- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi Misirpatlagi
-
Annesinin evinin önüne gelip neredeyse park etmiş durumdayken siz hayır diyince sinirlenmiş olabilir.
Ama çok tepki vermiş bence hiç olmazsa doğum gününüzü kutlamalıydı.
Sizin evinizde kahvaltı yapmak istemeniz gayet normal ama işte son anda söyleyince sinirlenmiş demek ki.
Doğum gününüz kutlu olsun hanımefendicim
Haklısınız gerçekten siz de haklısınız. Ama Ausencia'nın da dediği gibi,öyle söyleyen bir insandan zarar gelmez bence de :)Hani evler yakın ya buraya kadar gelmişken girelim annemlere durumu olmuyo zaten. Bir de benim hiç haberim yok o zaman ben kızayim bana sormadan kendi kafasına göre annesinde kahvaltıyi ayarlamış. Bi de kzidigim şey madem istiyorsun olsun canım gelmişken kahvaltı eder öyle döneriz dese ben tmm derim asla aykırı bi insan değilim hadi hadi gidelim diye tutturmam. Ayy içim şişti :) çok teşekkür ederim canımcımmm yaa iyi ki diyemedim bugün pek ama neysemm
Lütfen ilk hamleyi bekleme .
Otur konuş eşinle .
Kavgalıyken "sıcak ekmek aldım yer misin ? " Diyen adamdan zarar gelmez .
Hadi git konuş , sakin sakin.
Bir yanlış anlamadır , ters anınızdır ...
Doğum gününüde yarın kutlayın güzelce .
Olmaz mı ???
Bence olur.
Kendisi çok abartmış ama olan olmuş umarım gönlünü en kısa sürede alır ..
Yanlızlık Allah'a mahsustur düsünmeyin öyle
Hapyy bhirtday to youuuu
Suan uyuyor kendileri. Olur tabii ki ben asla küs kalamam mutlaka ortamı yumuşatırim.mutfak dolaplarini vura vura kapatıyo yine de sinirli tepki vermedim. Bu sefer çok kırıldım cuma akşamından beri bişi yemedim. Yemeğe de küsmem buldum mu affetmemama iştahım kapandı. Canım o kadar sıkıldı ki boğazından geçmiyor.. dediğim gibi dün konuşmayı denedim sessiz sakin bi şekilde bana donup bağırdı bu kadarını beklemiyordum. Zaten dayanamam yine ben konuşurum ama çok kırıldım...
İlk kez oluyor sanırım .
Belki altından saçma sapan bir yanlış anlama çıkacak .
Konuşun . Kırıldığınızı da ifade edin .
Doğum günü telafisi kolay.
Yaaa teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsunnn
Happy birthday
Alles Gute zum Geburtstag
Iyi ki doğdun öncelikle. :)
Bence çok haklısın ama öküzlük hamurlarinda var işte maalesef..
Yiyeceksen ye yapacaksan yap. Hep böyle mi konuşur?
Bu kadar kızacak bir şey de yok çok tuhaf..
Doğum günü olayına önem veririm. Kutlamaması ve böyle bir durum olması can sıkıcı olmuş. Sabah gelip affettirir kendini umarım. Doğum gününüz kutlu olsun.
Ayy o ne öyle ergen gibi her şeye böyle yapıyorsa işiniz zor.İşte sorun orada canım asla kendisini affettirme çabasına girmez ve gayet haklı hissediyor kendisini. Ben küsmeyi sevmem barışırim normalde ama çok kırıldım yahu;
Hediyeyi kaynatmış oldu arada
Bu arada böyle kavgalarda amaç zaten sana kendini değersiz hissettirmek.Senin gardın düşecek ve amacına ulaşacak.
Ben de düşmüştüm bu tufaya bir kere.
Şimdi o düşünüyor nasıl kavga çıkmaz diye.
Kavgayı erkek gibi edişim tescillidir.
Bu aradaa
Happy Birthday To Youuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?