- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
- 23
- Konu Sahibi suursuz_manda
-
deme oyle hemen. esini al karsina konus. deki engelemissin zamaninda takiplesiyorduk neyden korktun de. evli olduguna dair hicbirsey yok de. basla bir hesap ac takibe al bakalim bi olmazsaCevabi belli tepki vermenden korktum diyecek.
Her türlü sosyal medya hesabi var hiç birine karişmadim.
Şuan bekarlara o kadar özeniyorum ki...
Keşke tepki vermeden konu açsaydimEvli falan değilim ama benim fikrim şu. Eşine gayet sıradan ve sakin bir tavırla "bugün twitter hesabıma baktım, adını arattım ama bulamadım. Kapattınmı? " gibi tamamen haberin yokmuş gibi bir soru sor. Bakalım kapattım mı diyecek?
Onu takip edenlere bakmadim bile.Tek sıkıntı sizi engellemesi bence. Bazen garip garip insanlar takip edebiliyor otomatik olarak. Ben aktif olarak kullanmıyorum ama bakıyorum her gün biri takip ediyor mesela.
Twitterden beni engellemen yediğin boklari öğrenmeme engel olmadi yazdim çiktim.not olarak ne yazdınız eşinizin haberi oldumu öğrendiğinizden
keşke hemen öfkeyle davranmasaydınız fake hesap açıp takip etseydiniz
bu kötü olmuş bu saatten sonra açık açık konuşulmalıTwitterden beni engellemen yediğin boklari öğrenmeme engel olmadi yazdim çiktim.
Ben dürüst olurumda o olabilir mi bilmiyorum.Evlilikte darıldım ,küsdüm hayal kırıklığı cümlelere yer yok dürüst ,dürüst içinden ne geçiyorsa karşısındakine anlatacaksın, bilsin ruh halini
Ben dürüst olurumda o olabilir mi bilmiyorum.
Tekrar hamile kalmayi düşünmüyorumArtık tekrar hamile kaldığında bunu yapabilecek kapasitede olduğunu biliyorsun ki çoğu erkek kadın hamileyken bu işlere bulaşıyor
Açiklamasi benim tepki vereceğimi bildiği için engellemiş.Eşini engelliyor ve hep kadınları takip ediyor.
Ben bu duruma pembe bakamam üzgünüm..
Evet sosyal medyada saçmasapan eklemeler, takipler olur ama hemcinslerini de takip etseymiş madem.
Haa bir de beni zaten bu konuda tamamen özgür bırakan karımı neden engelleyeyim?
Offf bu erkek milleti gerçekten belasını arıyor!
Açık açık sor arkadaşım neden engelliyim görmemi istemediğin ne yapıyorsun diye..
Açıklaması ne olacak bakalım..
Açiklamasi benim tepki vereceğimi bildiği için engellemiş.
Kocasinin öyle paylaşimlarini görüpte tepki vermeyecek kadin dogmamiştir herhalde.
Açiklamasi benim tepki vereceğimi bildiği için engellemiş.
Kocasinin öyle paylaşimlarini görüpte tepki vermeyecek kadin dogmamiştir herhalde.
Çook sertBen olsam hemen kendime yeni bir hesap açarım eşimi eklerdim, ekledikten sonra ikimizin resmini profil resmi yapardım
Hak ediyolar ama yaaaÇook sert
Sordum verecek cevabi yokAynısı ben yapsaydım diye sordun mu?onu köşeye sıkıştırman gerek ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?