- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Misirpatlagi
-
Eşinin anlayacağı dili biliyorsundur.Bir odunun yontulma hikayesitebrik ederim
İnşallah anlar pozitiflesir bana gulucukler saçar umarım :)
Teşekkür ederim.. peki sizce suan nasıl bi yol sergilemeliyim? Ben mi konuşayım yoksa aynen eve geldiği zaman konuşmayım yemeğini koyayım onun konuşmasını mi bekleyim.
Onu bekleme düşüncesi şimdiden gerdi beni :)
Eşinin anlayacağı dili biliyorsundur.
Ona uygun bir dille ve uygun bir zamanda ,mutlaka konuş ama.O konuşmadan kapatmaya çalışacaktır tipik erkek davranışı.
Sen konuştuktan sonra kapat.
Sevmediğin tavrını mutlaka söyle.Tartışmaya tamam ama gereksiz büyütmeyi seviyorum de mesela,artık neresi hoşuna gitmiyorsa.
Zaten sakin davranıyormuşsun,daha da abartamaz.
Abartırsa da gel yine yaz sonucu
Her zamanki tavrın işe yaramıyorsa köklü bir değişim şart demektirKısacası her zaman ki gibi davran diyorsun :) inşallah ise yarar zaten onunla konuşmamı bekliyor kesin kendisi konuşunca incileri dökülür saniyo galiba :) haber vericem gidişatı poff Allahım yardım et :)
Ben konuyu açarım çünkü bekleyip canımı sikamam tez canlıyım.. ama baktiniz uygun zaman değilmiş kısa kesin.. sorunu büyümenin alemi yok.. mutlaka konusacaksiniz ve ben pozitif insanların isterlerse negatif insanları iyi yönde etkileyecegini düşünüyorum.. tam olarak neye kızdigini anlatmasini isteyin.. derdin ne be adam i yumusatarak :) bence karşılıklı yumusayacak bi çift gibisiniz..
Dayak lazım onlara dayakkkkHer zamanki tavrın işe yaramıyorsa köklü bir değişim şart demektir
Senle hergün beraber, adam ailesiyle hep birlikte kahvaltı etmek istemiş bunda ne var tamam hayatım demiyorsun da önce eve gidelim sinirlenince tamam annene gidelim diyorsun çocuk mu bu adam sinirlenir tabi. Herkes aç onlar evinde siz evinizde yiyin varmı böyle bişey ayrı gayrı.Bence eşine ilk başta tamam demeliydin Evlilik kendini törpülemektir kendinden ödün vermektir düşünerek yaşamaktır yoksa milyonlarca boşanan sonrada ah vah eden ya da iyi ki boşandım bekar hayatı güzelmiş diye etrafa palavra atıp içten içe evli çiftleri kıskanan kadınlardan olursunuz.ayrıca adam size yer misin diye laf vermiş bende yenicem diyorum diyorsun konuşmuyorum diyorsun daha ne yazıcaksan erkekler en çok küsen konuşmayan kadından nefret ederler. ayrıca doğum gününde haklıda olsa konuyu kapatıp devam etmeliydi oda büyük kabalık olmuş. Bence olay daha fazla büyümeden konuş derim Mutlu yıllar:)
Senle hergün beraber, adam ailesiyle hep birlikte kahvaltı etmek istemiş bunda ne var tamam hayatım demiyorsun da önce eve gidelim sinirlenince tamam annene gidelim diyorsun çocuk mu bu adam sinirlenir tabi. Herkes aç onlar evinde siz evinizde yiyin varmı böyle bişey ayrı gayrı.Bence eşine ilk başta tamam demeliydin Evlilik kendini törpülemektir kendinden ödün vermektir düşünerek yaşamaktır yoksa milyonlarca boşanan sonrada ah vah eden ya da iyi ki boşandım bekar hayatı güzelmiş diye etrafa palavra atıp içten içe evli çiftleri kıskanan kadınlardan olursunuz.ayrıca adam size yer misin diye laf vermiş bende yenicem diyorum diyorsun konuşmuyorum diyorsun daha ne yazıcaksan erkekler en çok küsen konuşmayan kadından nefret ederler. ayrıca doğum gününde haklıda olsa konuyu kapatıp devam etmeliydi oda büyük kabalık olmuş. Bence olay daha fazla büyümeden konuş derim Mutlu yıllar:)
Hediyeyi kaynatmış oldu arada
Bu arada böyle kavgalarda amaç zaten sana kendini değersiz hissettirmek.Senin gardın düşecek ve amacına ulaşacak.
Ben de düşmüştüm bu tufaya bir kere.
Şimdi o düşünüyor nasıl kavga çıkmaz diye.
Kavgayı erkek gibi edişim tescillidir.
Bu aradaa
Happy Birthday To Youuuu
Allah ikinizde sabır versin mutluluklar:)Canimmsinnn
Arkadaş kocamin boynuna atlamamı bekliyo kocacimm bugün doğum günüm hadi afettim seni dememi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?