Ailesini nişanlısına, eşine şikayet eden her kadın ilişkisinin bir döneminde bu tarz bir cümle duyacaktır mutlaka...
ama o da bilsin istiyorum hep
Canim eger gorumcenle ilgili her muhabbette onun hakkinda kotu konusuyorsan nisanlinin boyle dusunmesi normal. Bu cumle sevip sevmedigini gostermez ki. Ayrica kardesimle ilgili surekli kotu konusan birini sevmeye devam eder miydim bilmiyorum ama hayatimda istemeyecegim kesinKonu gorumcem degil aslinda kizlar ne dedigi nasil dedigi onemli degil
Konum bu cumleyi kurabilen biri beni gercekten seviyor olabilir mi yoksa 5 yildir sadece ben kendimi onun beni cok sevdigine mi inandirmisim
Bunlari yapan gorumceyle fazla muhattap olmamak en iyisi bencekizlar ne diyeyim klasik herseye karisan gorumce, tut dugun tarihimden sacimin rengine kadar
bi kek yapsam eline saglik demek yerine sekeri az gelmis der, senin gobegin var o elbise sana yakismaz der, ben kardesime o renk kravat taktirmam der( yani sen kimsin belki karisi olacaksin ama kardesim icim secimleri ben yapiyorum) bu tarz seyler
sen nişanlına sürekli ablasını çekiştirsen adamın nişan atması lazım bu lafla. bunu yapmadığına göre ablası onu dolduruyor. eşin olunca da böyle doldur boşalt olursa işi zor.
nişanlına "madem ben aranızda kara çalıyım. ayrılalım de" bakalım ne diyecek?
Hiç görümceni karşına alıp sana karşı neden böyle davrandığını sordun mu?
1. Görümcenle zorunlu durumlar dışında muhatap olmaKizlar 5 yillik iliskimde nisanlimin sevgisinden asla suphe etmedim ta ki dun aksam su cumleyi duyana kadar: "Beni ablamla dusman yapmaya calisiyorsun"
Gorumcemle yildizimiz barismadi kendisi beni sevmedi ailesinin kardesinin beni sevmesinide kendisine pek yediremedi, yani anladigim bu.
Nisanlima meger her bahsettigimde beyefendi bana hak verecegine hep beni suclamis ve sucluyor.
Ben kimin Allah askina komsu mu akraba mi arkadas mi, ben niye onu ailesinden biriyle dusman etme cabasina gireyim, bu dusuncesi beni cok yaraladi
Sizce nisanlisina boyle bir sey soyleyebilen biri, onu gercekten seviyormudur? ilk defa beni sevmedigini dusunuyorum ve evlilik hazirligi icerisindeyken nebileyim hic olmadi hemde hic o beni sevdigi olarak degilde aile iliskilerini bozmaya calisan biri olarak goruyor demek ki, anladigim bu oldu
kizlar ne diyeyim klasik herseye karisan gorumce, tut dugun tarihimden sacimin rengine kadar
bi kek yapsam eline saglik demek yerine sekeri az gelmis der, senin gobegin var o elbise sana yakismaz der, ben kardesime o renk kravat taktirmam der( yani sen kimsin belki karisi olacaksin ama kardesim icim secimleri ben yapiyorum) bu tarz seyler
onuda denedim bende laf soktum
gidip nisanlima aglamis sizlamis bana bunu bunu dedi diye nisanlimda yanlis anlamissin diye ona beni savunmus ama bana geldi ablam agladi kirilmis daha dikkatli ol canim tatsizlik olmasin cok uzulurum diye
ama ben ablasiyla ilgili soyledigimde onu dusman yapmak istiyormusumbunuda mi gorumcem diyor ona yoksa ne bileyim
Sakın ayrilayim deme pisman olursun.. bosbos kuruntulara kapilma nisanlinin alinganligi uzerindeymis idare et geç olur oyle seylerKizlar 5 yillik iliskimde nisanlimin sevgisinden asla suphe etmedim ta ki dun aksam su cumleyi duyana kadar: "Beni ablamla dusman yapmaya calisiyorsun"
Gorumcemle yildizimiz barismadi kendisi beni sevmedi ailesinin kardesinin beni sevmesinide kendisine pek yediremedi, yani anladigim bu.
Nisanlima meger her bahsettigimde beyefendi bana hak verecegine hep beni suclamis ve sucluyor.
Ben kimin Allah askina komsu mu akraba mi arkadas mi, ben niye onu ailesinden biriyle dusman etme cabasina gireyim, bu dusuncesi beni cok yaraladi
Sizce nisanlisina boyle bir sey soyleyebilen biri, onu gercekten seviyormudur? ilk defa beni sevmedigini dusunuyorum ve evlilik hazirligi icerisindeyken nebileyim hic olmadi hemde hic o beni sevdigi olarak degilde aile iliskilerini bozmaya calisan biri olarak goruyor demek ki, anladigim bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?