Konun bu cümleyi kurabilen biri seni gerçekten seviyor mudan çok niye neden sebebi ne?Konu gorumcem degil aslinda kizlar ne dedigi nasil dedigi onemli degil
Konum bu cumleyi kurabilen biri beni gercekten seviyor olabilir mi yoksa 5 yildir sadece ben kendimi onun beni cok sevdigine mi inandirmisim
Konu gorumcem degil aslinda kizlar ne dedigi nasil dedigi onemli degil
Konum bu cumleyi kurabilen biri beni gercekten seviyor olabilir mi yoksa 5 yildir sadece ben kendimi onun beni cok sevdigine mi inandirmisim
kizlar ne diyeyim klasik herseye karisan gorumce, tut dugun tarihimden sacimin rengine kadar
bi kek yapsam eline saglik demek yerine sekeri az gelmis der, senin gobegin var o elbise sana yakismaz der, ben kardesime o renk kravat taktirmam der( yani sen kimsin belki karisi olacaksin ama kardesim icim secimleri ben yapiyorum) bu tarz seyler
kizlar ne diyeyim klasik herseye karisan gorumce, tut dugun tarihimden sacimin rengine kadar
bi kek yapsam eline saglik demek yerine sekeri az gelmis der, senin gobegin var o elbise sana yakismaz der, ben kardesime o renk kravat taktirmam der( yani sen kimsin belki karisi olacaksin ama kardesim icim secimleri ben yapiyorum) bu tarz seyler
Bu kadar karıştırmayın her şeye bu nedir benim burdan ruhum daraldı.kizlar ne diyeyim klasik herseye karisan gorumce, tut dugun tarihimden sacimin rengine kadar
Bu tarz şeyleri sürekli nşanlınıza söylemeden kendiniz halletmeye çalışmalısınız. O ince laf sokuyorsa siz de ince laf sokun. Ama bu yaptıklarında her seferinde nişanlınıza laf söylerseniz o cümleyi duymanız olası.
onuda denedim bende laf soktum
gidip nisanlima aglamis sizlamis bana bunu bunu dedi diye nisanlimda yanlis anlamissin diye ona beni savunmus ama bana geldi ablam agladi kirilmis daha dikkatli ol canim tatsizlik olmasin cok uzulurum diye
ama ben ablasiyla ilgili soyledigimde onu dusman yapmak istiyormusumbunuda mi gorumcem diyor ona yoksa ne bileyim
onuda denedim bende laf soktum
gidip nisanlima aglamis sizlamis bana bunu bunu dedi diye nisanlimda yanlis anlamissin diye ona beni savunmus ama bana geldi ablam agladi kirilmis daha dikkatli ol canim tatsizlik olmasin cok uzulurum diye
ama ben ablasiyla ilgili soyledigimde onu dusman yapmak istiyormusumbunuda mi gorumcem diyor ona yoksa ne bileyim
O zaman ağır saçmalamış. Peki şunu sorayım görümce misal ben ona bu kravatı taktırmam dese ama o kravatı siz almış olsanız nişanlınız giyer mi? Ya da görümce süğününüzde bir şeye karışsa siz başka bir şey isteseniz nişanlınız ne yapar? Ynai görümce konuşsa konuşsa sonuçta gene de sizin istediğiniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?