir gelecek veya misafirlige gidilecek ya da atiyorum dugune gidilecek mesela bazen o gunler alkollu olabiliyordu. Annemle ben bu durumdan rahatsiz oluyorduk ama insan ne yapabilir ki?

Babam düzeldi sonra ama duzelmeye de bilirdi. Kimse ailesini seçmiyor sonuçta ve bazi şeyleri engelleyemeyebiliyor insan bilemiyorum. Geçmişte babam alkol sorunu yasadigi için ben karşi tarafin gozuyle bakiyorum olaya, o yuzden bunu sorun edip benimle arasini bozan insanla ben de evlenmeyi dusunmezdim. Siz de bunu kabul edemiyorsaniz cokta uzatmayin.

Sorunun faturasını nişanlıma kesmedim.Hatali annesi ve babası ..Bunu normalleştirip benimle bişey olmamış gibi konuşmaya çabaları.Bu durum karşısında duyduğum üzüntüyü Nisanlimin zaman zaman anlamaması.Ve benim ailesi ile bir şey olmamış adına gorusmemi istemesi.Sorunumuz bundan kaynaklaniyor

Anlamadigim nisan olmus bitmis ve siradan bir ziyaret icin tam olarak nasil bir agirlama bekliyordunuz?
Alkol alan nisanliniz olsa tepkinizde haklisiniz diyecegim, annesinin alkolune siz karisamazsiniz. Hos degil tamam ama nisanlinizin annesini silmesini mi bekliyorsunuz? Sabah aksam ozur mu bekliyorsunuz?

Ohoo daha yolun başinda bu olayi gundem yapip aileyle gorusmek istemiyorsaniz hiç başlamayin derim bu işlere.
Buyuk sorunlar yaşarsiniz orasi net.

𝙄̇𝙨̧𝙩𝙚 𝙢𝙚𝙨𝙡𝙚 𝙗𝙪 𝙤 𝙛𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖𝙮𝜾 𝙣𝙞𝙨̧𝙖𝙣𝙡𝜾𝙣𝜾𝙯𝙖 𝙠𝙚𝙨𝙚𝙘𝙚𝙠𝙨𝙞𝙣𝙞𝙯 𝙣𝙚 𝙙𝙚𝙢𝙚𝙠 𝙠𝙚𝙨𝙢𝙚𝙙𝙞𝙢 𝙨𝙞𝙯𝙞𝙣 𝙜𝙞𝙙𝙚𝙘𝙚𝙜̆𝙞𝙣𝙞𝙯 𝙯𝙖𝙢𝙖𝙣 𝙝𝙖𝙯𝜾𝙧𝙡𝜾𝙠𝙡𝙖𝙧𝜾 𝙜𝙤̈𝙧𝙙𝙪̈ 𝙜𝙤̈𝙧𝙢𝙚𝙨𝙚 𝙗𝙞𝙡𝙚 𝙨𝙤𝙣 𝙙𝙠 𝙮𝙖 𝙠𝙖𝙙𝙖𝙧 𝙖𝙡𝙠𝙤𝙡𝙡𝙪̈ 𝙤𝙡𝙙𝙪𝙜̆𝙪𝙣𝙪 𝙛𝙖𝙧𝙠 𝙚𝙙𝙞𝙥 𝙗𝙞𝙧 𝙨̧𝙚𝙠𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙞𝙥𝙩𝙖𝙡 𝙚𝙙𝙞𝙡𝙚𝙗𝙞𝙡𝙞𝙧𝙙𝙞 𝙖𝙞𝙡𝙚𝙨𝙞 𝙧𝙚𝙨𝙢𝙚𝙣 𝙨𝙞𝙯 𝙠𝙞𝙢𝙨𝙞𝙣𝙞𝙯 𝙠𝙞 𝙙𝙚𝙢𝙞𝙨̧ 𝙪̈𝙨𝙩𝙪̈𝙣𝙚 𝙙𝙚 𝙝𝙖𝙡𝙖 𝙜𝙤̈𝙧𝙪̈𝙨̧𝙢𝙚𝙣𝙞𝙯𝙞 𝙞𝙨𝙩𝙞𝙮𝙤𝙧 𝙗𝙞𝙧 𝙨̧𝙚𝙮 𝙤𝙡𝙢𝙖𝙢𝜾𝙨̧ 𝙜𝙞𝙗𝙞. 𝙃𝙚𝙧 𝙯𝙖𝙢𝙖𝙣 𝙞𝙘̧𝙞𝙣 𝙨𝙤̈𝙮𝙡𝙚𝙧𝙞𝙢 𝙗𝙪𝙣𝙪 𝙨𝙚𝙫𝙜𝙞𝙡𝙞 𝙚𝙨̧ 𝙖𝙧𝙠𝙖𝙙𝙖𝙨̧ 𝙛𝙖𝙧𝙠 𝙚𝙩𝙢𝙚𝙯 𝙗𝙞𝙧𝙞𝙣𝙞𝙣 𝙮𝙖𝙠𝜾𝙣𝜾𝙣 𝙨𝙞𝙯𝙚 𝙙𝙖𝙫𝙧𝙖𝙣𝜾𝙨̧ 𝙗𝙞𝙘̧𝙞𝙢𝙞 𝙨𝙞𝙯𝙡𝙚 𝙙𝙚𝙜̆𝙞𝙡 𝙠𝙖𝙧𝙨̧𝜾𝙣𝜾𝙯𝙙𝙖𝙠𝙞𝙮𝙡𝙚 𝙖𝙡𝙖𝙠𝙖𝙡𝜾𝙙𝜾𝙧 𝙤 𝙣𝙞𝙨̧𝙖𝙣𝙡𝜾𝙣𝜾𝙯 𝙖𝙙𝙖𝙢 𝙤𝙡𝙪𝙥 𝙖𝙜̆𝜾𝙧𝙡𝜾𝙜̆𝜾𝙣𝜾 𝙠𝙤𝙮𝙪𝙥 𝙗𝙪 𝙠𝜾𝙯𝜾 𝙪̈𝙯𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙧𝙠𝙚𝙨 𝙗𝙚𝙣𝙞 𝙠𝙖𝙧𝙨̧𝜾𝙨𝜾𝙣𝙙𝙖 𝙗𝙪𝙡𝙪𝙧 𝙗𝙚𝙣 𝙗𝙪 𝙠𝜾𝙯𝙖 𝙙𝙚𝙜̆𝙚𝙧 𝙫𝙚𝙧𝙞𝙮𝙤𝙧𝙪𝙢 𝙞𝙢𝙖𝙟𝜾 𝙘̧𝙞𝙯𝙚𝙗𝙞𝙡𝙨𝙚𝙮𝙙𝙞 𝙗𝙪𝙣𝙡𝙖𝙧𝜾 𝙮𝙖𝙨̧𝙖𝙢𝙖𝙯𝙙𝜾𝙣𝜾𝙯 𝙫𝙚 𝙗𝙚𝙣 𝙗𝙤̈𝙮𝙡𝙚 𝙗𝙞𝙧 𝙖𝙙𝙖𝙢𝙡𝙖 𝙚𝙫𝙡𝙚𝙣𝙢𝙚𝙯𝙙𝙞𝙢 𝙖𝙨𝙡𝙖

Ailesini silmesini bekleyemem.Benim onlarla bişey olmamış gibi konuşmamı bağ kurmami beklemesini sorun ediyorum.Nisan olmuş bitmiş evet .Davet edildigim gelin olarak ailemle ilk defa gittigim bir yerde güzelce ağırlanmak isterdim.Agirlanmayi geçtim alkollu olmasaydı keşke.Birde alkol aldığını bilmiyordum

Ohoo daha yolun başinda bu olayi gundem yapip aileyle gorusmek istemiyorsaniz hiç başlamayin derim bu işlere.
Buyuk sorunlar yaşarsiniz orasi net.
Evet büyük sorinlar çıkacak gibi .Nişanlımla aramda bu problem dışında başka sorunumuz yok.Neyapacagimi bilmiyorum

Bilemedim valla hic gelin oldum diye ozel bir agirlama beklemedim kimseden. Ne yemek yapmislar diye saymadim da bu sebeple bana tuhaf geldi. Kayinvalidem alkol alsaydi esime bir sey demezdim ki mahcup olmasin. Ha alkol almistir bana karsi saygisiz bir tutumu olmustur gitmek istemezdim. Hazirlik yapilmamis gelin oldum demezdim.

Bunlar demek ki ailecek alkol bağımlısı bide ramazan ayındayız ne bilim insan misafir geliceği gün içmez bari yemeği fln bırakta tuhaf bir aile bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…