- Konu Sahibi Misirpatlagi
-
Ayy o ne öyle ergen gibi her şeye böyle yapıyorsa işiniz zor.
Hediyeyi kaynatmış oldu arada
Bu arada böyle kavgalarda amaç zaten sana kendini değersiz hissettirmek.Senin gardın düşecek ve amacına ulaşacak.
Ben de düşmüştüm bu tufaya bir kere.
Şimdi o düşünüyor nasıl kavga çıkmaz diye.
Kavgayı erkek gibi edişim tescillidir.
Bu aradaa
Happy Birthday To Youuuu
İlk kez Hayır dediğiniz için belki sonuca saskinsiniz.. hep evet diyince hersey yolunda gibi geliyor asıl catisinca tanıyor insan karsisindakini.. Bu kadar uzmeyin kendinizi.. fikrinizi söylediniz kiziyorsa bırakın kizsin.. sakinlesince asıl konuşmayı yaparsiniz.. umarım ufacık karşı gelmeleri kendine hakaret sayan biri değildir.. başka şeye sıkılmıs böyle patlamistir..
Ben eve gidiyorum dedim ve gittim diye yolda arayıp telefonda bağıra bağıra si..r git dedi.Yok hediyeyi önceden söylemişti bana daha alamadı. Ben beğeneyim öyle alicakti ben daha beğenemedimama almiycam istemiyorum ben para biriktirir alırım diycemmm
oldum ama canım böyle bi konuda böyle davranıRSA gerçekten değersiz olduğumu düşünürüm ve düşünüyorum. Halbuki ki canım ne kadar da pasta istiyorduuu
Teşekkür ederim bu arada
Rahatligin battigi insan türü kocan.
Sacma sapan cok gereksiz bir tavir sergilemis.
ALLAH askina ortada ne var ki? Evde kahvakti yapalim demissin.bu mu yani?
Gorende anasina babasina sovdun zanneder verdigi tepkiye.
Ay ayyy bazen erkeleri olduresim geliyor ALLAH affetsin
Senin yazılarına hastayım ya bu kdar mı uyumlu çift olursunuz eşinle
Konu sahibi doğum günün kutlu olsun öncelikle .
Bana göre eşiniz sinirli de olsa aslında adımlar atmış .ama siz hayır yemeyeceğim diyerek kapatmışsınız , haliyle doğum günü hatırlaması da olmadı ne yazıkki
Ya aslında ben istemesem bile eşimin gidipte mutlu olacağı yerlere katlanirim çok kasilmadigim süreci. Yani aykırı bi insan değilim ama fikirlerimi de söylerim. Öyle herseye evet değil ama Hayır demem için de geçerli bir nedenimin olmasi gerek bana göre. Çünkü küçük yerdeyiz gideceğimz yerler kısıtlı zaten. Ay çok sinirleniyorm aklıma geldikçe
Başka bişeye sikilmis dolmuş bunalmis olabilir. Ama galiba arada bi hayır demek lazım keyfi de olsa. Yani yaranamadigimi verdikçe daha fazla beklediğini anladım sankim
Senin yazılarına hastayım ya bu kdar mı uyumlu çift olursunuz eşinle
Konu sahibi doğum günün kutlu olsun öncelikle .
Bana göre eşiniz sinirli de olsa aslında adımlar atmış .ama siz hayır yemeyeceğim diyerek kapatmışsınız , haliyle doğum günü hatırlaması da olmadı ne yazıkki
Bende oyle yapiyorum. Kavga cikacak oldumu haksiz oksamda hakliymissim gibi davranıyorsum. Onceden durust davraniyordum. Baktim yok. Uzattikca uzatiyor. Bende haksizken bile uste cikmaya basladim. Nekadarda yapsam yine onu gecemiyorum tabiiki :)Ben eve gidiyorum dedim ve gittim diye yolda arayıp telefonda bağıra bağıra si..r git dedi.
Buna eziklendim,yuttum acemilik işte evliliğimizin ilk ayı idi sanırım.Çok üzüldüm değersiz hissettim falan.
Sonra bir ara tekrar başka bi mevzuda ki benden kaynaklanan bir durum varsa ne olayım,hepsi ondan kaynaklamıştı,yine s..tir git deyince 'olur dedim,seve seve,kime ..tireyim onu da söyle,kesin bildiğin var ki ısrarla söylüyorsun deyince öfkeden deliye döndü ama bir daha şakasını bile yapamadı.
Kavga bile çıkacağı zaman kendi bastırır.
Artık ona da tecrübem var .Canı istiyorsa etsin kavga.
Ben eve gidiyorum dedim ve gittim diye yolda arayıp telefonda bağıra bağıra si..r git dedi.
Buna eziklendim,yuttum acemilik işte evliliğimizin ilk ayı idi sanırım.Çok üzüldüm değersiz hissettim falan.
Sonra bir ara tekrar başka bi mevzuda ki benden kaynaklanan bir durum varsa ne olayım,hepsi ondan kaynaklamıştı,yine s..tir git deyince 'olur dedim,seve seve,kime ..tireyim onu da söyle,kesin bildiğin var ki ısrarla söylüyorsun deyince öfkeden deliye döndü ama bir daha şakasını bile yapamadı.
Kavga bile çıkacağı zaman kendi bastırır.
Artık ona da tecrübem var .Canı istiyorsa etsin kavga.
Karsinizdaki kim olursa olsun aşırı verici olmak hiç iyi değil.. evlat bile olsa.. zamanla ilişki de alt üst ilişkisi oluyor ve bi kere çizgi dışına çıkınca sizden kötüsü olmuyor sanki aldatmis kandirmis oluyorsunuz.. hani sen fedakardin hani hani diye bi sinir oluyorlar..
Canim teşekkür ederim.. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah....Doğum günün kutlu olsun
2 yıldır maşallah çok iyi.Tecrübe diyoruz bunao kadar ağır kelimeler skintili yaa. Insallah hicbi sorun kalmaz esinle tatli tatli konusursunuz hep :)
çok güzel ve cok zor şu evlilikkkkkk
Aynen canım çok haklısın. İnşallah dengeyi sağlayabilirim çok fazla taviz vermiyorum tatlı tatlı orta yolu buluyorum hep ama aramızda ki dengesizlik benim hep çok pozitif olmam ve kolay şeylerle mutlu olmam. Eşiminde negatif olup kolay kolay mutlu olmamasıinşallah hallolur bakalım artık neler olucak yarin
2 yıldır maşallah çok iyi.
Bir keresinde de tartıştığımız bi zamanda-yine aynı aralar-sirke sürdüm yüzüme diye tüm şişeyi sür anca güzelleşirsin dedi.Ben de hiç istifimi bile bozmadan hadi ben şişeyle kurtarırım sana fıçı lazım onu napcaz diyince ,,beni artık hep güzel karım diye seviyor.
Ben artık pabuç bırakmam onun ego savaşlarına.
Dünyada benden daha özel,güzel ve kıymetli hiçbir varlık olmadığına göre,istemeyenin cehenneme kadar yolu var.
3.yılımıza giriyoruz ve ben artık kavga vs istemiyorum.net.
İnşallah senin öküzcük de adam olur,anlar kıymetini.
Doğum gününün telafisi olur yeter ki aranızda sorun kalmasın.. pozitif olmanız çok güzel kaybetmeyin bunu..
İnşallah canım çok sağolCanim teşekkür ederim.. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?