Hayal kırıklığım

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Kizlar 5 yillik iliskimde nisanlimin sevgisinden asla suphe etmedim ta ki dun aksam su cumleyi duyana kadar: "Beni ablamla dusman yapmaya calisiyorsun"
Gorumcemle yildizimiz barismadi kendisi beni sevmedi ailesinin kardesinin beni sevmesinide kendisine pek yediremedi, yani anladigim bu.
Nisanlima meger her bahsettigimde beyefendi bana hak verecegine hep beni suclamis ve sucluyor.

Ben kimin Allah askina komsu mu akraba mi arkadas mi, ben niye onu ailesinden biriyle dusman etme cabasina gireyim, bu dusuncesi beni cok yaraladi

Sizce nisanlisina boyle bir sey soyleyebilen biri, onu gercekten seviyormudur? ilk defa beni sevmedigini dusunuyorum ve evlilik hazirligi icerisindeyken nebileyim hic olmadi hemde hic o beni sevdigi olarak degilde aile iliskilerini bozmaya calisan biri olarak goruyor demek ki, anladigim bu oldu

Konu gorumcem degil aslinda kizlar ne dedigi nasil dedigi onemli degil

Konum bu cumleyi kurabilen biri beni gercekten seviyor olabilir mi yoksa 5 yildir sadece ben kendimi onun beni cok sevdigine mi inandirmisim

Ne söyledin yada ne yaptın ki nisanlin bunu söyledi.
Bunu yazarsan sağlıklı bir yorum yazabilirim

Konum bu cumleyi kurabilen biri beni gercekten seviyor olabilir mi yoksa 5 yildir sadece ben kendimi onun beni cok sevdigine mi inandirmisim
Konun bu cümleyi kurabilen biri seni gerçekten seviyor mudan çok niye neden sebebi ne?
Ona göre diğer soruna cevap alabilirsin

valla daha şimdiden sana bu cümleyi kuruyorsa evlenince neler olmaz, ailesi tarafından doldurulan klasik türk erkeği gibi geldi

Ben şu gelinlere düşman olan görümceleri ve kaynanaları anlamıyorum yani sizde evlendiniz. Sizin oğlunuzun yada kardeşinizin turşusunumu kuracaksınız okadar emek edilmiş zaman gecıırılmıs 5 yıl verilmiş nişanlanılmıs ee bu ara bozmalar niye?? Anlamıyorum bir bayan " gelin " statüsüne geçince görümce de ve kv de ne gb hissiyatlar oluyor? Yahu kadın gidio oğluna kendi kız kardeşinin kızını alıyor yegenını alıyor o kız kendi oğluyla evlenmeden önce yegeniydi ve baya iyi bir yegendi ki gozune kestrdı aldı diyelim, gelin olunca ne değişiyor nie kötü oluyor. Bence aranıza mesafe koyun kimse sizi sevmek zorunda değil sizde onları sevmek zorunda değilsiniz iki tarafında birbirne saygı duyulması dısında. kimseye de bir şeye inandırmak yada yapmadıklarınız soylemedıklerınız üzerine kendinizi aklmak zorunda değilsiniz. Aılesıyle ilgili olan konularda yorum yapmayın derim.

kizlar ne diyeyim klasik herseye karisan gorumce, tut dugun tarihimden sacimin rengine kadar
bi kek yapsam eline saglik demek yerine sekeri az gelmis der, senin gobegin var o elbise sana yakismaz der, ben kardesime o renk kravat taktirmam der( yani sen kimsin belki karisi olacaksin ama kardesim icim secimleri ben yapiyorum) bu tarz seyler

Ben çok sevdiğim eşime bir gün defol git seni artık sevmiyorum dedim.
Ve bunu derken kalbime resmen bıçak saplandı. Ama yinede söyledim çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok.
Bazen insanlar cümlelerinin nereye varacağını düşünemez damarına basılınca bir anda çıkar cümleler ağızdan.
Bence çok takılmayın.
Ben daha sonra eşimle barıştım, tabi ki benim onu ne kadar sevdiğimi bildiği için barıştık.
Olabiliyor yani hemen aman beni sevmiyor diye düşünmeyin.

Bu tarz şeyleri yapan birini savunuyorsa hazırlıklı ol.
Daha çok hayal kırıklığı yaşayacaksın..

Nişanlın abla kuzusu herhalde
Daha şimdiden böyle diyorsa evlendikten sonra neler der kim bilir
Çok sorunlar yaşayabilirsin çok konular açarmışsın gibime geliyor
Acele etme derim
Evleneceğin erkek senin arkanda durmalı sana sahip çıkıp korumalı böyle suçlayıcı davranmamalı
Baktın gördün böyle devam ediyor ver yolu gitsin ablasına

Bu tarz şeyleri sürekli nşanlınıza söylemeden kendiniz halletmeye çalışmalısınız. O ince laf sokuyorsa siz de ince laf sokun. Ama bu yaptıklarında her seferinde nişanlınıza laf söylerseniz o cümleyi duymanız olası.

Bu kadar karıştırmayın her şeye bu nedir benim burdan ruhum daraldı.
Bir eleştiri yaptığında ben böyle uygun görüyorum.
Ben böyle seviyorum.
Zaten kimsenin zevki beni ilgilendirmez bu benim zevkim gibi cümleler kurun.
Nalet olsun kuzuuum böyle görümcelere ve kaynanalara

onuda denedim bende laf soktum
gidip nisanlima aglamis sizlamis bana bunu bunu dedi diye nisanlimda yanlis anlamissin diye ona beni savunmus ama bana geldi ablam agladi kirilmis daha dikkatli ol canim tatsizlik olmasin cok uzulurum diye

ama ben ablasiyla ilgili soyledigimde onu dusman yapmak istiyormusum bunuda mi gorumcem diyor ona yoksa ne bileyim

O zaman ağır saçmalamış. Peki şunu sorayım görümce misal ben ona bu kravatı taktırmam dese ama o kravatı siz almış olsanız nişanlınız giyer mi? Ya da görümce süğününüzde bir şeye karışsa siz başka bir şey isteseniz nişanlınız ne yapar? Ynai görümce konuşsa konuşsa sonuçta gene de sizin istediğiniz olur mu?

İşi bilmiyorsun sen, sen daha çok ağla.

Soğuk ve keyifsiz ol.
Bir şeyim yok iyi hissetmiyorum de ama hiç anlatma.
Zorlayınca ağlayarak dökül.
Üzüldüm böyle yapmasına ama olsun sorun değil de mesela.

Dediğime bakma hayatta yapamam ama yapanlar rahat ediyor

Ailesini nişanlısına, eşine şikayet eden her kadın ilişkisinin bir döneminde bu tarz bir cümle duyacaktır mutlaka...

evet bu konuda haklisin
nisanimizda nisanlim o kravati takti, ablasinin dedigini yapmaz benim dedigimi yapar normalde daima oyle oldu bugune kadar geri donup dusundumde hep istedigimi yapti, benim ona kirilmamdan cekinir normalde nisanlim beni kirmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…