hayal kırıklığı.

ebralsu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
3
0
16
İstanbul
merhabalar bayanlar. kafamı kurcalayan bir olay hakkında görüşlerinizi almak istedim. yaşım 28 bekarım. beş senedir devam eden düzenli bir ilişkim var(dı).daha doğrusu ben bekleyen tarafım. sevdiğim erkek evli eşiyle problemlerinden dolayı kağıt üzerinde evliler. çocukları var.belki bana kızacaksınız evli bir adamla ne işin var diye ama eşiyle hiç bir şekilde diyaloğu olmadığını biliyorum ve ona güveniyorum. birbirimizi seviyoruz ama sadece sevmek yetmiyor galiba.eşiyle şu anda boşanamıyor ailevi nedenlerden dolayı. bana tek dediği bana güven bir gün boşanıp seninle evlenecem. kendisini yeterince beklediğimi artık bu olayı netleştirmesi gerektiğini söyledim daha zaman istiyor benden. olan bana oluyor bu arada zamanım geçiyor. Bu arada görücü usulü beni istemeye geldiler. Kendisi bu olay için bana kızdı.Sen niye onları eve çağırttın diye. Bende artık yaşımın geçtiğini evlenip yuva kurmak istediğimi söyledim ona. Ve bu konuda ona baskı uygulamaya başladım ve o beni seviyorsan beklersin dedi. Eğer illa evlenmek istiyorsan hayat senin kararını ver ya bekle ya evlen dedi.Geçen beş yılıma mı yanayım, adam olup beni sahiplenemediğine mi yanayım, çok sevip çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ona mı yanayım.Sözle seviyorum demek yetmiyormuş anladım. Çok acı çekiyorum. Onu unutmak için yapacağım evlilik hayırlı olur mu o da muamma. Beni isteyen kişiyle evlenip yuvamı kurmam mı doğrusu. Sevdiğimi ne kadar bekleyeceğimi bilmeden beklemek mi doğrusu?

Böyle bir "dert" paylaştığın vakit ne tür cevaplar alacağını tahmin edersin sanırım..
Hep aynı yaklaşımlar ve savunmalar..
"Eşiyle evliliği kağıt üzerinde, diyalogları yok, kardeş gibiler" ..Erkek tarafını savunmak adına
"Seviyordum ne yapayım, acı çekiyorum, ölüyorum, bitiyorum" kedini savunmak adına söyleniyor..
Bu beylik cümlelerden fenalık geldi artık..

Sana açık konuşayım..O adam seni almaz..Alsa da karısına hayrı dokunmayan adamın sana hiç hayrı dokunmaz..
Sen görücü usülü evlenirsen evlendiğin adamı aldatmış olursun..Yazıktır, günahtır..

Bu kadar...

5 seneden bahsediyorsun .. ya 5 senedir boşanma davaları sürüyor mu yoksa o bahsettiğiniz ailevi nedenlerden dolayı hala ortada açılmış bir dava yok mu?

evliliği ne kadar kağıt üzerinde olsada kandırılan taraf sadece eşi değil sizsinizde..evliliğinin dışında da hayat sürdürmek isteyen insana güveniyor olmanız hala büyük hata..yaşınız henüz genç biran önce ayrılın,başka birisyle yuva kurun.. ne şekilde olursa olsun yuva yıkanın yuvası olmaz,çocukların,nikah akdi olan eşin ahı yerde kalmaz unutmayın...

Ben sizin hislerinizi merak ettim.Nasıl bir duygu ile evli ,çocuklu bir adamla ilişki yaşıyorsunuz.'''Tercih edilen kadın'''olmak heralde size mutluluk veriyor.Ama inananın '''tercih edilen kadın''' olan 5 yıldır boşanmadığı karısı,siz değilsiniz.

5 sene boyunca evli bir adamın boşanmasını mı bekledin.. Gençlik yıllarına yazık etmişsin.. Daha çok beklersin..

İyi günler arkadaşım evli bir adamla berabersin ve ilişkiniz başlıyalı 5 yıl olmuş eşiyle boşanamıyor diye bir kavram yok arkadaşım boşanamıyor degil boşanmıyor olacaktı bence bu adam seni almaz arkadaşım sen adamın evli oldugunu bile bile lades demişsin ben aslında şuan adamın karısı adına üzülüyorum eşi tarafından aldatılan bir kadın o kadının psikoljisi ne olacak belki depresyona girecek belki de psikolojik tedavi görecek lütfen biraz karşımızdaki insanlarıda düşünelim peki bu adamın çocugu var mı eger çocugu varsa onunda psikoljisi bozulacak .

5 yıldır evli bir adamla berabesiniz..adam kağıt üzeride evli ve çocukları var öyle mi? ne hikmetse adam 5 yıldır da boşanamıyor..

kimse kusura bakmasın,empati falan da yapamıyorum..ben sizin gbi kadınlara gerçekten acımıyorum,başınıza ne gelirse hepsi müstahak size!!!

Son düzenleme:
bu kağıt üzerinde bi evlilik değil bence her mantıklı kadın bunu anlar 5 senedir ayakta uyutuyor seni.sevgiye aşka saygım sonsuz ama seninki saflık bence sen piyon durumundasın onun sadece...kendinide o kadınada bunu yapma bence.

o sevgilinden ayrıl sana görücü gelen adamı da tanımaya çalış. onu tanıdıktan sonra seversin belki ve severek evlenirsin. üzgünüm ama sana bu adamdan fayda yok seni sadece oyalıyor. mantığını kullan derim. duygularınla hareket etme sakın

Aldatan erkeklerin en klasik bahaneleri "birbirimizi sevmiyoruz,boşanıcaz" ; "hemen boşanıcam da çocuk var işte erteliyorum"; "ben seni seviyorum,onu boşıcam ama ailevi sorunlar var işte"; "kağıt üzerinde evliyiz,zaten istemiyorum ama zaman ver boşıcam"....vs.vs....

Ya hala inanıyorum diyorsunuz yuh!!! Boşamaz!!!!! BOŞAMAZ!!! Kadınlık gururunuzu bu kadar ayaklar altına almaya değer mi!! 5yıl zaman geçirdiniz, isyan edince hoop eşine döndü... Peki o kadın, eşi,gerçek karısı size hakkını helal edecek mi!!? Böyle bir "ah" almaya değer mi??

Araları gerçekten kötü olabilir,gerçekten boşanıyor da olabilirler (ki bu ihtimal yok denecek kadar az) yine de bu yaptığınızı haklı göstermez..

Sizi Allah affetsin ne diyim.. Gerçekten sevseydin,paylaşamazdın! "Boşan öyle gel,gerçekse söylediğin boşanır öyle gelirsin" restini çekebilmen gerekirdi...

Zararın neresinden dönersen kardır. 28 yaşında temiz bir sayfa açmanı öneririm.. Evlenince anlayacaksın,eşinle kanlı bıçaklı bile olsan ihaneti yaşamayı kabul edemezsin...

Son düzenleme:
Ben kimseye değilde görücü usulü gelen o adama acıdım, yazık seninle ne hayaller kuruyor ama sen evli bir erkekle 5 koca yıl geçirmişsin..

Bir yanda evli bir adamla iliski yasamakta herhangi bir sakinca görmeyen siz
diger yanda esini aldatmak konusunda gayet rahat davranan sevgiliniz.

Her iki tarafinda evlilik kurumuna saygisi olmadigi eylemlerinden asikar oldugundan
dost hayati yasamanizi tavsiye ediyorum.

Evlilik etik, ahlak, sadakat ve sorumluluk gerektiren bir kurumdur zira.

Son düzenleme:
haklısınız bayanlar bu zamana kadar duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Başkasıyla evlensem de evlenmesem de en doğru karar ondan ayrılmak. Bana hayır gelmez bu adamdan...

haklısınız bayanlar bu zamana kadar duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Başkasıyla evlensem de evlenmesem de en doğru karar ondan ayrılmak. Bana hayır gelmez bu adamdan...

Hayatta sadece aşk yoktur. Vefa, saygı, sevgi, acıma, nefret, öfke gibi duygularda var. Duygularınızla hareket etseydiniz sadece aşka değil başka duygulara da itibar ederdiniz. Adamın karısına ve çocuklarına acıyın biraz da arkasına saklandığınız o "aşk"ınızdan vazgeçin.

Sözde sevdiğiniz adamın evli olduğunu öğrendiğiniz an ilişkiyi bitirip ben evli bir adamla olamam demeliydiniz. Size boşandıktan sonra gelmeliydi. Siz hem kendinize olan saygınızı hem de karşı tarafın mutluluğunu yok etmişsiniz.

O adamın gözünde evli bir adamla beraber olan , özgüveni ve özsaygısı eksik sıradan bir kadın olmuşsunuz üzgünüm. Sizinle bu yüzden evlenmiyor. Çantada keklik görüyor.. Belki böyle bir kadın değilsiniz ama bıraktığınız izlenim bu.

En doğru karar ondan ayrılmak demişsiniz, doğru düşünmüşsünüz en sonunda. Bir an evvel ayrılın ve o aileye de kendinize de yazık etmeyin.

Gençlik yıllarına yazık etmişsin.. Sana da yazık günah, o kadına da, çocuklara da...

O adam herkesi ayakta uyutmuş, hem evin sıcaklığını hem flörtün heyecanını yaşamış 5 yıldır...

Eğer gerçekten boşanma sürecinde olsaydı ve sen deseydin ki "ilişki yaşamayalım boşanana kadar ben seni beklerim" o zaman seni canı yürekten desteklerdim, fakat şu an yaptığınız etik değerlere sığmıyor.

Seni almaz, boşanmaz, rahatı bırakmaz o adam.

Senn daha cokkkkkkkkk beklersin

kimseye bir sey olmaz olan sana olur

hala nasil boyle yalanlara kaniyor genc kizlarimiz
aklim almiyor...

zaten bu erkekler hep kağıt üzerinde evli olur nedense, boşanmayı beklerler.
ama hiç boşanamazlar, aileleri izin vermez, çocuk için devam eder vs vs.
ben olsam ben de boşanmam niye boşanıyım ki
evde karım var yemeğim hazır, ütüm yapılır, çamaşır yıkanır, çocuğa bakılır
canın isterse oynaşılır.
ötekiyle de pek ala gönül eğlendirilir, seks yapılır..
iki kadın da bekler enayi gibi
oohh iyi iş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…