Hayal Kırıklığı

Cevabi belli tepki vermenden korktum diyecek.
Her türlü sosyal medya hesabi var hiç birine karişmadim.
Şuan bekarlara o kadar özeniyorum ki...
deme oyle hemen. esini al karsina konus. deki engelemissin zamaninda takiplesiyorduk neyden korktun de. evli olduguna dair hicbirsey yok de. basla bir hesap ac takibe al bakalim bi olmazsa

Keşke tepki vermeden konu açsaydim

Tek sıkıntı sizi engellemesi bence. Bazen garip garip insanlar takip edebiliyor otomatik olarak. Ben aktif olarak kullanmıyorum ama bakıyorum her gün biri takip ediyor mesela.

not olarak ne yazdınız eşinizin haberi oldumu öğrendiğinizden

keşke hemen öfkeyle davranmasaydınız fake hesap açıp takip etseydiniz

Tek sıkıntı sizi engellemesi bence. Bazen garip garip insanlar takip edebiliyor otomatik olarak. Ben aktif olarak kullanmıyorum ama bakıyorum her gün biri takip ediyor mesela.
Onu takip edenlere bakmadim bile.
Hadi onlar eşimi takip etti eşim karşilik vermek zorunda değil ki.
Listesinde hep kadinlar var ya bu bile amacini belli ediyor.

benim eşimin sosyal medyaya pek ilgisi yok mesela, o yüzden ben konuşmaya gerek duymam face de bunu paylaştım twitter da şunu yazdım falan diye. eşiniz de sizin ilginiz yok diye aktif olarak kullandığını söylemeye gerek duymamış olabilir.
ancak yazdığı yazılar eşim gibi değil diyorsunuz birde sizi engellemiş, kafa karıştırıcı haklısınız
fake hesap bence de akıllıca olurdu

Evlilikte darıldım ,küsdüm hayal kırıklığı cümlelere yer yok dürüst ,dürüst içinden ne geçiyorsa karşısındakine anlatacaksın, bilsin ruh halini

Eşini engelliyor ve hep kadınları takip ediyor.
Ben bu duruma pembe bakamam üzgünüm..

Evet sosyal medyada saçmasapan eklemeler, takipler olur ama hemcinslerini de takip etseymiş madem.

Haa bir de beni zaten bu konuda tamamen özgür bırakan karımı neden engelleyeyim?

Offf bu erkek milleti gerçekten belasını arıyor!

Açık açık sor arkadaşım neden engelliyim görmemi istemediğin ne yapıyorsun diye..
Açıklaması ne olacak bakalım..

Açiklamasi benim tepki vereceğimi bildiği için engellemiş.
Kocasinin öyle paylaşimlarini görüpte tepki vermeyecek kadin dogmamiştir herhalde.

Açiklamasi benim tepki vereceğimi bildiği için engellemiş.
Kocasinin öyle paylaşimlarini görüpte tepki vermeyecek kadin dogmamiştir herhalde.

Tepki vereceğin şeyleri niye yapıyor madem.
Böyle adamın gözü önünde yakışıklı yakışıklı adamlar takibe alınır işte..
Çok sinirlendim yaa!

Üzülmeyin zira stresiniz bebeğinize yansıyacak. iyice sakinleştikten sonra güzelce konuşun. Tepki verceğimi bile bile neden yaptın deyin.. Pişman olduysa hani ortada öyle çok büyütülcek birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…