hayal kırıklığı.

burda bazısı size kızar bazısı üzülür ama siz sevmişsiniz beklemişsiniz gecen zamaniniza artik yanmayın yapacak birseyiniz yok ayrılın üzgünüm ama hem evli hem çocuklu birkere ben 3 sene dava sürüyorsa karsı atraf kabul etmese bile boşanılır diye biliyorum o adam sizi oyalıyor olmasın ben ne kadar sevsemde hatta aşkımdan ölsemde evli ve çocuklu biriyle beraber olmazdim o zaman o seviyorsa boşansın seni bekletmesin adama bak ya hem cocuk yapmıs evlenmis sen daha ne evlenmissin ne cocuk yapmıssın adamın keyfini bekliyorsun bitti de boşansada geri dönme normal evlilerken mi beraberdiniz bilemiyorum ama sonucta evliligi bu kadar hice sayan bir insanla olmaz zaten yasınızı bilmiyorum ama gencsinizdir gidin hayatınızı yasayın yahu bi adamı beklemekle ömür mü gecer?

Dikkat et çamuru sanada bulaşır.

:18: Çok hakaret etmişsin bu ne kin anlayamadım.. Madem yorum yazmaya değmez biriyim lütfen her yorumunda bana sataşma zira cevap yazıp banlanmak istemiyorum Kendine dikkat et

Adam sizinle asla evlenmeyecek! 5 yılda boşanamadıysa hiç boşanmaz. Ayrıca boşatmayada çalışmayın. O kadına, evlatlara yazık. Hem hiç bir aile oğlunun gırtlağına çöküp zorla evli kalmasını sağlayamaz.. Kendinizi daha fazla kandırmayın bence

Resmen saçmalamışsınız. Dediğinizin inançla falan alakası yok! Allah yap dedi yaptık diye birşey yok Allah akıl fikir vermiş beyin vermiş. Doğru yada yanlış seçim insanın elinde!! Allah yapacağımız herşeyi biliyor ama sen bunu yap diye dünyaya gelmiyoruz. Cennet ve cehennem insanın kendi seçimleri yüzünden yok mu?

Hiç hoşlanmam dini konulardan dem vurmayı ama düpedüz saçmalamışsınız.

Konu sahibi arkadaşımız Allah yap dediği için yapıyorsa neden vicdan muhakemesine girmiş düşündünüz mü?

5 yıldır dava açmayan bir adamdan bahsediyoruz! Pardonda davanı açarsın karşı taraf zorlaştırır ama uzasa da elbet boşanırsın!!

:18: Çok hakaret etmişsin bu ne kin anlayamadım.. Madem yorum yazmaya değmez biriyim lütfen her yorumunda bana sataşma zira cevap yazıp banlanmak istemiyorum Kendine dikkat et

Biz hoşgörülü olmaya çalıştık sen bize hitaben sizde aldatılınca ilk ben duymak isterim dedin bu bir, ikincisi benimde başımda böyle bir ilişki olduğunu idda ettin ki hiç bir konu açmadım bu kulube bunada resmen iftira denir. ilk sataşmayı kendin yaptın hakaret ederek yalan söyleyip bana sataşma diyorsun. Şimdi soruyorum sana bütün kötü duyguları besleyen sen nasıl olupta utanmadan birde üste çıkıyorsun. sende kendine dikkat et...

adam esıyle kagıt uzerınde evlı ,eşıyle hıcbır sekılde dialogu olmadıgından cok emınsınız

pekı bu adam 5 yıldır esınden neden bosanıpda senınle evlenmıyor ?

ona guvenıyorsun cunku sana ; "bana güven birgün boşanıp senınle evlencem "dıyor .

buna gercekten ınanıyor musunuz yaa ! valla bılla baydı bu evlı erkeklerın bahanelerı

ve hala bu bahanelere ınanan kızlar.

hep aynı bahaneler hep aynı hıkaye .sene 2012 ama degısen hıcbır sey yok .

erkek olarak dogmak varmıs valla .ne sanslı bu erkekler yaa adamlar kendı caplarında

bı harem kuruyorlar .helal olsun valla .erkeklere kızmıyorum artık ,onlara ınanan

kızlar olduktan sonra erkekler hersekılde haremını kurarlar .

konusahıbı ;sanada gelecek olursak genclık yıllarına yazık etmıssın resmen .

suan 28 yasında ısen 5 yıl once 23 ıdın :/ cıddı cıddı yazık olmus .

Son düzenleme:

Seni gönülden tebrik ediyorum arkadaşım ... Ve %100 katılıyorum ..

Kaderde var diyip herşeye atlayalım o zaman varmı böyle birşey.. Allah bize bir yol çizer.. Bu yoldan hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunun ayrımını yapmamız için de bize akıl vermiş . o aklı kullanırsan ne alâ.. Bu aklı kullanmazsan eğer kader diyip de geçemezsin arkadaşım ! ..

Ben anlayamadım koyu işaretli cümleyi. Allah zinayı en büyük günahlardan saymıştır. Yasakladığı bir şeyi kuluna "yap" mı diyecek? Benim bildiğim bize hataları günahları yap demez, hür irademize bırakır... Önümüze nefsimizi zorlayacak şeyler çıkabilir, ama "O" irademize sahip çıkıp günaha girmemizi ister. Böyle yasak bir ilişki yaşamayı kadere bağlamayın. Böyle şeylere Allah ı hiç karıştırmayın.

Katılıyorum depresifim...
Yap diyen teşvik eden (haşa) Allah değil, şeytandır...
Tövbe etmek, yanlıştan dönmek ise Allah tarafından kabul edilendir...

Burası sizler restleşin, kavga edin diye açılmadı, sizin nezdinizde tüm yorum yapanlara söylüyorum, polemik, hakaret yasak, yasağa uymayanın gözünün yaşına bakılmaz...

Bu adam seni almaz canım. Boşanamaz bile.. 5 yıl ne ya? Yuh.
Şunuda söyliyim bu adam boşandı diyelim yarın birgün senle evlendiğinde 5 yıllık beraberliğiniz çıkacak ortaya. Karısı öyle bir ah edecek ki sana ömür boyu çıkmayacak üstünden. Ayrılma sebebi olarak seni görecek. Doğrudur sen olmasan belki bu süre içerisinde defalarca barışırlardı belki kim bilir..

Bunları hesaba kat. Sonra otur düşün. Değer mi bütün bunlar için?
Gerisi sana kalmış.
Hakkında hayırlısı olsun.

Neden kendini bir adamın hegemonyası altında 5 yıl cezalandırırsın ki???
İnsan sevdiği ile doya doya aşk yaşamak istemez mi?
Hep diğerinden arta kalan vakitlerde değerlendirilen olmaya ne gerek var?
Aşık olduğunuz adam evli ise yapacak bişey yok keşke olmasaydınız denir;
yok o da size aşık olduysa eşine ihanet etmemek ve sevdiği kadınla beraber olmak adına eşinden boşanır.
Bunları yapmıyor ise herkesi ve başta kendisini ayakta uyutuyor demektir.

Not:
Aklı olan Allahın günaha OL demeyeceğini bilir.
Üç kuruşluk bilgisi ile kimse fetva vermesin bizahmet.

Son düzenleme:

abbooooow diyalogları olmadan çocuk sahibi olmuşlarsa

diyalogları olursa neleri olur ben söylemeyeyim

bence adamı bekle..dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır yavrum.o yeaaa

ah o yuvanın ne zorluklarla kurulduğunu bir bilsen, neden 5 senedir boşanmadığını anlarsın.. Sana deyimmi eşiyle arasında büyük ihtimalle önemli bir sorunuda yoktur. Hatta belki mutludur bile.. Bence boşanmayacak oyalıyor seni.
yarın çok yanarsın gençliğin evli adamı beklemekle geçtiği için.. ve sonunda o ailesi ile sen yapa yalnız kalırsın.
Dünyada bekar adam kalmadı sanki.. seç birini evlen.. seni isteyenlere bir şans ver. benden sana tavsiye. ister dinle ister dinleme sonu hüsran ilişkinin. karısını boşayıp sevgilisi ile evlenen 1000 de birdir belki.. binde bir ihtimal için gençliğini çürütme derim. Bu ilişkinin sonu büyük ihtimalle Kimseye değil sadece sana hüsran yaz bunuda kenara..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…