- 11 Eylül 2015
- 19
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi suursuz_manda
-
Şu sanal alemde bile dengeyi tutturamayıp başka bir konu için 2. üyelik açmak zorunda kalan biri verilen tavsiyeleri ne derece uygular, meçhul.
Tavsiyeniz nedir?Şu sanal alemde bile dengeyi tutturamayıp başka bir konu için 2. üyelik açmak zorunda kalan biri verilen tavsiyeleri ne derece uygular, meçhul.
İkide bir beni alıntılıyorsunuz hayırlısı.Ayy hangi konuya girsem birilerine laf sokmakla meşgulsün be bacım? Kadın hamile, üzgün yazdığına bak.
Sanal alemde millete laf sokma çabasında olana ne tavsiye etsek acaba? Kayanandan çok mu çektin ayol?
Sizi engellemesi baştan faul. Ama takipte kalın. Elle tutulur bir şey görürseniz ve SONUNU GETİRMEYE cesaretiniz varsa yüzleşin. Ne denir daha?Tavsiyeniz nedir?
Cesaret edemedim 2.üyelik aldim.İkide bir beni alıntılıyorsunuz hayırlısı.Bu kadar rahatsızsanız göz ardı edin, sinir harbine girmeye gerek yok.
İkide bir beni alıntılıyorsunuz hayırlısı.Bu kadar rahatsızsanız göz ardı edin, sinir harbine girmeye gerek yok.
Panik değilim hayal kirikliği yaşiyorum.Bence ortada yakalmış olduğunuz veya sizi aldattığına dair bir kanıt yok.
Neyin paniği bu çözemedim.
pislik adam böyleleri hiç bir şeyi hak etmiyor ne iyi bir eşi nede babalık vasfını2. üyeliğim izinli olarak bu konuyu açıyorum.
Evet şuan çok büyük hayal kırıklığı içindeyim.
Hamileyim mutlu giden bir evliliğim var. (dı)
Bugün eşimin telefonundan kendi telefonuma foto atarken twitter hesabını aktif olarak kullandığını gördüm.
Hesabı olduğunu biliyordum ama şifresini bile unuttuğunu söylemişti bana.
Benim de twitter hesabım var ama aktif değilim fakat eşimle daha önce takipleşmiştik.
Neyse karıştırırken adamın bir sürü kadını takip ettiğini her gün istisnasız twit attığını gördüm.
Evli olduğuna dair tek iz yok.
Attığı twitler hep aşk acısı çeken birinin twitleri gibi.
Sonra baktım takip ettikleri arasında yokum.
Hemen kendi hesabımdan kontrol ettim beni engellemiş.
Ben bebeğimin doğumu için hazırlanırken adam nelerle uğraşıyormuş.
Mesajlarına baktım ama mesaj yoktu.
Biliyorum sanal diyeceksiniz. Sosyal medya kullanmanın da bir adabı var.
Ben niye uğraşmıyorum böyle şeylerle.
Ben sosyal medya kullanmasına asla karşı değilim. Hiç karışmam.
Aşırı kıskançlık yapmam. Neden ya neden?
Ne yapayım şimdi?
Cevabi belli tepki vermenden korktum diyecek.anliyorum. sizi engellemis olmasi bile uzer. bazi hanimlar abartacak ne var demis ama sosyal medya da baska hatunlarin oldugu hatta booooolca oldugu bir mecra ve orada her an hersey olabilir. bence cok kizgin degilken sakince bi esinize sorun..beni engellemissin falan diye
Oğlumuda beni de hak etmediği kesin.pislik adam böyleleri hiç bir şeyi hak etmiyor ne iyi bir eşi nede babalık vasfını
Fazla takma bence. Eşim ve ben de zaman zaman öyle takip edeni takip ederiz falan. Maksat rakam artsın. Öyle bişeyler işte. Artık eşim de aktif değil ama ben takip konusunda bazen aynıyım. Önemli bişey değil bu. Üzülmeyin diye de belki engelledi eşiniz sizi. Sadece vakit geçiriyordur belki de. Ortada bişey yok henüz. Fake bi hesap açıp takip edin isterseniz, o zaman soru işaretleriniz kaybolur umarım.2. üyeliğim izinli olarak bu konuyu açıyorum.
Evet şuan çok büyük hayal kırıklığı içindeyim.
Hamileyim mutlu giden bir evliliğim var. (dı)
Bugün eşimin telefonundan kendi telefonuma foto atarken twitter hesabını aktif olarak kullandığını gördüm.
Hesabı olduğunu biliyordum ama şifresini bile unuttuğunu söylemişti bana.
Benim de twitter hesabım var ama aktif değilim fakat eşimle daha önce takipleşmiştik.
Neyse karıştırırken adamın bir sürü kadını takip ettiğini her gün istisnasız twit attığını gördüm.
Evli olduğuna dair tek iz yok.
Attığı twitler hep aşk acısı çeken birinin twitleri gibi.
Sonra baktım takip ettikleri arasında yokum.
Hemen kendi hesabımdan kontrol ettim beni engellemiş.
Ben bebeğimin doğumu için hazırlanırken adam nelerle uğraşıyormuş.
Mesajlarına baktım ama mesaj yoktu.
Biliyorum sanal diyeceksiniz. Sosyal medya kullanmanın da bir adabı var.
Ben niye uğraşmıyorum böyle şeylerle.
Ben sosyal medya kullanmasına asla karşı değilim. Hiç karışmam.
Aşırı kıskançlık yapmam. Neden ya neden?
Ne yapayım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?