Hayal kurmak güzeldir :))

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Kenidimi kaptirmamaya calisiyorum ama elde degil insan diyor ya bu sefer geldiyse

ya Doktora gidersem ve o da bana derse: tebrikler hamilesiniz.

Ya o ay sahiden bu aysa:16:

hayal kurmak cok güzel ya

hayali bile güzel:31:

bat yaklaşıyo galiba:1: benim genelde adet tarihim yaklaşınca başlar hayaller de ondan:9: son 7 gün,inşallah bu sefer gelmiştir,hayırlısıyla:49: haftaya pazartesi olsa;adet olmasam sabah kalkıtığımda göğüslerim bomba gibi şişmiş ve bol akıntım olsa,allah allah desem acaba hamilemiyim ve test yapsam çift çizgi kabak gibi çıksa,kan testine gitsem beta hcg tavan yapsa:52::52::52::52: akşam eşim işten gelse,bebeğimin dilinden ona mektup yazsam yatak odasına koysam üzerini değiştirmek için odaya girdiğinde kağıdı görüp merak edip açıp okusa ve beraber havalara uçsak,ne güzel oluuuuuurrrr:103::103::103:

bat yaklaşıyo galiba:1: benim genelde adet tarihim yaklaşınca başlar hayaller de ondan:9: son 7 gün,inşallah bu sefer gelmiştir,hayırlısıyla:49: haftaya pazartesi olsa;adet olmasam sabah kalkıtığımda göğüslerim bomba gibi şişmiş ve bol akıntım olsa,allah allah desem acaba hamilemiyim ve test yapsam çift çizgi kabak gibi çıksa,kan testine gitsem beta hcg tavan yapsa:52::52::52::52: akşam eşim işten gelse,bebeğimin dilinden ona mektup yazsam yatak odasına koysam üzerini değiştirmek için odaya girdiğinde kağıdı görüp merak edip açıp okusa ve beraber havalara uçsak,ne güzel oluuuuuurrrr:103::103::103:

günaydın arkadaşım... umarım hayırlısıyla bir gün en kısa sürede bizler de kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştüğünü görüp annelik duygusunu yaşarız inşallah...

Günaydin kizlar

Insallah hayallerimiz gercek olur:16:

benim günler biraz ileri geri attigi icin 8-10 gün var bat a:ssz:

Back
X