Hayal kırıklığım

Ay uğraşılmaz böyle ,kardeş meraklısı görümceler tanıyorum KV den ziyade bunlar kendisini gelinle kıyaslar,genelde sorunlu histerik tiplerdir ,sanki sen kardeşiyle evlenince kardeşi kendisini artık sevmeyecek sanırlar,bende görümceyim ama hiç bu tür yaklaşımım olmadı banane saçından göbeğinden niye söyleyim beni ne ilgilendirir ,rahatsızlık vermek istiyorsa söyler tabi,ama erkek ler genelde bayanlar arasındaki diyalog lara karışmamalı bence ,düşman etmeye çalışıyorsun lafı ağır olmuş,ne yapayım onun huyu böyle diyebilirdi mesela çok taraf olmak istemiyorsa

sen nişanlına sürekli ablasını çekiştirsen adamın nişan atması lazım bu lafla. bunu yapmadığına göre ablası onu dolduruyor. eşin olunca da böyle doldur boşalt olursa işi zor.
nişanlına "madem ben aranızda kara çalıyım. ayrılalım de" bakalım ne diyecek?

Hiç görümceni karşına alıp sana karşı neden böyle davrandığını sordun mu?

Konu gorumcem degil aslinda kizlar ne dedigi nasil dedigi onemli degil

Konum bu cumleyi kurabilen biri beni gercekten seviyor olabilir mi yoksa 5 yildir sadece ben kendimi onun beni cok sevdigine mi inandirmisim
Canim eger gorumcenle ilgili her muhabbette onun hakkinda kotu konusuyorsan nisanlinin boyle dusunmesi normal. Bu cumle sevip sevmedigini gostermez ki. Ayrica kardesimle ilgili surekli kotu konusan birini sevmeye devam eder miydim bilmiyorum ama hayatimda istemeyecegim kesin

Siz iyi niyetli de olsanız ki genelde bunu pek iyi niyetle yapmayız;sonuç ortada ve bu hemen hemen tüm erkekler için de aynı kapıya çıkıyor!Şikayet olarak algılanıyor....

Bunlari yapan gorumceyle fazla muhattap olmamak en iyisi bence

oyle bir duruma geldik daha once bundan sonraa benim hayatim sensin seni asla birakmam sen bana baksana ablami ne yapacaksin onunla yasamayacagiz tarzinda konusuyor

Hiç görümceni karşına alıp sana karşı neden böyle davrandığını sordun mu?

cooooook mantikli

1. Görümcenle zorunlu durumlar dışında muhatap olma
2. Nişanlına onu şikayet etme hatta onun hakkında hiç konuşma

Aynı sebepten ayrıldım ben de. Nişanlı değildik ama erkek arkadaşımın ablası benden garip bir şekilde hoşlanmadı. İlk kez buluştuğumuzda halimi hatrımı bile sormadı, konuşma falan ben başlattım. Haliyle rahatsız olmuştum, bunu erkek arkadaşımla paylaştığımda aynen sizin nişanlınız gibi beni suçlamıştı. Önce yanlış anlamışsındır'dan başladı senin ablamla derdin ne'ye kadar geldi. Ben direkt "Bitsin" dedim, ileride daha kötülerinin olabileceğini, ablasıyla aramızın daha da kötüleşeceğini ve erkek arkadaşımın beni hep haksız göreceğini anlamıştım. Size bunu yapın diyemem ama bu durum böyle sürecekse daha çok mutsuz olursunuz.

Ne yaptınız ne dediniz bunları iyi tartın, ona göre karar verin.
Benim de kayınvalidem beni hiç sevmez. Çeneme estetik yaptırmaya karar vermişti daha tanışmadan. Resmimi görmüş çenem çirkinmiş. İlk gördüğünde boyun kısa dedi, ardından sana yağ takviyesi lazım dolgun vücut daha iyi olur dedi. ben de tabii sinir oldum. Sürekli laf soktum. Eşimi de baya doldurdum. En sonunda sen annemle aramı bozmaya çalışıyorsun dedi.
Durdum düşündüm, gerçekten de öyleydi. Annesi beni sevmedi istemedi ama ne olursa olsun onun annesiydi. Ben de karar verdim, o annesiyle isterse görüşsün, beni muhattap etmesin yeter dedim. Ne de olsa bana "annemle aramı bozmaya çalışıyorsun" diyen adam annesi doldurursa ona da "sen eşimle aramı açmaya çalışıyorsun" derdi.
Şimdi her şey yolunda. KV ile görüşmüyorum, eşim ayda yılda 1...

Sevgisini bitirdigini dusunmuorm ama sen farkina varmadan cok mu olumsuz seyler soyledin acaba goruncen hakkinda

Yazdıgınız bu konuların hepsinde size karışan kişi anneniz, kendi ablanız, bir komşunuz, uzak bir akrabanız, hatta mahallenin bakkalı veya yoldan geçen herhangi bir insan dahi olabilir.

İnsanların sizi begenmemesi ve rencide edici cümleler kurmadıgı taktirde bu şekilde eleştirmelerini umursamamaya çalışın.

Mesela ailem eşimden hiç hoşlanmıyor olsa dahi sırf ense tıraşını begenmediler, bahane buldular diye kocam bana aglayacak olsa biraz büyümesini söylerdim...

Saçı başı ile ilgili hakaret edercesine konuşuyorlarsa, dalga gecerlerse tavrım degisir tabii ki.
Ancak yine de kendi hakkını savunabilecegini, yetişkin bir insan oldugunu, terbiyesizligin "saygı" adı altında tolere edilebilir birşey olmadıgını hatırlatırdım.

Sizin yaşadıgınız durum hangisi?

Daha nişanlıyken başladıysanız bu muhabbetlere işiniz zor. Yorum yapmayın ablası hakkında. Ablasıda konuşsun dursun,siz bildiğinizi okuyun kötü olmayın. Dahada gıcık olacaktır. Siz aranızı bozdukça mutlu oluyodur. Bendede var bi görümce eşimle aram bozulsa kına yakar eminim.. inadına onun yanında daha mutlu oluyorum,içten çatırdı geliyor valla bak :)

Seviyordur yani bir cümlesine bakıp sevmiyor seni denmez fakat galiba senin hakkında da olumsuz düşünceleri var bu belli.

Bir insanı hatalarıyla ilgili uyarırsınız bunu anlarım da laf sokmak ne demek?
"Sacın kötü- seninki benden de kötü" şeklinde diyaloglar mı geçiyor anlayamadım.

Mesela kravat konusu. Ne siz ne de ablası hicbir şekilde adama müdahale edemezsiniz.
Eğer o "benim dedigimi giyecek" diyen birine illa birşey demek zorunda hissediyorsanız; "nasıl benim karışmama laf eder, kendi isteklerini dayatır" şeklinde düşünmek yerine, "ben onu kendi kararlarını alabilen biri oldugu için sevdim" demek daha mantıklı olur.
Nişanlınız kendi kararlarını almaktan acizse bu sefer ilişkiyi tümüyle gözden gecirin zaten.

Tamam işte adam sizi ezdirmemiş, size de ablasını ezdirmiyor.
Sıkıntı, sizi 3.kişi ve ara bozan olarak görmesinde.
Gerçekten böyle düşünüyorsa ayrılmalıydı bence.
Eğer bunu gelişigüzel konusurken söylediyse bu sefer siz düşünün. Evlendiginizde öncelik sıralamasında yeriniz hep 3. olarak mı kalacak...?

Sakın ayrilayim deme pisman olursun.. bosbos kuruntulara kapilma nisanlinin alinganligi uzerindeymis idare et geç olur oyle seyler

Bence abla manyak ve ablasının anormal olduğunu görmeyen ve ona hak veren nişanlın da hatalı..
Cahille görgüsüzle dost olunmaz diye bir laf vardır o yüzden hiç idare et öyle yap şöyle yap diye taktik vermeye gerek yok böyle abuk sabuk tiplerle neden vaktinizi harcayacaksınız ki..
Benim annem bile saçıma karışmazken nişanlınızın ablası sizin saçınıza ne hakla karışır?
Ve bunu bilen nişanlı ablamı ezdirmem ablamla aramı bozmak istiyorsun demek yerine ablasına haddini bildirmeli..
Kimse kimsenin sahibi değil.. ne boş ne saçma şeyler bunlar sorun çıkarmaya yer arayan insanlarla
dolu ortalık.

Görümceyle ilgili cok yorum yapiyorsaniz ve sevmediginiz belliyse böyle diyebilir. Sizi sevmedigi anlamina gelmez ama ablası ona iyidir ve hakkında surekli elestiri duyarsa sorunu sizde aramaya başlar. Bence ablan bunu yapiyor vs demek yerine ne yaptığına sizi kırdığına tanık olmasını sağlayın ancak o sekilde anlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…