- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Hayal kurmanın duygusal olmakla bir ilgisi yok ki.
Ben de duygusal değil mantığı çok ağır basan bi insanım.
Ama isteklerim için hayallerimi kurar ve elde edeceğime inanırım.
Zaman zaman enerjimde düşüş yaşasam da sorun olmaz.
Bence kötü bir durum yok ortada. Aksine çok güzel bir şey bu.
Çünkü sen artık her neyi düşünüyorsan, onu imajine ede ede hayatına çekeceksin.
Kafandakileri birebir yaşayacaksın. Bunu zaten kendin de göreceksin.
Sonra aaa ben bunun ne çok hayalini kurmuştum da başıma geldi diyeceksin.
Anı yaşayamıyorum diyorsun ya, bence seni meşgul edecek bir şey olmadığından öyle.
Meşgul olacağın bir şey olsa kafanı o noktaya odaklarsın, anı yaşarsın sonra yine devam edersin hayallerine. Hem hayal kurduğun zamanları küçümseme. Onlar da senin için şimdiye ait şeyler.Hayal kurduğun anlarda içindeki coşkunun boyutunu hissetmek nasıl bi haz.. Ben bayılıyorum.
Bol bol hayal kur, kendini çok sev, şüphesiz inan, asla karşıt kısmı düşünme.
Sen sadece neyi yaşayacağına odaklan. O isteklerin gelip seni bulacak.
Ya da o insanlar sana daha farklı bakacak.
Çok güzel bi şey yapıyorsun aslında. Hiç kurtulmaya çalışma bundan.
Ben bi ara ot gibiydim. Hiç hayal kuramaz haldeydim mesela. Hayat berbat oluyor öyle.
Ölü gibi oluyorsun. Oysa umut edebilmek, bir şeylerin olabileceğine inanabilmek gibisi var mı...
Yaşıyorsun, hissediyorsun. Tüm hücrelerinle hayat dolusun ki böyle bir insan olmuşsun.
Kendini daha da geliştir bu konuda. Düşünce gücü ve çekim yasası ile ilgilen bilmiyorum aran nasıl ama...
Çok güzel şeyler olacaktır eminim.![]()
Ben bu şekilde düşünemiyorum işte.
Benim için tamamen duygusal olmakla alakalı,duygularını çok yoğun yaşayan insanların yaşayamadığı şeyleri hayalle tatmin etme çalışması şeklinde düşünüyorum hayal kurmayı.
İnsanlara karşı çok yoğun hisler besleyemem mesela ben.
Bana verilen kadar vermeyi severim.
Ben birine beslediğim duyguların aynılarını ondan da beklerim.
Aksi bana ters bir durum.
Çekim yasasına inanmıyorum.
Hiç denedim mi,hayır bir şeylere aklım erdiğinden beri aynı düşünce yapısına sahip olduğum için denemedim.
Ama etrafımdaki hayal kırıklıklarını görünce hayal kurmanın iyi şeyler getirmediğine inandım,inanıyorum.
Umut etmek işkenceyi uzatır düşüncesine inanıyorum.
Mesela aksine,konuştuğumuz kadarıyla ve mesajlarını gördüğüm kadarıyla senin aşırı duygusal biri olduğunu düşünmüştüm ben.
Ünlülere olan aşırı sevgin,ya da nefretini dile getiriş tarzın bunu gösteriyor gibi.
Duygusallıktan kastım buydu benim.
Olabildiğince her şeye nötr olmak benim için pozitif olmaktan daha önemli.
Bazıları robot gibi yaşadığımı söylese de elimde değil,hatta böyle olmayı seviyorum diyebilirim.