- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
Pardon da ben uzerime alinmayayim, o alinmasin o zaman kimin icin yazdiniz mesajinizi? Zaten moda cikmis, uzerinize niye alindiniz falan. Sutten cikma ak kasik kadinlar derseniz konu sahibini eleatiren herkes uzerine alinir alinmalidir da. Herkes adina da konusurum cunku bayanlarin evli erkeklerle beraber olup burda elestiri yapacaklarini sanmiyorum, yani saglikli dusunen biri boyle yapmaz de mi? Sinir sahibiyimdir, evet. Ama agir mesaji uazan sizainiz. Sizin tarziniz sinir be savunma dolu. Ben aldatilirsn diye demedim, empati kur kendini Onun yerine koy diye dedim. Kimse alsatilmasin, iyi kotu hicbir kadin aldatilmasin, iste benim sinirim bundan, ben en aci sekilde aldatildigim icin aldatilmanin hatadan fazla oldugunu dusunuyoruM. Belki gidecek kapisi yoktur, cocuklarinin babasiz olmasini istemiyorsue falan, yani ne olursa olsun ayrilmadiysa bir eRkek ikinci kadin nasil ona inanip evli erkekle birlikte olaBiliyor, ki guvenmek zordur bilirsiniz. Neyse hayatimda hep tartismaktan kacmisdir. Uzuluyorum. Senin evliligine de laf soyleyen yok, sanirim dusuncesi bile sizi sinirlendirmeye yetmis. Allah ne sizi ne baska aileyi dagitmasin. Size gorE erkek yapmistir, elin kadini degil. Bana gore her ikisi de yapmistir. Dedigim gibi hic kimseyle tartisamam ben, sadece mesajinizi cok sert buldum, telefonla yazdigim icin de hatali kisimlar icin uzgunum. Beni de iyice insanlarin dusuncesini yargilayan kisi ilan etmissiniz ama ilk mesajinizda siz yargiliyordunuz konu sahibini elestirenleri, sutten cikma ak kasik diyerek
tamam kardeşim ben yazdım herkes alınsın üstüne sende herkes adına konuşmuş ol benim için mahsuru yok...

1.ben ağır mesaj filan yazmadım kimseye hakaret etmedim namussuzlukla suçlamadım sadece düşüncelerimi yazdım.
ayrıca hakikaten çok kötü yazmışsınız okumakta zorluk çektim..haklısınız bende kimseyle tartışmak istemiyorum..benim yazdıklarımı anlayan anlamıştır sizin için tekrar tekrar yazamıcam k.bakmayın..geçmiş olsun zor bi dönem geçirmişsiniz sinirlerinizin yıpranmış olması çok normal allah kolaylık versin...ayrıca aldatılma lafına bile sinirlendin demişsin yaa yok cnm sinirlenmedim kurup kurup kendini boşa üzen bi tip değilimdir ben diğer mesajımdada söyledim gibi kim ne ederse kendine eder ben kaybetmekten korkmam eşimde böyle bi hata yaparsa beni kaybeder yani kendi bileceği iş