Hayal kırıklığı.. :(

Misirpatlagi

Canımmm kızımmm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
563
614
103
Arkadaslar merhaba. 2,5 senelik evliyim gayet iyi mutlu bi evliliğim var çok şükür. Eşimi çok seviyorum.. ama bugun inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bugün benim doğum günüm... cumartesi günü sabah küçük görümcemi kurstan almak için ben eşim kv beraber gittik. Yeni uyanmış ve Kahvaltı etmemiştik kV de erken kahvaltı ederler. Eve döndüğümuzde de 13.30 civarıydi.. neyse geldik Kv nin evinin önüne araba ile bırakıcaz.eşim bana sen de in dedi kendisi arabayi park edicek. (Bu arada Evlerimizde çok uzak değil Arabamızla 5 dakika falan) ben neden ineyim ki arabadan dedim eşime. Kahvaltı ederiz dedi ben de ev de kahvaltı etseydik dedim sessiz sakin bisekilde. Eşim sinirlendi bişiler geveledi hay sanada bilmem ne der gibi. Ben de tmm ineyim dedim yok inme eve gidiyoruz dedi. Arabada iki defa canım istiyorsan geçelim annenlere dedim cevap bile vermedi. Eve geldik sinirli tavırli. Ben ağlamaya başladım şok oldum çünkü akşam birlikteydik daha annesiyle yaşadığımız yer çok sıcak ve evime gelip rahat bişiler giymek istedim ve yataktan çıkar çıkmaz gitmiştik zaten. Sert ve kaba davranmaya başladı iki börek koydu ayak üstü yedi ben hiçbişey yemedim. Sonra bi iki kelime etmeye çalıştım ne dedim ki ben sinirleniyorsun her zaman gidiyoruz zaten annenlere bi defa istediğin bişeye Hayır dedim diye vs vs diye devam etmeye çalışırken beni dinlemedigini fark ettim bağırarak yav He He dedi bana neyse böyle devam etti yemek hazirliycam kendine göre yap dedi ben de hiç yapmadım. Akşam kendisine bişiler hazırladı sinirli bi şekilde yiyceksen gel ye dedi.. yemiyCem dedim.. sabah kahvaltı hazırlarken yine kendine göre hazırla dedi tmm ben de yemiycem zaten dedim.(bu arada ben sakinim sinirli davranmiyorum.Zaten karşılıklı hiç konuşmamız olmuyo) sonra dışarı çıktı geldi kendine bişiler hazırladı yedi bana sinirli bi şekilde "sıcak ekmek aldım yiyceksen ye" dedi cevap vermedim yemedimde. Bu aksam da aynı şekilde o kendine hazırladı yedi ben yemedim. Arada bi ofluyo, Estağfurullah diyo. Ben hiç laf saymıyorum sinirlı davranmiyorum ama konuşmuyorum da tabi.. ve bugün benim doğum günümdu. Ufak bi tartışma aslında tartışmaya takılmiyorum. TakıldığıM yer d.günüm olduğu halde hiçbi şekilde yumusamamasi, haklı gibi sinirli tavırlar sergilemesi, gönlümü almaması. Ve d.günümü kutlamadi. ve ben istanbuldan buraya geldim burada yalnızım geçen sene de 8 aylık Bebeğimi kaybettim. O kadar çok yalnız hissettim ki kendimi o kadar ağladım ki.. Bu kadar büyük bi konumuydu yani. Kendimi değersiz hissettim. Haklı dahi olsa gönlümü almalıydi. Ki ben hiç trip atan birisi değilim. Ailesi için o kadar şeye kosturdum ki devlet daireleri olsun hastaneler olsun bi defa evde etşeydik kahvaltıyi dedim diye böyle şeyler olmasına hala şaşkınım ve Üzgünüm. Uyku tutmadı canım çok sıkıldı. Bir insan doğduğuna anca bu kadar pişman edilebilir..

Son düzenleme:
Annesinin evinin önüne gelip neredeyse park etmiş durumdayken siz hayır diyince sinirlenmiş olabilir.
Ama çok tepki vermiş bence hiç olmazsa doğum gününüzü kutlamalıydı.
Sizin evinizde kahvaltı yapmak istemeniz gayet normal ama işte son anda söyleyince sinirlenmiş demek ki.
Doğum gününüz kutlu olsun hanımefendicim

Lütfen ilk hamleyi bekleme .

Otur konuş eşinle .

Kavgalıyken "sıcak ekmek aldım yer misin ? " Diyen adamdan zarar gelmez .

Hadi git konuş , sakin sakin.

Bir yanlış anlamadır , ters anınızdır ...

Doğum gününüde yarın kutlayın güzelce .

Olmaz mı ???

Bence olur.

Hani evler yakın ya buraya kadar gelmişken girelim annemlere durumu olmuyo zaten. Bir de benim hiç haberim yok o zaman ben kızayim bana sormadan kendi kafasına göre annesinde kahvaltıyi ayarlamış. Bi de kzidigim şey madem istiyorsun olsun canım gelmişken kahvaltı eder öyle döneriz dese ben tmm derim asla aykırı bi insan değilim hadi hadi gidelim diye tutturmam. Ayy içim şişti :) çok teşekkür ederim canımcımmm yaa iyi ki diyemedim bugün pek ama neysemm

Kendisi çok abartmış ama olan olmuş umarım gönlünü en kısa sürede alır ..
Yanlızlık Allah'a mahsustur düsünmeyin öyle
Hapyy bhirtday to youuuu

Haklısınız gerçekten siz de haklısınız. Ama Ausencia'nın da dediği gibi,öyle söyleyen bir insandan zarar gelmez bence de :)

Suan uyuyor kendileri. Olur tabii ki ben asla küs kalamam mutlaka ortamı yumuşatırim.mutfak dolaplarini vura vura kapatıyo yine de sinirli tepki vermedim. Bu sefer çok kırıldım cuma akşamından beri bişi yemedim. Yemeğe de küsmem buldum mu affetmem ama iştahım kapandı. Canım o kadar sıkıldı ki boğazından geçmiyor.. dediğim gibi dün konuşmayı denedim sessiz sakin bi şekilde bana donup bağırdı bu kadarını beklemiyordum. Zaten dayanamam yine ben konuşurum ama çok kırıldım...

Kendisi çok abartmış ama olan olmuş umarım gönlünü en kısa sürede alır ..
Yanlızlık Allah'a mahsustur düsünmeyin öyle
Hapyy bhirtday to youuuu

Abartti kesinlikle. Normal bi zaman olsa yine de çok kırılmam ama bugun bile böyle uzatması... ben ağladığım zamanlarda bana der ki ne oldu annen baban mi öldu de ağlıyorsun.. Bu sefer ben diycem annene babana küfür mu ettim de bana böyle davranıyorsun! Üstüne atlayıp boğazına mi yapışsam
Teşekkür ederim :)

İlk kez oluyor sanırım .

Belki altından saçma sapan bir yanlış anlama çıkacak .

Konuşun . Kırıldığınızı da ifade edin .

Doğum günü telafisi kolay.

İlk kez oluyor sanırım .

Belki altından saçma sapan bir yanlış anlama çıkacak .

Konuşun . Kırıldığınızı da ifade edin .

Doğum günü telafisi kolay.

İlk kez değil tabii ki ama genelde uyumlu eglenceliyizdir. Kavga sebeplerimız hep "diğerleri" en büyük sorunda eşimin tam bi tripcan olması bu benim onu dizginlemis halim. Anlamadigim kendi kendimi defalarca sorguladigim halde neye tavır yaptığını anlamam çoğu zaman

Iyi ki doğdun öncelikle. :)

Bence çok haklısın ama öküzlük hamurlarinda var işte maalesef..

Yiyeceksen ye yapacaksan yap. Hep böyle mi konuşur?

Bu kadar kızacak bir şey de yok çok tuhaf..

Doğum günü olayına önem veririm. Kutlamaması ve böyle bir durum olması can sıkıcı olmuş. Sabah gelip affettirir kendini umarım. Doğum gününüz kutlu olsun.

Hediyeyi kaynatmış oldu arada
Bu arada böyle kavgalarda amaç zaten sana kendini değersiz hissettirmek.Senin gardın düşecek ve amacına ulaşacak.
Ben de düşmüştüm bu tufaya bir kere.
Şimdi o düşünüyor nasıl kavga çıkmaz diye.
Kavgayı erkek gibi edişim tescillidir.
Bu aradaa
Happy Birthday To Youuuu

Iyi ki doğdun öncelikle. :)

Bence çok haklısın ama öküzlük hamurlarinda var işte maalesef..

Yiyeceksen ye yapacaksan yap. Hep böyle mi konuşur?

Bu kadar kızacak bir şey de yok çok tuhaf..

Kesinlikle çok Öküzler en incesi bile! Aslında hep öyle konuşmaz ama sinirli olduğunu vurgulamaya çalışıyo galiba. Manyak mi ne Ayy canimm iyi ki doğmuşum doğum günüm kutlu olsun di miii diyip boynuna mi atlamami bekliyo anlamadım !

Doğum günü olayına önem veririm. Kutlamaması ve böyle bir durum olması can sıkıcı olmuş. Sabah gelip affettirir kendini umarım. Doğum gününüz kutlu olsun.

İşte sorun orada canım asla kendisini affettirme çabasına girmez ve gayet haklı hissediyor kendisini. Ben küsmeyi sevmem barışırim normalde ama çok kırıldım yahu ;

Yok hediyeyi önceden söylemişti bana daha alamadı. Ben beğeneyim öyle alicakti ben daha beğenemedimama almiycam istemiyorum ben para biriktirir alırım diycemmm

oldum ama canım böyle bi konuda böyle davranıRSA gerçekten değersiz olduğumu düşünürüm ve düşünüyorum. Halbuki ki canım ne kadar da pasta istiyorduuu

Teşekkür ederim bu arada

İlk kez Hayır dediğiniz için belki sonuca saskinsiniz.. hep evet diyince hersey yolunda gibi geliyor asıl catisinca tanıyor insan karsisindakini.. Bu kadar uzmeyin kendinizi.. fikrinizi söylediniz kiziyorsa bırakın kizsin.. sakinlesince asıl konuşmayı yaparsiniz.. umarım ufacık karşı gelmeleri kendine hakaret sayan biri değildir.. başka şeye sıkılmıs böyle patlamistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…