Hayal kırıklığı.. :(

Rahatligin battigi insan türü kocan.

Sacma sapan cok gereksiz bir tavir sergilemis.
ALLAH askina ortada ne var ki? Evde kahvakti yapalim demissin.bu mu yani?
Gorende anasina babasina sovdun zanneder verdigi tepkiye.

Ay ayyy bazen erkeleri olduresim geliyor ALLAH affetsin

Ayy o ne öyle ergen gibi her şeye böyle yapıyorsa işiniz zor.

Sinirlendi mi gözü dönüyo konuşmalarımi anlamıyo. Halbuki ben mantıklı saygılı sonu hep tatlıya bağlayan konuşmalar yaparım. Ama hep trip hiç cekemiyorum. Trip attığında söylüyorum hatta kaç yaşındasin Allah aşkına kocaman adamsın diyorum. Cevaba bak; 1 yaşındayım

Senin yazılarına hastayım ya bu kdar mı uyumlu çift olursunuz eşinle

Konu sahibi doğum günün kutlu olsun öncelikle .
Bana göre eşiniz sinirli de olsa aslında adımlar atmış .ama siz hayır yemeyeceğim diyerek kapatmışsınız , haliyle doğum günü hatırlaması da olmadı ne yazıkki

Ya aslında ben istemesem bile eşimin gidipte mutlu olacağı yerlere katlanirim çok kasilmadigim süreci. Yani aykırı bi insan değilim ama fikirlerimi de söylerim. Öyle herseye evet değil ama Hayır demem için de geçerli bir nedenimin olmasi gerek bana göre. Çünkü küçük yerdeyiz gideceğimz yerler kısıtlı zaten. Ay çok sinirleniyorm aklıma geldikçe
Başka bişeye sikilmis dolmuş bunalmis olabilir. Ama galiba arada bi hayır demek lazım keyfi de olsa. Yani yaranamadigimi verdikçe daha fazla beklediğini anladım sankim

Ben eve gidiyorum dedim ve gittim diye yolda arayıp telefonda bağıra bağıra si..r git dedi.
Buna eziklendim,yuttum acemilik işte evliliğimizin ilk ayı idi sanırım.Çok üzüldüm değersiz hissettim falan.
Sonra bir ara tekrar başka bi mevzuda ki benden kaynaklanan bir durum varsa ne olayım,hepsi ondan kaynaklamıştı,yine s..tir git deyince 'olur dedim,seve seve,kime ..tireyim onu da söyle,kesin bildiğin var ki ısrarla söylüyorsun deyince öfkeden deliye döndü ama bir daha şakasını bile yapamadı.
Kavga bile çıkacağı zaman kendi bastırır.
Artık ona da tecrübem var .Canı istiyorsa etsin kavga.

Aynen canım alt tarafı evde yapalım dedim ki orada yok canım burda yer gideriz dese bişi demezdim. Deveyi diken insanı s.... tövbe yaaa gece gece

teşekkür ederim.

Karsinizdaki kim olursa olsun aşırı verici olmak hiç iyi değil.. evlat bile olsa.. zamanla ilişki de alt üst ilişkisi oluyor ve bi kere çizgi dışına çıkınca sizden kötüsü olmuyor sanki aldatmis kandirmis oluyorsunuz.. hani sen fedakardin hani hani diye bi sinir oluyorlar..

Ama ben de ona yiycek misin dedim yok dedi. Hatta hazırladım sabah kahvaltıyi patatesleri bile soydum yine de kendine göre yap dedi sert bi şekilde. Ee ben yapınca yemiyor ben o yapınca da yemem yani. o doğum günü kutlanacaktii şaka bi yana canım çok sildi

Teşekkür ederim bu arada

Bende oyle yapiyorum. Kavga cikacak oldumu haksiz oksamda hakliymissim gibi davranıyorsum. Onceden durust davraniyordum. Baktim yok. Uzattikca uzatiyor. Bende haksizken bile uste cikmaya basladim. Nekadarda yapsam yine onu gecemiyorum tabiiki :)
Ama erkeklere cok yumusak davranmaya gelmiyor. Kendilerini birsey zannediyorlar sonra.

Tecrübe diyoruz buna o kadar ağır kelimeler skintili yaa. Insallah hicbi sorun kalmaz esinle tatli tatli konusursunuz hep :)
çok güzel ve cok zor şu evlilikkkkkk

Aynen canım çok haklısın. İnşallah dengeyi sağlayabilirim çok fazla taviz vermiyorum tatlı tatlı orta yolu buluyorum hep ama aramızda ki dengesizlik benim hep çok pozitif olmam ve kolay şeylerle mutlu olmam. Eşiminde negatif olup kolay kolay mutlu olmaması inşallah hallolur bakalım artık neler olucak yarin

Tecrübe diyoruz buna o kadar ağır kelimeler skintili yaa. Insallah hicbi sorun kalmaz esinle tatli tatli konusursunuz hep :)
çok güzel ve cok zor şu evlilikkkkkk
2 yıldır maşallah çok iyi.
Bir keresinde de tartıştığımız bi zamanda-yine aynı aralar-sirke sürdüm yüzüme diye tüm şişeyi sür anca güzelleşirsin dedi.Ben de hiç istifimi bile bozmadan hadi ben şişeyle kurtarırım sana fıçı lazım onu napcaz diyince ,,beni artık hep güzel karım diye seviyor.
Ben artık pabuç bırakmam onun ego savaşlarına.
Dünyada benden daha özel,güzel ve kıymetli hiçbir varlık olmadığına göre,istemeyenin cehenneme kadar yolu var.
3.yılımıza giriyoruz ve ben artık kavga vs istemiyorum.net.
İnşallah senin öküzcük de adam olur,anlar kıymetini.

Doğum gününün telafisi olur yeter ki aranızda sorun kalmasın.. pozitif olmanız çok güzel kaybetmeyin bunu..

Bir odunun yontulma hikayesi tebrik ederim

İnşallah anlar pozitiflesir bana gulucukler saçar umarım :)

Doğum gününün telafisi olur yeter ki aranızda sorun kalmasın.. pozitif olmanız çok güzel kaybetmeyin bunu..

Teşekkür ederim.. peki sizce suan nasıl bi yol sergilemeliyim? Ben mi konuşayım yoksa aynen eve geldiği zaman konuşmayım yemeğini koyayım onun konuşmasını mi bekleyim.
Onu bekleme düşüncesi şimdiden gerdi beni :)

Senle hergün beraber, adam ailesiyle hep birlikte kahvaltı etmek istemiş bunda ne var tamam hayatım demiyorsun da önce eve gidelim sinirlenince tamam annene gidelim diyorsun çocuk mu bu adam sinirlenir tabi. Herkes aç onlar evinde siz evinizde yiyin varmı böyle bişey ayrı gayrı.Bence eşine ilk başta tamam demeliydin Evlilik kendini törpülemektir kendinden ödün vermektir düşünerek yaşamaktır yoksa milyonlarca boşanan sonrada ah vah eden ya da iyi ki boşandım bekar hayatı güzelmiş diye etrafa palavra atıp içten içe evli çiftleri kıskanan kadınlardan olursunuz.ayrıca adam size yer misin diye laf vermiş bende yenicem diyorum diyorsun konuşmuyorum diyorsun daha ne yazıcaksan erkekler en çok küsen konuşmayan kadından nefret ederler. ayrıca doğum gününde haklıda olsa konuyu kapatıp devam etmeliydi oda büyük kabalık olmuş. Bence olay daha fazla büyümeden konuş derim Mutlu yıllar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…