hayal kırıklığı.

Size daha fazla laf anlatmayacağım..Siz burada elin adamıyla 5 yıl boyunca birlikte olan birisine harcadığınız hoşgörünüzü biraz da aldatılan ELTİnize harcayın bence..
Sanırım sizin gözünüzde aldatılan kadın ve aldatan erkek günahkar, aldatan kadın masum zavallı..
Hayata hangi pencereden bakıyorsanız bakmaya devam edin zira size harcadığım zamana yazık..

ahh cnm benim ama sen bana laf anlatmazsan zaman harcamazsan ben çok üzülürüm napcaz şimdi tatlım..şakamısın sen yaa :1::1: kim hoşgörü göstermiş evli adamla birlikte oldu diye ben insan olduğu için düzgün cümlelerle kırmadan yorum yaptım sadece okuduğnu anlayamama gibi bi problemin var sanırım üzüldüm senin için:ssz::ssz: eltime gelince ben onun için elimden geleni yaptım daha fazlasına luzum yok herkesin kendi tercihi kocasının onu aldattığını bile bile devam etmek istiyosa bu benim değil onun midesizliğidir...

yazık vallah bacım çooooooook yazık

5 sene dıle kolay

vazgeç bu sevdadan, bu adamdan sana hayır gelmez, adam olsun çocuklarına sahıp çıksın

bi kere çocukları olan bir adamın nasıl eşiyle diyaloğu olmuyor 5 sene bu dile kolay..mahkemeye vermiş olsa davalara gidilemese vs vs zaten mahkeme 3 sene sonunda boşuyor ee burdaki kayıp 2 sene ne oluyor??adam sizi ayakta uyutmuş resmen hala ona güneniyorum diyorsunuz

ence ortada devam eden bir dava varsa olabilir her evli çift anlaşmak zorunda değil, ama hala bir dava açılmadıysa ozaman düşünmelisin çünkü 5 yıl az br zaman değil. ayrıca hala o evdemi yaşıyor yoksa kendine ait bir evi varmı?

adamın evlıgıgı kagıt ustundeymıs madem:31: ozaman 5 yıl beklemıssın bır 50 yıl daha bekleyıver nolmus arkadasım:27:ask kazansın ıstıyorum ben:37:

5 yıl nasıl gözünüz kapalı yaşıyorsunuz bu kadar anlayamaıyorum gerçekten.
Hiç mi dünyadan , etrafta yaşananlardan haberiniz yok.
O kadar klasik evli bir erkekten bahsediyorsunuz ki,
bu adam bunca zaman boşanmamış, bundan sonra da boşanmaz.
Ailevi nedenler ne demek, nasıl beraber değiller, aynı ev de yaşamıyor bu insanlar,
adam boşanmak istemiyor belli ki.
Kendinize neden yakıştırıyorsunuz bu durumu, yani insan adam mı kalmadı diye düşünüyor.
Aşk güzel bir duygudur, temiz bir duygudur, bu kadar çirkinlik içinde aşk olmamalı, olmamışta zaten.
Adam size o kadar aşık ki, sadece sizin hayatınıza mani oluyor, kendi hayatını yaşıyor, yaptığı hiçbirşey yok,
ev de bekleyen eş, siz de sevgili sıfatındasınız, hatta malesef bunun başka adlarıda var üzgünüm ama.
Adamın keyfi yerinde ve hiç kaybı yok.
Ya sizin kayıplarınız, zaman kaybınız, kendi içinizdeki duyguların kaybı, gelecek kaybı, hatta karakter kaybı.
Olan size olmuş, ama kendi tercihleriniz ile.
Bu durumda acele edip bir başkasının hayatını karartmayın lütfen.
Bu kişiyle ayrılın ve kendi kabuğunuza çekilin önce, yanlışlarınızdan arının, ondan sonra geleceğe bakın.

bi insan 1 sene hadi bilemedin 2 sene salak olur anlarım da, 5 sene salak olmayı nasıl becerebiliyo anlamıyorum.

ikiside hataıdır benim gözümde .biri birinden az yada çok değil .bu kıza gelince bilmiyorum yaa insan bu kadar kör olamaz .ayrıca aldatılan kadın piskolojisidir o yükü diğer kadının üstüne atmak bence .yoksa herkes bilir erkeğin suçlu olduğunu tabikide ama o kadınlarda suçlu ve vicdansız kusura bakmayın .

yok cnm fikrini yazmışsın ben niye kusura bakayım bencede ' aldatılan kadın psikolojisidir diğer kadını suçlamak ' sanki adamın aldatmak gibi bi niyeti yok karısına çok değer veriyo da kız geldi adamın aklını çeldi :1: çocuk ya bunlar hemen kanar giderler..

merhabalar bayanlar. kafamı kurcalayan bir olay hakkında görüşlerinizi almak istedim. yaşım 28 bekarım. beş senedir devam eden düzenli bir ilişkim var(dı).daha doğrusu ben bekleyen tarafım. sevdiğim erkek evli eşiyle problemlerinden dolayı kağıt üzerinde evliler. çocukları var.belki bana kızacaksınız evli bir adamla ne işin var diye ama eşiyle hiç bir şekilde diyaloğu olmadığını biliyorum ve ona güveniyorum. birbirimizi seviyoruz ama sadece sevmek yetmiyor galiba.eşiyle şu anda boşanamıyor ailevi nedenlerden dolayı. bana tek dediği bana güven bir gün boşanıp seninle evlenecem. kendisini yeterince beklediğimi artık bu olayı netleştirmesi gerektiğini söyledim daha zaman istiyor benden. olan bana oluyor bu arada zamanım geçiyor. Bu arada görücü usulü beni istemeye geldiler. Kendisi bu olay için bana kızdı.Sen niye onları eve çağırttın diye. Bende artık yaşımın geçtiğini evlenip yuva kurmak istediğimi söyledim ona. Ve bu konuda ona baskı uygulamaya başladım ve o beni seviyorsan beklersin dedi. Eğer illa evlenmek istiyorsan hayat senin kararını ver ya bekle ya evlen dedi.Geçen beş yılıma mı yanayım, adam olup beni sahiplenemediğine mi yanayım, çok sevip çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ona mı yanayım.Sözle seviyorum demek yetmiyormuş anladım. Çok acı çekiyorum. Onu unutmak için yapacağım evlilik hayırlı olur mu o da muamma. Beni isteyen kişiyle evlenip yuvamı kurmam mı doğrusu. Sevdiğimi ne kadar bekleyeceğimi bilmeden beklemek mi doğrusu?

daha cok beklersin ,adam 2 cocuk üstüne yapar evlatlarinin dügününü yapar torun sahibi olur senden beklersin iste

bu soruyu bi kendine sor ,yuva yiklisin diye bekliyorsun inanilir gibi degil

nasıl ınsanlarsınız sız burda hergun onlarca kadın kocam benı aldattı cehennemı yasıyorum suan dıye kıvranırken Sız guzel guzel kılıflar bulup konu acıyorsunuz bıde sasıyorum:53:bırazcık vıcdanınız varsa ayrılın o adamdan

yok cnm fikrini yazmışsın ben niye kusura bakayım bencede ' aldatılan kadın psikolojisidir diğer kadını suçlamak ' sanki adamın aldatmak gibi bi niyeti yok karısına çok değer veriyo da kız geldi adamın aklını çeldi :1: çocuk ya bunlar hemen kanar giderler..

aldatan erkeği masum gören bir kadın daha tanımadım 25 yıllık hayatımda

konuyu okuyunca aklıma gelen tek cümle ..ne bekliyordunki? bide bu erkeklerde azcık kendılerını geliştirseleryaa hepmı aynı bahane eşimle dioloğumuz yok yada kardeş gibiyiz vs vs bıyandanda düşünüyorum niye geliştirsinlerki bu bahaneye yıllardır inanan bir sürü kadın var

pek şefkatli deyince üstüme alındım cnm tamam kocam aldatırsa ilk sana yazacam söz sonra gider beni aldattığı o..... birlikte döveriz tammam..yeterki sizin içiniz soğusun yahu ne çok aldatılan kadın varmış bu kk da yaa yazık sinirlerini diğer kadından çıkaramamışlar burda bulsalar konu sahibini bi kaşık suda boğacaklar :46::46: hepinize daha çok yargılayın yetmez bu kadar

Bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım. Hiç 2.kadın da olmadım yalnız savunmak için yazdığın cevap da o... demişsin demek ki sende 2.kadınları o... olarak görüyorsun. Ne yaman çelişki o zaman sen onları mı savunuyorsun :27:

aldatan erkeği masum gören bir kadın daha tanımadım 25 yıllık hayatımda

ben tanıyorum cnm 'evet aldatıldım ama ben kendime özen göstermiyodum eşimde boşluktaydı bu kadın gelmiş aklını çelmişşşşş ' diyen bi kadınla akraba bulunmaktayım şuan kendine özen göstermekte eşi geri dönsün diye yaaa daha neler nelerr görülür şu hayatta

eşim beni aldatıyosa benim gözümde hatalı olan eşimdir dışardaki kadın değil...

bu sözüne katiliyorum

konudaki adamin eside INSALLAH aldatildigini ögrenirde basar tekmeyi acar tazminat davasini,bak bakalim ozman adam konu sahibini gözü görüyormü,karisini geri döndürebilmek icin kirk takla atar konu sahibinede tekmeyi

Bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım. Hiç 2.kadın da olmadım yalnız savunmak için yazdığın cevap da o... demişsin demek ki sende 2.kadınları o... olarak görüyorsun. Ne yaman çelişki o zaman sen onları mı savunuyorsun :27:

hahh sizde buyrun bi postada size açıklama yapayım yazdığım tek bi yorumu okuyup bunları düşündüğünüzü varsayıyorum yoksa yazdıklarımdan bunları çıkarmanız üzücü gerçekten ya işinize geldiği gibi anlıyosunuz yada çatacak yer arıyosunuz bunun başka bi izahı olamaz çünkü .. yaaa evet ben 2.kadınların savunucusuyummmm heyyyttt be çok havalı gerçekten

sen bi 15 yıl daha beklersin sonra bi 15 yıl daha geçer,beklersin yanı.. o bi türlü boşanamaz sen bi türlü vazgecemezsın derken gençliğin gitmiş bir yalancıya ınanmak ıstedıgın ıcın gunahına ortak oldugun ıcın halıne acır durursun..Allah yardımcın olsun.

5 yıldır evli ve çocuklu bir adamla olmaktan gocunmuyorsunuz ama beklentilerinizi gerçekleştirmedi diye gocunuyorsunuz. Siz adam boşanmadan bir ilişki içine girmişsiniz, ne bekliyorsunuz ki ondan. Bir de kısmetiniz çıkmış evleneyim mi diyorsunuz. Sakın!... Sırf evli sevgilinizden intikam almak için o adamın başını yakmayın...

Back
X